StartsidenTips og rådGuider

Ditt beste våpen mot skitt og møkk

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

Med en skikkelig høytrykkspyler og riktig tilbehør får du gjort møkkajobbene både raskere og grundigere

Helt siden de gule høytrykkspylerne fra Kärcher kom til Norge på 1980-tallet, har de omtrent vært å regne som fast inventar i de tusen hjem. De brukes til å rengjøre alt fra terrasser og fasader til redskaper og kjøretøy, og kan få skitt og smuss til å forsvinne fra de aller fleste overflater. Det finnes også et stort utvalg av tilbehør til høytrykkspylerne, i tillegg til andre typer rengjøringsmaskiner, som egner seg spesielt godt til eksempelvis terrassevask eller rengjøring av garasje og utebod.

SJEKK VÅRT UTVALG AV HØYTRYKKSPYLERE

Årets nye Kärcher-produkter kan skilte med bedre egenskaper og funksjoner enn før, noe som vil gjøre det enda enklere for deg å ta fatt på selv de verste møkkajobbene. For eksempel er de nye toppmodellene utstyrt med «Full Control» – et helt nytt LED-display som til enhver tid viser deg hvilken trykkinnstilling som er aktiv. Dette gjør det enklere enn noen gang å velge riktig trykk til alle typer rengjøringsformål. I tillegg har de nye høytrykkspylerne en egen innstilling for påføring av såpe.

Her er noen av de viktigste nyhetene fra sortimentet til Kärcher som du finner hos Byggmakker i år:

K7 FULL CONTROL PREMIUM
Denne nykommeren er en stor og kraftig høytrykkspyler i toppklassen, med et makstrykk på hele 160 bar, vannmengde på 600 l/t og en effekt på 3,0 kW. K7 Full Control Premium er utstyrt med høytrykkpistol, Vario-Powerlanse og Rotojetdyse, som hver har egenskaper som egner seg til forskjellige formål. Høytrykkspyleren kan brukes med vann som holder opptil 60 grader. Leveres med en 10 meter lang slange. Vekt: 19 kg.

Mål (L x B x H): 463 x 330 x 667

K5 FULL CONTROL PREMIUM
Med et makstrykk på 145 bar, vannmengde på 500 l/t og en effekt på 2,1 kW, er K5 Full Control Premium mer enn kraftig nok til å takle det meste. Den er mindre en K7-modellen, og veier 13 kg, noe som gjør den litt lettere å frakte. Ellers har denne modellen også den nye høytrykkpistolen med LED-display, samt Vario-Powerlanse og Rotojetdyse. Maks vanntemperatur: 40 grader. Leveres med en 8 meter lang slange.

Mål (L x B x H): 411 x 305 x 584

K3 CAR + HOME
I tillegg til den kompakte «allrounder»-høytrykkspyleren K3 får du her med en T 150 terrassevasker og 1 liter trerens på kjøpet. Høytrykkspyleren har et makstrykk på 120 bar, vannmengde på 380 l/t og en effekt på 1,6 kW. Maskinen tåler en vanntemperatur på opptil 40 grader. Til bilvask, terrassevask og andre mindre krevende jobber er K3 Car + Home midt i blinken. Denne kommer med en standard høytrykkspistol, Vario-Powerlanse og Rotojetdyse, og en 6 meter lang slange. Vekten er kun 6,5 kg.

Mål (L x B x H): 275 x 279 x 803

TERRASSEVASKER T 350 RACER
Terrassevaskeren T 350 Racer kobles til høytrykkspyleren for sprutfri rengjøring av ulike overflater, eksempelvis terrasse eller steinheller. Dyseavstanden kan justeres etter høyde, og terrassevaskeren har i tillegg et håndtak for rengjøring av vertikale flater.

VINDUSVASKER WV 2 PLUS
Når du skal rengjøre flate overflater er vindusvaskeren WV 2 Plus det perfekte verktøyet. Takket være maskinens elektriske vannoppsug slipper du skittent vann som drypper når du vasker vinduer. Det oppladbare batteriet gir en driftstid på rundt 25 minutter per lading, noe som gir deg tid til vaske om lag 75 m2 (25 vinduer). Batteriet lades fullt opp igjen på drøye to timer.

GROVSTØVSUGER WD 3 P
Med en Kärcher grovstøvsuger holder du det rent, uansett om det er grov skitt, fint støv eller væske. Det er ikke nødvendig med pose i beholderen, unntatt ved oppsuging av fint støv. I stedet tømmer du ganske enkelt ut det du har samlet opp i beholderen. WD 3 P er en modell som passer utmerket til bruk i hus, hage og garasje, med en 17 liters beholder og en effekt på 1400 W. På utstyrssiden medfølger to børster, to gumminaler og et fugemunnstykke, og støvsugeren har også blåsefunksjon. Energibruk: 1000 W

Mål (L x B x H): 388 x 340 x 502

10 BRUKSOMRÅDER FOR EN HØYTRYKKSPYLER:

1. Biler og andre kjøretøy

2. Sykler

3. Terrasse

4. Hagemøbler

5. Utvendige trapper

6. Vinduer og fasader

7. Takrenner

8. Hagemur

9. Oppkjørsel

10. Hageredskaper

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler Byggmakker

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

10.05.2021

Det er endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere og raskere.

Kickstart vårrengjøringen med en vindusvask Byggmakker

Kickstart vårrengjøringen med en vindusvask

26.03.2020

Våren er her, og det synes på rutene. Gi vinduene en omgang med såpe, vann og rengjøringsteknologi.

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat Byggmakker

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat

06.03.2020

Mange bekymrer seg for at trykket blir for sterkt og at husmalingen slites bort – men bruker du riktig utstyr har du ingen grunn til bekymring.

Gjør utendørsrengjøringen til en lek! Byggmakker

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

05.04.2017

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.