StartsidenTips og rådGuider

DIY: Gi nytt liv i utemøbler og lopper

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

Endelig sommer! Her er noen superenkle ideer til hvordan du kan gi brukte utemøbler en stilig og moderne make-over på få minutter.

Gå på loppemarked

Flere og flere går på bruktmarked for å finne møbler, og sommerhalvåret er høysesong for lopper. Dersom du finner en gammel skatt, er det ikke mye som skal til for å få den som ny.

Med Quick Bengalack kan du fornye alt fra stoler og bord til nips og blomsterpotter.

– Her har du mulighet til å forvandle et allerede unikt objekt. Kanskje ønsker du et unikt møbel i en av vårens trendfarger? Loppemarked er moro i seg selv, men enda kulere er det når du finner ut hvor enkelt det faktisk er å restaurere skatter på egenhånd, sier Christina Hanevold, produktsjef for Quick Bengalack.

 

Bord til hagestuen. Dette lekre salongbordet passer like godt ute som inne. Her pusset opp i fargen 5845 Greyish fra Quick Bengalack Universallakk.

Skattejakt i boden

Er det lenge siden du har tatt en real opprydding i boden eller garasjen? Hvorfor ikke kombinere rydderunden med skattejakt? Her gjelder det å utfordre seg selv til å se potensialet i skrot og rot. Hageredskaper, blomsterpotter og gamle sykler egner seg for eksempel ypperlig for en runde med Quick Spray Universallakk.

 

Finn frem sykkelen. Vintage-sykkelen er tilbake på moten! Her spraymalt i den nydelige fargen 117 Bladgrønn.

Magi på boks

Nytt møblement til uteplassen trenger heller ikke å koste skjorta. Med de rette produktene vil du bli overrasket over hvor stor forandringen kan bli.

Quick Bengalack Universallakk og Quick Spray er be beste alternativene dersom du ønsker å gi gamle skatter og skrot en «quick fix».  Fargerikt. Denne ordinære plaststolen er freshet opp med fargen 5746 Orange.

 Sommerkrakken. Varier mellom fargene for et lekent resultat, slik som Quick Bengalack har gjort med denne krakken og fargene 5843 Rosa og 5886 Juicy.

 

Nytt liv til den triste grå. Putekassen har blitt ny med Quick Bengalack Universallakk i blåtonene 5894 Havis og 5535 Mørkeblå.

Tips:

Bruk Quick Bengalack Universallakk sammen med Quick Bengalack metallgrunning for et resultat som varer i år etter år.

Er du på jakt etter en raskere og enklere løsning for metallgjenstander, er «Quick Bengalack Rett på rust» produktet for deg. Med kun to strøk får du rustbeskyttelse, grunning og toppstrøk i akkurat den fargen du ønsker deg!

Quick Bengalack har produkter som kan brukes rett på metall, tre, hardplast og rust:

QUICK Bengalack Universallakk (boks og spray) – for metall, tre og hardplast

QUICK Bengalack Metallgrunning (boks og spray) – for metall og hardplast, for ekstra god rust- og korrosjonsbeskyttelse

QUICK Bengalack Rett på rust (boks) – for jern og stål. Rask og enkel rustbeskyttelse, grunning og toppstrøk i ett produkt.

Har du lyst til å vise frem det ferdige prosjektet ditt? Tag oss på Facebook eller Instagram med @byggmakker

 

 

Gjør det selv: Slik lager du armlenebord Byggmakker

Gjør det selv: Slik lager du armlenebord

13.01.2021

Her viser vi deg hvordan du enkelt lager et smart og stilig lite sidebord på din sofa eller til godstolen. Se video nedenfor, og følg instruksjonen steg for steg for å lage denne selv.

Slik lager du en smart oppbevaringsløsning til kosedyr Byggmakker

Slik lager du en smart oppbevaringsløsning til kosedyr

17.12.2020

Barn elsker kosedyr, og det blir fort veldig mange av de. Her har vi laget en smart og fin oppbevaringsløsning der barna selv kan være med å rydde. Kanskje barna får være med velge farge på oppbevaringsløsningen også? Se skisse, materialliste og trinn - for - trinn video her. Det fikser dere!

Velg smart og miljøvennlig når du pusser opp Byggmakker

Velg smart og miljøvennlig når du pusser opp

14.12.2020

Å pusse opp miljøvennlig er bra for mer enn kloden – det kan gjøre at du sparer penger også. Her er fem smarte, bærekraftige tips.

DIY: Lag din egen adventsstake Byggmakker

DIY: Lag din egen adventsstake

25.11.2020

Vi nærmer oss jul og mange har gode tradisjoner knyttet til adventstiden og mange har kanskje brukt den samme adventsstaken i mange år? Vi er også glad i tradisjoner, men liker også litt nytt. Vi ønsket derfor å lage vår egen som du lett kan lage i løpet av helgen. Se materialliste og trinn - for - trinn video her. Det fikser du!