Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vernesko f8 s3 44

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 4 490,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Dunderdon F8 GTX setter ny standard for fremtidig tekniske vernesko. Genuine lær og Ballistic Nylon gir førsteklasses slitestryke og beskyttelse mot slitasje. Gummi forsterkning forsegler frontpartiet, og støttesystem i hælen produsert i TPU øker stabilitet og bevegelsesfrihet. Yttersålen er utviklet med Vibram og har Arctic Grip teknologi som gir skisikkerhet på isete underlag. Sålen er fylt med PU for økt komfort. Dunderdon F8 GTX er produsert i GORE-TEX materiale for å sikre vannavvisende og pustende effekt, imens BOA lukkesystem gir skoen en komfortabel passform som ikke har vært å tilby på høye vernesko tidligere. Nærmest foten er det PU-skum kombinert med PrimaLoft, for å isolere mot kaldt klima, som igjen hviler på en 3 mm tykk ETPU plate for maksimum spenst.

    Artikkelnr. 55880924