StartsidenTips og rådGuider

DIY: Gi nytt liv i utemøbler og lopper


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Endelig sommer! Her er noen superenkle ideer til hvordan du kan gi brukte utemøbler en stilig og moderne make-over på få minutter.

Gå på loppemarked

Flere og flere går på bruktmarked for å finne møbler, og sommerhalvåret er høysesong for lopper. Dersom du finner en gammel skatt, er det ikke mye som skal til for å få den som ny.

Med Quick Bengalack kan du fornye alt fra stoler og bord til nips og blomsterpotter.

– Her har du mulighet til å forvandle et allerede unikt objekt. Kanskje ønsker du et unikt møbel i en av vårens trendfarger? Loppemarked er moro i seg selv, men enda kulere er det når du finner ut hvor enkelt det faktisk er å restaurere skatter på egenhånd, sier Christina Hanevold, produktsjef for Quick Bengalack.

 

Bord til hagestuen. Dette lekre salongbordet passer like godt ute som inne. Her pusset opp i fargen 5845 Greyish fra Quick Bengalack Universallakk.

Skattejakt i boden

Er det lenge siden du har tatt en real opprydding i boden eller garasjen? Hvorfor ikke kombinere rydderunden med skattejakt? Her gjelder det å utfordre seg selv til å se potensialet i skrot og rot. Hageredskaper, blomsterpotter og gamle sykler egner seg for eksempel ypperlig for en runde med Quick Spray Universallakk.

 

Finn frem sykkelen. Vintage-sykkelen er tilbake på moten! Her spraymalt i den nydelige fargen 117 Bladgrønn.

Magi på boks

Nytt møblement til uteplassen trenger heller ikke å koste skjorta. Med de rette produktene vil du bli overrasket over hvor stor forandringen kan bli.

Quick Bengalack Universallakk og Quick Spray er be beste alternativene dersom du ønsker å gi gamle skatter og skrot en «quick fix».  Fargerikt. Denne ordinære plaststolen er freshet opp med fargen 5746 Orange.

 Sommerkrakken. Varier mellom fargene for et lekent resultat, slik som Quick Bengalack har gjort med denne krakken og fargene 5843 Rosa og 5886 Juicy.

 

Nytt liv til den triste grå. Putekassen har blitt ny med Quick Bengalack Universallakk i blåtonene 5894 Havis og 5535 Mørkeblå.

Tips:

Bruk Quick Bengalack Universallakk sammen med Quick Bengalack metallgrunning for et resultat som varer i år etter år.

Er du på jakt etter en raskere og enklere løsning for metallgjenstander, er «Quick Bengalack Rett på rust» produktet for deg. Med kun to strøk får du rustbeskyttelse, grunning og toppstrøk i akkurat den fargen du ønsker deg!

Quick Bengalack har produkter som kan brukes rett på metall, tre, hardplast og rust:

QUICK Bengalack Universallakk (boks og spray) – for metall, tre og hardplast

QUICK Bengalack Metallgrunning (boks og spray) – for metall og hardplast, for ekstra god rust- og korrosjonsbeskyttelse

QUICK Bengalack Rett på rust (boks) – for jern og stål. Rask og enkel rustbeskyttelse, grunning og toppstrøk i ett produkt.

 

 

Hvordan lage plantehylle selv Byggmakker

Hvordan lage plantehylle selv

01.04.2020

La deg inspirere — skap en grønn oase ute. Enten du har en stor terrasse eller liten balkong - elsker å dyrke urter eller er glad i fargerike blomster er dette kanskje helgens DIY-prosjekt for deg?

Forny uteplassen: Dette er vårens mest trendy farger Byggmakker

Forny uteplassen: Dette er vårens mest trendy farger

02.03.2020

Skriker terrassen og hagemøblene dine etter oppgradering og kjærlighet? Finn favorittfargene dine og sett i gang.

Slik lager du kaffestativ for håndbrygget kaffe Byggmakker

Slik lager du kaffestativ for håndbrygget kaffe

26.02.2020

Liker du en skikkelig god kopp kaffe, da er sakte håndbrygget kaffe noe du absolutt bør forsøke. Her viser Snekker Niklas deg hvordan du enkelt lager et smart kaffestativ. Snart er kaffen klar!

DIY: Lag ditt eget nattbord Byggmakker

DIY: Lag ditt eget nattbord

24.01.2020

Her viser Snekker Niklas deg hvordan du på 1-2-3 lager ditt eget personlige nattbord. Interiør trenger ikke koste skjorta for å være fint. Det fikser du!