Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vernesko 935 svart/lime 45

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 3 290,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Lett og slitesterk tåhette av aluminium. Myk spikertrampbeskyttelse av tekstil uten metall. Formpresset bindesåle med gelenk i fotbuen for ekstra stotte og stabilitet på ujevnt underlag, for eksempel når du står i en stige. Innleggssåle med PU-skum for god demping av hele foten. Mellomsåle i mykt PU-materiale, og med ekstra demping i hælen av polyesterskum for overlegen støtdemping og komfortabel fjaring. Yttersåle i sklisikker, varmebestandig nitrilgummi for ekstra godt grep. Overdel i fullnarvet og impregnert skinn som tåler væske i opptil fire timer, og nettingdetaljer i sidene for optimal ventilasjon. Utstyrt med PU-tåbeskyttelse som tåler slitasje. For i luftig mesh, og hurtigtorkende Cambrelle i halen. Svart romslig lest. I samsvar med EN ISO 20345:2011, S1, P, HRO, SRC.

    Artikkelnr. 57773062