Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

munnbind kirurgisk zogear iir sort

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Produktinfo
  • Zogear kirurgisk munnbind type IIR med ørestrikk er en ansiktsmaske som er ment å dekke nese og munn for å minimalisere forekomsten av kryssinfeksjon i kirurgiske og medisinske miljøer, ved risiko for væskesprut. Munnbindet er væskeavvisende. Munnbindene er laget av 3-lags non-woven og melt-blown materiale med en integrert metalstrimmel over nesen. Bakteriell filtreringseffektivitet (BFE) >98 %. Gode pusteegenskaper. CE-merket og registrert som medisinsk utstyr. Produsert i henhold til standarden EN 14683:2019 type IIR. Farge: sort Mål/størrelse: 175 x 95 mm. Ikke steril. Bruksanvisning: Sort side vendes ut. Tilpass nesebøylen over nesen ved å klemme på hver side av neseryggen. Anbefales å følge FHI sine retningslinjer for forebygging av smitte.

    Artikkelnr. 57390321
  • Dokumenter