StartsidenTips og rådInspirasjon

Den perfekte rammen til interiøret ditt

Farger vekker følelser. Det er fargene i hjemmet som omfavner og skaper den røde tråden i interiøret – som kan forsterke en følelse og løfte frem arkitekturen, et møbel eller en detalj.

Derfor bør du velge farger som kan ramme inn rommet i din egen stil. Her kan Beckers fire fargetemaer være til god hjelp, med seks nøye utvalgte nyanser i hver palett. Bestem deg for fargen og bind sammen stilen. Det høres akkurat så enkelt ut som det er!

Alt du trenger å gjøre er å velge nyanser fra samme palett. En fargefamilie bestående av flere velbalanserte nyanser skaper dynamikk og gir et vellykket resultat.

Innred med varme

Dette er en trend vi allerede har sett mye av, og som definitivt lever videre. Mykt og fyldig – en følelse av 1970-tallet, i kombinasjon med orientalske elementer og eventyrlystne og reiseglade beboere. Vi maler i dristige røde og rosa nyanser som går ton-i-ton og bryter opp med gul som aksentfarge.

Bohem. Dristig og spennende ton-i-ton med Tegel 666 og Torp 668 på veggpanelet.

Innred med følelse

Stilren og sparsom. Bærekraftig og lokal. Økologisk garvet skinn og ull. Tenk overflater med samme struktur som flettede kurver, grov jute eller teglstein. Fargemessig ser vi grått, svart og varm beige kombinert med den freshe hvitnyansen Kokos.

Miljø. Harmoni og bærekraft med rolige Kokos 502 og Vinternatt 507.

Innred med historie

Vis det personlige og estetiske. Din personlige relasjon til tingen eller fargen er viktigere enn trenden. Tenk kunst som fyller veggene, design, kelimer og arvestykker til klassiske og modige farger.

 

Hipster. Personlig kunst og modige farger. Nydelige Smaragd 786 fremheves med Kokos 502 på listverk.

Innred med gullkant

Den blå stilen, med friske innslag av grønntoner, uttrykker en kombinasjon av luksus og bohem. Vi ser store mønstre og detaljer i kombinasjon med marmorog varme metaller.

Naturlig. Den blå fargen Stålblå 782 sammen med mørk grønn og den blågrønne skalaen fra havet og skogen, gir en sanserik palett med flere dimensjoner.