StartsidenTips og rådInspirasjon

Bad i luksus

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

I en travel hverdag er badet et viktig rom for oss – et sted vi søker tilflukt for avkobling og oppladning av batteriene. Nordmenn tilbringer stadig mer tid på badet og vi skreddersyr badene våre etter behov og personlighet.

Trendvarsel for 2015

Vi beveger oss bort fra beige og «greige» og mot sort, hvitt og ikke minst grått som basisfarger – gjerne i kombinasjon med enten pasteller eller mer knalle farger. Naturmaterialer gir en røff finish samtidig som den representerer en organisk mykhet. Baderomsmøblene får stadig mer utradisjonelle og uventede former. De myke, organiske formene ser vi også på små og minimalistiske bad. Kombinasjonen av nytt og gammelt, samt minimalisme med naturlige innslag preger trendbildet. Kontraster og personlig preg er altså nøkkelord for badet i 2015.

Legger til rette for individualisering

Baderomsleverandørene legger stadig mer til rette for at forbrukerne skal kunne sette samme sine egne kombinasjoner av baderomsinnredningen. Svedbergs introduserte nylig konseptet «Svedbergs Individual Design» eller SiD. Et konsept som bygger på valgfrihet for de som har ekstra høye krav til form og funksjon. Benkeplater i naturstein eller Dekton kan tilpasses lengdene som kundene ønsker, opptil 300 cm.

Go big or go small

Med SiD-konseptet fra Svedbergs kan du bygge baderomsmøbelet akkurat som du ønsker det. Størrelsen spiller ingen rolle.

Baderomsmøbel SiD Svart 240cm fra Svedbergs

Vår kjærlighetsaffære med frittstående badekar er ikke over. I tillegg til å være et åpenbart slående estetisk element, symboliserer det frittstående badekaret selvdyrkelsen og spafølelsen vi higer etter i vår travle hverdag. Her er Scarlett fra Svedbergs.

Scarlett fra Svedbergs

I valgfrihetens tegn

Den nye møbelserien DK fra Svedbergs er utviklet av to danske formgivere og innbyr til valgfrihet. Velg mellom ulike bredder og integrert, nedsenket eller ovenpåliggende servant.

NYHET fra Svedbergs - Baderomsmøbel DK-serien.

Inspirasjon fra naturen

Benkeplatene i DK-serien finnes i fire ulike farger. Gulbrun/offwhite marmorlignende (Danae), grå betong (Strato), sort skiferlignende (Sirius) og rustfarge (Keranium).

Gjennomførte detaljer

Velg hvilken farge du vil ha i bunn av skuffen på ditt servantskap i DK-serien.

En av årets nyheter er dusjhjørner formgitt av designstudioet Form Us With Love. Forsa-serien fåes i ulike typer glass (klart, frostet, røkfarget eller gradient) og du kan velge farge på profiler og håndtak!

Eksklusivt

Kompletter dusjhjørnet med en lekker dusjplate. FORSA rett hjørnedusj 90x90, svart matt med klart glass. Håndtak nr. 1. Dusjplate 90x158 rett. PIAZZA dusjbatteri inkl. termostatblander 160cc, dusjhode og hånddusj, krom. ZAGA håndkletørker svart 26x120 cm.

Skap egenart og stemning på badet

  • Gulvbelegg med mønster kan gjøre badet ditt unikt og annerledes på 1-2-3
  • Skap spennende kontraster ved å velge sort baderomsinventar
  • Heng opp en kul grafisk tegning eller bare et morsomt sitat i ramme for et personlig preg
  • Inviter naturen inn på badet. En grønn plante og en trekrakk kan gjøre susen.
  • Spar på gulvplassen og heng potteplanten i taket eller kjøp en vegghengt potte
  • Grått er «hot», kombiner gjerne med naturtrenden og velg en finish som ser ut som grå naturstein på benkeplater eller fliser
  • Gjør badet mer personlig ved å ta stuemøblene inn på badet. Har du plass, kan en stol og en elegant lysekrone heve følelsen av et innbydende og personlig bad

Les mer på Svedbergs eller ta en tur innom en Byggmakker butikk for mer inspirasjon.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.