StartsidenTips og rådInspirasjon

Badet – ditt fristed fra julestresset

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Nordmenn bruker stadig mer penger på oppgradering av baderommet. Badet er blitt et kjærkomment fristed der vi unner oss litt pleie i en ellers hektisk hverdag. Vi gir deg baderom-ekspertenes hjemmespa-tips før jul.

– Skap deg et tydelig bilde av hva du ønsker. Let etter inspirasjon på nett og i interiørmagasiner, og kjenn ordentlig etter hvilken stil som passer best hos deg, er rådet fra markedssjef Katja Eriksson i svenske Svedbergs.

Når du har stilen klart for deg, kan du begynne å vurdere de praktiske behovene.

Du bestemmer. Forma fra Svedbergs er ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. Du kan mikse og matche som du vil: Stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Ingenting gir vel mer spa-følelse enn et frittstående badekar. Har du plass, har du lov.

 

– Har du behov for mer enn en vask? Hvor mye oppbevaring trenger du på badet? Skal du gå for dusj eller badekar? Tenk også på om behovene dine vil endre seg fremover, supplerer Eriksson.

Forma fra Svedbergs er ikke bare en møbelserie, men en ny måte å kjøpe baderomsmøbler på.

– Det er en annerledes måte å tenke på, der vi har satt deg som individ i førersetet. Du velger alt selv: Stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Drømmebadet har aldri vært lettere tilgjengelig, forteller Eriksson.

Holdbarhet er viktig for mange ettersom bærekraftige løsninger som holder over tid og autentiske råmaterialer og håndverk er noe som settes høyt i dagens samfunn.

Enkel og luftig. Møbelserien DK fra Svedbergs har fått et helt nytt utseende, men det er fortsatt designerne Morten Voss og Stinne Knudsen som står bak. De har hentet inspirasjon fra den skandinaviske designtradisjonen, med fokus på det praktiske så vel som det estetiske.

Glem ikke lyset

Et bad trenger flere lyskilder både for å lyse opp ordentlig og for å skape stemning. Sjekk ut alle mulighetene du har for lys med dimmerfunksjon, innebygd lys i speilet eller inne i skap og skuffer.

Nyhet fra Hafa

Baderomsprodusenten Hafa, som også er svensk, lanserer i disse dager en splitter ny kolleksjon med ekstra mange kombinasjonsmuligheter. Den nye kolleksjonen heter Hafa Shape og kommer i flere bredder som kan kombineres fritt.

Formbar og elegant. Hafa Shape kan kombineres i en rekke varianter. Servantskap i mange ulike bredder, store høyskap og veggskap. Suppler med Hafa store speil eller speilskap.

 

Smooth. Myktlukkende skuffer med nyeste teknologien, slanke skuffesider av matt-lakkert metall og fullt uttrekk. Skuffe-innredning av bambus og en uttakbar skuffematte inngår.

 

– Hafa Shape er en elegant baderomsmøbelserie med stramt design, praktiske detaljer og ikke minst store muligheter for personlig tilpasning til akkurat dine behov. Dette er baderomserien for den moderne familien, forteller designer Charlotte Johansson hos Hafa Baderum.

 

Designvask. Velg nedsenket, designet servant eller frittstående håndfat, alle i porselen. Kolleksjonen kommer med fire forskjellige håndfat. Legg merke til det fine fasettrelieffet på Circle Facett

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass  Byggmakker

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass

31.10.2019

Har du et lite bad som skal fornyes? Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Tidløst nordisk baderomsdesign  Byggmakker

Tidløst nordisk baderomsdesign

28.03.2019

Den stilrene baderomsserien Hafa Sun er kjent for sine myke detaljer og vakre flater i både lyse og mørke toner. I den nye kolleksjonen finner vi nye farger, romslige skuffer og enda flere kombinasjonsmuligheter.

Miks og match for å få drømmebadet  Byggmakker

Miks og match for å få drømmebadet

05.06.2018

Forma er ikke bare en møbelserie, det er en ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. Du kan mikse og matche stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer som du vil.