StartsidenTips og rådGuider

DIY: Oppskrift på spisebord


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Det er noe eget med å invitere gjester til et egetsnekret spisebord. Og det beste med det hele er at det er enklere enn du tror. Her ser du hvordan.

Dette trenger du:

  • Hobbyplater
  • Skruer
  • Olje
  • Bordben
  • Verktøy

 Asjett, foran: "Songvaar" paisley blåtoner. Asjett, bak: "Songvaar" hvit m/lysblått mønster. Skål med striper. Krus: "Songvaar" lysblå m/hvitt mønster. Alt fra Festival og finnes hos utvalgte Byggmakkere.

Slik gjør du:

  1. Mål opp hvor langt og bredt du ønsker at bordet skal være. Ta med deg målene til en trelastforretning og få hobbyplatene tilpasset. Ved dette bordet er det plass til 6-8 personer.

  2. Skru bordbena fast i bordet. Sørg for at de plasseres slik at vektfordelingen blir jevn og at bordet ikke siger på midten. Montér stolbena med skruer eller andre festemidler. Her kan det lønne seg å høre med for eksempel en Byggmakker som kan gi tips og råd til hva som vil fungere best.

  3. Disse hobbyplatene er satt inn med olje, men her kan du også male med den fargen du ønsker.

 

 

Slik lager du kaffestativ for håndbrygget kaffe Byggmakker

Slik lager du kaffestativ for håndbrygget kaffe

26.02.2020

Liker du en skikkelig god kopp kaffe, da er sakte håndbrygget kaffe noe du absolutt bør forsøke. Her viser Snekker Niklas deg hvordan du enkelt lager et smart kaffestativ. Snart er kaffen klar!

DIY: Lag ditt eget nattbord Byggmakker

DIY: Lag ditt eget nattbord

24.01.2020

Her viser Snekker Niklas deg hvordan du på 1-2-3 lager ditt eget personlige nattbord. Interiør trenger ikke koste skjorta for å være fint. Det fikser du!

Hvordan lage juletreformet hylle Byggmakker

Hvordan lage juletreformet hylle

27.11.2019

Hvordan lage oppbevaringskasse Byggmakker

Hvordan lage oppbevaringskasse

30.10.2019

Kanskje du har sett denne fine oppbevaringskassen i interiørblader eller i interiørbutikker? Nå kan du lage din egen. Billig og enkelt. Se hvordan med Niklas her.