Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vernesko l.brador 760 47

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

  • Kompositt tåhette med myk spikertramp såle for en helt metallfri sko.
  • Perforert innersåle for å holde foten tørr og kjølig.
  • Innersålen er oppbygd i fot buen for ekstra komfort.

Fra 998,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Kompositt tåhette med myk spikertramp såle for en helt metallfri sko. Overdelen er i kraftig og smidig nubuck skinn med deler i tekstil som gir en kjølig følelse. Fôret er i luftig mesh for gode pusteegenskaper. Ekstra forsterket med PU-beskyttelse på tåhetten for økt levetid. Slitesterk Microfiber innvendig i hælen for best mulig slitestyrke. Innvendig forsterkningsmateriale ved hælen beskytter, gir stabilitet og formes individuelt etter brukeren. Løs antistatisk innersåle, i mikrofiber med tre ulike densiteter av EVA-materiale, for god demping av hele foten. Innersålen er oppbygd i fotbuen for ekstra komfort og for å redusere risiko for f.eks. hælspore. Innersålen er perforert for å holde foten tørr og kjølig. Slitesåle i TPU for god sklibeskyttelse, og som gjør skoen egnet for arbeid med store temperaturforskjeller. Mellomsåle i PU med annen densitet for god demping og stabilitet. Chock absorber i hælen demper og gir kraft i returen ved av tramp, spesielt ved kraftig tråkk.

    Artikkelnr. 47478374