StartsidenTips og rådGuider

DIY: Oppskrift på spisebord

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Det er noe eget med å invitere gjester til et egetsnekret spisebord. Og det beste med det hele er at det er enklere enn du tror. Her ser du hvordan.

Dette trenger du:

  • Hobbyplater
  • Skruer
  • Olje
  • Bordben
  • Verktøy

 Asjett, foran: "Songvaar" paisley blåtoner. Asjett, bak: "Songvaar" hvit m/lysblått mønster. Skål med striper. Krus: "Songvaar" lysblå m/hvitt mønster. Alt fra Festival og finnes hos utvalgte Byggmakkere.

Slik gjør du:

  1. Mål opp hvor langt og bredt du ønsker at bordet skal være. Ta med deg målene til en trelastforretning og få hobbyplatene tilpasset. Ved dette bordet er det plass til 6-8 personer.

  2. Skru bordbena fast i bordet. Sørg for at de plasseres slik at vektfordelingen blir jevn og at bordet ikke siger på midten. Montér stolbena med skruer eller andre festemidler. Her kan det lønne seg å høre med for eksempel en Byggmakker som kan gi tips og råd til hva som vil fungere best.

  3. Disse hobbyplatene er satt inn med olje, men her kan du også male med den fargen du ønsker.

 

 

Spilevegg: Slik bygger du den selv  Byggmakker

Spilevegg: Slik bygger du den selv

01.07.2020

Den er en av de største interiørtrendene akkurat nå. I denne artikkelen finner du inspirasjonen og veiledningen du trenger for å bygge spilevegg både inne og ute.

Slik bygger du spilevegg Byggmakker

Slik bygger du spilevegg

01.07.2020

Spilevegg er hot om dagen både ute og inne - på vegg og i taket. Her viser vår favoritt snekker, Snekker Niklas, deg hvordan du enkelt lager din egen hjemmelagde spilevegg på 1-2-3. Det fikser du!

Hvordan lage utekjøkken med vask og vannkran Byggmakker

Hvordan lage utekjøkken med vask og vannkran

04.06.2020

Utekjøkken er en het hagetrend om dagen. Det å lage mat ute sammen med familie og venner prioriteres høyt. Snekker Niklas viser deg her hvordan du enkelt kan bygge et flott utekjøkken selv, og flytte matlagingen utendørs.

Slik bygger du søppelskur selv Byggmakker

Slik bygger du søppelskur selv

30.04.2020

Få en ryddig og fin uteplass - Enten det er for å skjule de mindre pene søppelkassene eller hindre at de står hulter til bulter og kanskje triller inn i en bil eller velter slik at måkene får et herremåltid, så er dette kanskje helgens DIY-prosjekt for deg?