StartsidenTips og rådInspirasjon

Belegg badegulvet med farger og mønstre

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fliser har i mange år vært dominerende på badegulvet, etter at linoleum gikk av moten på 90-tallet. Gulvbelegg er imidlertid et meget godt alternativ til badegulvet, og byr på mange mønstre og farger.

I våtrom med dusj eller badekar er vinyl et svært godt egnet materiale for å unngå vannskader. Vinylbelegg kommer i mange farger og design, og gir dermed rom for å skape et personlig baderom samtidig som det er prisgunstig. I vinyl kan design kombineres med gode egenskaper som gjør badegulvet lettstelt, hygienisk og praktisk. Dessuten er det, lagt på riktig måte, garantert vanntett og sikkert.

– Badet er et sted vi tilbringer stadig mer tid for å hente oss inn i en hektisk hverdag. Derfor må badet være både hyggelig og funksjonelt. Jeg liker design som gjør hverdagen litt morsommere, vakrere og mer funksjonell – alt på en gang, forteller designer Björn Nilsson.

Den velkjente svenske designeren har designet den nye kolleksjonen «Aquarelle» fra Tarkett. Han har fokusert på tre aktuelle trender: det maritime, det urbane og det hvite.

–Kolleksjonen er lekker, lettstelt og hygienisk, kommenterer Gro Fjellstad, katergoriansvarlig for bad i Byggmakker. Hun opplyser at den er VT-godkjent og oppfyller bransjens tøffeste krav til vanntetthet.

Aquarelles tre trendretninger:

City meets country

En rå kolleksjon inspirert av stein, glass, betong og mørkt tre gir en sofistikert følelse i trendy gråtoner.

White meets white

Stram, men delikat og stilsikker. Den lyse naturen fra Norden er inspirasjonskilden til denne kolleksjonen, der hvitt kommer til uttrykk i stram og romantisk stil. Her møtes ulike hvite toner i matte og blanke teksturer som minner om lyse sommernetter og skarpe vintermorgenene.

Istandbul – spennende orientalsk mønster i trendy nyanser av grått.

Eastcoast meets westcoast

Østkyst møter vestkyst i denne friske, maritime trenden hvor havet kaller. Her finner vi gulv, vegger og border i basisfargene blått, hvitt, rødt og turkis, som minner om bølger, vind og vann.

OBS!
Bruk alltid en autorisert fagperson for å utføre arbeid i våtrom.

Fiks Ferdig - Bad