StartsidenTips og rådInspirasjon

Badet – ditt fristed fra julestresset

Nordmenn bruker stadig mer penger på oppgradering av baderommet. Badet er blitt et kjærkomment fristed der vi unner oss litt pleie i en ellers hektisk hverdag. Vi gir deg baderom-ekspertenes hjemmespa-tips før jul.

– Skap deg et tydelig bilde av hva du ønsker. Let etter inspirasjon på nett og i interiørmagasiner, og kjenn ordentlig etter hvilken stil som passer best hos deg, er rådet fra markedssjef Katja Eriksson i svenske Svedbergs.

Når du har stilen klart for deg, kan du begynne å vurdere de praktiske behovene.

Du bestemmer. Forma fra Svedbergs er ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. Du kan mikse og matche som du vil: Stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Ingenting gir vel mer spa-følelse enn et frittstående badekar. Har du plass, har du lov.

– Har du behov for mer enn en vask? Hvor mye oppbevaring trenger du på badet? Skal du gå for dusj eller badekar? Tenk også på om behovene dine vil endre seg fremover, supplerer Eriksson.

Forma fra Svedbergs er ikke bare en møbelserie, men en ny måte å kjøpe baderomsmøbler på.

– Det er en annerledes måte å tenke på, der vi har satt deg som individ i førersetet. Du velger alt selv: Stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Drømmebadet har aldri vært lettere tilgjengelig, forteller Eriksson.

Holdbarhet er viktig for mange ettersom bærekraftige løsninger som holder over tid og autentiske råmaterialer og håndverk er noe som settes høyt i dagens samfunn.

Enkel og luftig. Møbelserien DK fra Svedbergs har fått et helt nytt utseende, men det er fortsatt designerne Morten Voss og Stinne Knudsen som står bak. De har hentet inspirasjon fra den skandinaviske designtradisjonen, med fokus på det praktiske så vel som det estetiske.

Glem ikke lyset

Et bad trenger flere lyskilder både for å lyse opp ordentlig og for å skape stemning.

Sjekk ut alle mulighetene du har for lys med dimmerfunksjon, innebygd lys i speilet eller inne i skap og skuffer.

Nyhet fra Hafa

Baderomsprodusenten Hafa, som også er svensk, lanserer i disse dager en splitter ny kolleksjon med ekstra mange kombinasjonsmuligheter.

Den nye kolleksjonen heter Hafa Shape og kommer i flere bredder som kan kombineres fritt.

– Hafa Shape er en elegant baderomsmøbelserie med stramt design, praktiske detaljer og ikke minst store muligheter for personlig tilpasning til akkurat dine behov. Dette er baderomserien for den moderne familien, forteller designer Charlotte Johansson hos Hafa Baderum.

Formbar og elegant. Hafa Shape kan kombineres i en rekke varianter. Servantskap i mange ulike bredder, store høyskap og veggskap. Suppler med Hafa store speil eller speilskap.

Smooth. Myktlukkende skuffer med nyeste teknologien, slanke skuffesider av matt-lakkert metall og fullt uttrekk. Skuffe-innredning av bambus og en uttakbar skuffematte inngår.

Designvask. Velg nedsenket, designet servant eller frittstående håndfat, alle i porselen. Kolleksjonen kommer med fire forskjellige håndfat. Legg merke til det fine fasettrelieffet på Circle Facett. 

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Skal du pusse opp et lite bad? Byggmakker

Skal du pusse opp et lite bad?

31.10.2019

Få maksimalt ut av minimal plass! Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Puss opp badet selv! Byggmakker

Puss opp badet selv!

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!