StartsidenTips og rådGuider

DIY: Oppskrift på spisebord

Det er noe eget med å invitere gjester til et egetsnekret spisebord. Og det beste med det hele er at det er enklere enn du tror. Her ser du hvordan.

Dette trenger du:

  • Hobbyplater
  • Skruer
  • Olje
  • Bordben
  • Verktøy

 Asjett, foran: "Songvaar" paisley blåtoner. Asjett, bak: "Songvaar" hvit m/lysblått mønster. Skål med striper. Krus: "Songvaar" lysblå m/hvitt mønster. Alt fra Festival og finnes hos utvalgte Byggmakkere.

Slik gjør du:

  1. Mål opp hvor langt og bredt du ønsker at bordet skal være. Ta med deg målene til en trelastforretning og få hobbyplatene tilpasset. Ved dette bordet er det plass til 6-8 personer.

  2. Skru bordbena fast i bordet. Sørg for at de plasseres slik at vektfordelingen blir jevn og at bordet ikke siger på midten. Montér stolbena med skruer eller andre festemidler. Her kan det lønne seg å høre med for eksempel en Byggmakker som kan gi tips og råd til hva som vil fungere best.

  3. Disse hobbyplatene er satt inn med olje, men her kan du også male med den fargen du ønsker.

 

Har du lyst til å vise frem det ferdige prosjektet ditt? Tag oss på Facebook eller Instagram med @byggmakker

Legge belegningsstein og heller - slik gjør du det Byggmakker

Legge belegningsstein og heller - slik gjør du det

15.06.2021

Ønsker du en ny og flott uteplass med heller og belegningsstein? Det er enkelt, og du klarer fint å legge det selv – her viser vi deg hvordan.

Gjør det selv: Slik lager du armlenebord Byggmakker

Gjør det selv: Slik lager du armlenebord

13.01.2021

Her viser vi deg hvordan du enkelt lager et smart og stilig lite sidebord på din sofa eller til godstolen. Se video nedenfor, og følg instruksjonen steg for steg for å lage denne selv.

Slik lager du en smart oppbevaringsløsning til kosedyr Byggmakker

Slik lager du en smart oppbevaringsløsning til kosedyr

17.12.2020

Barn elsker kosedyr, og det blir fort veldig mange av de. Her har vi laget en smart og fin oppbevaringsløsning der barna selv kan være med å rydde. Kanskje barna får være med velge farge på oppbevaringsløsningen også? Se skisse, materialliste og trinn - for - trinn video her. Det fikser dere!

DIY: Lag din egen adventsstake Byggmakker

DIY: Lag din egen adventsstake

25.11.2020

Vi nærmer oss jul og mange har gode tradisjoner knyttet til adventstiden og mange har kanskje brukt den samme adventsstaken i mange år? Vi er også glad i tradisjoner, men liker også litt nytt. Vi ønsket derfor å lage vår egen som du lett kan lage i løpet av helgen. Se materialliste og trinn - for - trinn video her. Det fikser du!