StartsidenTips og rådGuider

Nå får du alt i ett strøk for maling av innvendig panel


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Beckers Panelgrunn inneholder kvistlakk, sperre, grunning og toppstrøk, og kan brekkes i flere farger.

Før måtte du legge inn en stor innsats med malekost og –rulle for å få et godt resultat ved maling av innvendige trepaneler. Med ubehandlede paneler eller paneler som hadde gulnet eller fått synlige kvistgjennomslag, måtte du helst frem med kvistlakk, sperregrunn og heftgrunn før du malte toppstrøket.

Heldigvis skjer det store fremskritt på malingsfronten, og nå finnes det et nytt ”4-i-1-produkt” som fikser alt på én gang. Beckers Panelgrunn fungerer som både grunning og dekkmaling, fordi den inneholder kvistlakk, sperre, grunning og toppstrøk.

Løsning for gulnet tre og kvistgjennomslag

Den vannfortynnede, akrylbaserte malingen kan brukes på blant annet panel, lister, dører og møbler, og gir en jevn overflate uten striper. Ikke minst bidrar den til å effektivt forhindre gjennomslag fra underlag som gammelt, gulnet tre, samt at den sperrer for kvistgjennomslag. Beckers Panelgrunn fungerer også veldig godt på overflater som har vært utsatt for vannskader, sot eller nikotin.

Finn din farge

Panelgrunn er en matt maling som kan brekkes i flere lyse farger (A-base). Det gir deg muligheten til å velge en farge som passer perfekt i ditt hjem. Hvis du heller foretrekker en blankere overflate, kan den overmales med lakkmaling. Overflaten er tørr etter to timer, og kan overmales etter seks timer. Estimert malingsforbruk ligger på 8-10 m2 per liter.

Ellers tilfredsstiller Beckers Panelgrunn gjeldende helse- og miljøkrav, og har derfor blitt sertifisert med både det norske Svanemerket og EUs Ecolabel.

Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett  Byggmakker

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett

04.07.2019

Du trenger vel ikke kjøpe nytt for å få det nytt og fint?

Velg riktig farge til ditt hus  Byggmakker

Velg riktig farge til ditt hus

07.06.2019

Dette er ekspertenes favoritter – og noen nyttige tips som gjør fargevalget enklere.