StartsidenTips og rådInspirasjon

Skyvedører i alle rom

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Det finnes ikke noe rom i huset hvor ikke et par skyvedører kan skape herlig orden i kaoset. Med skreddersøm og et variert designutvalg kan du lett og lekkert skape «ordning och reda» på kjøkken, bad, gang, vaskerom og soverom.

Langlo har spesialisert seg på skyvedørsgarderober i mer enn 35 år og har seks ulike modeller som kan skreddersys på millimeteren til det rommet du måtte ønske. Velg mellom hel tre, speil, glass i rammer, eller blanding av glass og tre. Det er altså ingen fare for at du ikke finner noe som passer ditt interiørbehov.

Skyvedører frigjør mye gulvplass, og lar du dørene gå helt i taket får du masse ekstra oppbevaringsplass. Innredningen bak dørene bestemmer du helt selv. Lag den perfekte kombinasjonen av hyller, skuffer, skohyller, stenger, kurver og belysning. Dette kommer også i ulikt design slik at innsiden ofte er like imponerende som utsiden.

La deg inspirere av de lekre eksemplene på skyvedører i husets ulike rom under. 

Velkommen hjem. For en fryd å komme hjem til en gang uten rot. Langlo SAFIR skyvedører med FLEXI møbelinnredning holder orden på sko og ytterklær.

 

Moderne vitrineskap. Hvorfor ikke bruke skyvedørsgarderoben til hypermoderne og lekker oppbevaring av glass og servise i spisestuen? Her ser du Langlo TITAN skyvedører og FLEXI møbelinnredning i hvit utførelse. Dørene er delt inn i fire like felt med kombinasjonen hvit og farget glass i grå.

 

 

Baderomslykke. Her ser du Langlo TITAN med møbelinnredningen FLEXI på badet. Uansett om du har et stort eller lite baderom, kan skyvedørsgarderoben være løsningen for deg. Her får du utnyttet plassen helt opp til taket, noe som gir deg masse ekstra oppbevaring. Og du slipper å tenke på at støv samler seg på toppen av skapet.

 

Skreddersydd skråtak. Utnytt all plass ved å skape smart oppbevaring under skråtaket. Hos Langlo kan du skreddersy på millimeteren. Langlo OPAL i hvit utførelse er omramming i massivt heltre.

 

Slik organiserer du klesskapet  Byggmakker

Slik organiserer du klesskapet

04.12.2019

Dette smarte garderobesystemet eliminerer fem velkjente hverdagsproblemer.

Skap plass til hverdagen – i alle rom Byggmakker

Skap plass til hverdagen – i alle rom

03.10.2019

Ønsker du deg en lekker og ryddig garderobe, men vet ikke helt hvor du skal starte? Se vår rom-for-rom-guide med inspirasjon for hvordan du kan planlegge og tilpasse drømmegarderoben etter dine spesifikke oppbevaringsbehov.

Få de gode ryddetipsene Byggmakker

Få de gode ryddetipsene

18.03.2019

Synes du også at det er vanskelig å holde orden i skap og garderober? Få de smarte tipsene her.

Ny sesong, nye ryddemuligheter Byggmakker

Ny sesong, nye ryddemuligheter

07.01.2019

Drømmer du om et ryddig hjem som gir deg ro i sjelen? Da burde du starte hver nye sesong med en skikkelig ryddesjau og investere i smarte oppbevaringsløsninger dersom du ikke har det fra før. Det er ikke så mye som skal til før du har full kontroll.