Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vernesko arbesko 945 43

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 3 390,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Slitesterk vernesko i vannavvisende skinn, med Boa Fit System for rask, enkel og noyaktig passform. Skoen er ESD-godkjent, og den varmebestandige sålen kombinert med den ekstra dempingen i halen gir overlegen stotdemping og ekstremt godt grep. Den myke spikertrampbeskyttelsen og tåhetten beskytter fottene dine mot skarpe og fallende gjenstander, og gelenken i fotbuen gir ekstra stotte og stabilitet på ujevnt underlag. Verneskoen er utviklet for håndverkere og montorer som trenger en varmebestandig og vannavvisende vernesko for aktive arbeidsdager, primart utendors. Tåhette i lett og metallfri aluminium. Innersåle med formpresset mellomsåle med myk, metallfri spikertrampbeskyttelse og metallfri gelenk i fotbuen for ekstra stotte og stabilitet på ujevnt underlag, for eksempel når du står i en stige eller et stillas. Innleggssåle med PU-skum for ekstra god demping av hele foten. Mellomsåle i mykt PU-materiale, og med ekstra demping i halen av 100 % resirkulert materiale for overlegen stotdemping og komfortabel fjaring. Yttersåle i sklisikker, varmebestandig nitrilgummi for ekstra godt grep. Overdel i vannavvisende, fullnarvet skinn, med slitesterk tåbeskyttelse og ekstra stabilt og slitesterkt halgrep. For i luftig mesh, og hurtigtorkende Cambrelle i halen. Snoring med Boa Fit System for rask, enkel og noyaktig passform. Svart romslig lest. I samsvar med EN ISO 20345:2011, S3, HRO, SRC.

    Artikkelnr. 57165852