Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vernesko arbesko 230-10 42

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 4 590,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • En vanntett og slitesterk vernesko i sneakerstil, med membranfor og BOA Fit System. Skoen er ESD-godkjent og utviklet i samarbeid med Michelin. Safety Grip-sålen med god stotdemping er sklisikker og varmebestandig. Perfekt for deg som arbeider i byggebransjen og har mange aktive arbeidsdager utendors der du trenger en vanntett og slitesterk vernesko som tåler ekstra vått og kaldt var. Tåhette i lett og slitesterk metallfri glassfiber. Innersåle med formpresset mellomsåle med myk, metallfri spikertrampbeskyttelse og metallfri gelenk i fotbuen for ekstra stabilitet på ujevnt underlag, for eksempel når du står i en stige eller et stillas. Innleggssåle med PU-skum for ekstra god demping av hele foten.Mellomsåle i mykt PU-materiale med Flexline for ekstra fleksibilitet og PU-rebound-pute i hælen for suveren stotdemping og behagelig fjaring. Yttersåle av sklisikker, varmebestandig nitrilgummi for ekstra godt grep. Ekstremt slitesterk overdel med solid tåbeskyttelse, ekstra stabilitet og slitesterk hal, med detaljer i solid mikrofiber. For i vanntett membran.Boa snoresystem. Svart romslig lest. I samsvar med EN ISO 20345:2011, S3, WR, HRO, SRC.

    Artikkelnr. 57165564