StartsidenTips og rådInspirasjon

Denne gummidingsen gjør montering av ny terrasse enda enklere

Easyfix bjelkesko i naturgummi gir deg en terrasse som varer lenger, samtidig som løsningen sparer deg for mye tid og unødvendig arbeid.

Nå slipper du å slite med kiler og treklosser i forskjellige dimensjoner hvis du skal rette opp skjeve underlag. Easyfix er nemlig smart løsning for rask og enkel oppforing av gulv eller bjelkelag. Bjelkeskoen kan benyttes både inne og ute, og til alle slags bjelkelag. Selve monteringen er enkel og tidsbesparende, og det ferdige resultatet reduserer støy og vibrasjoner.

SJEKK UTVALGET AV EASYFIX BJELKESKO-PRODUKTER HER

Den kanskje største fordelen med easyfix er at den ikke råtner. Ettersom dette produktet er laget av naturgummi, vil det alltid holde bjelkelaget tørt. Det er lite poeng i å ha en terrasse som er ment å vare lenge hvis bjelkelaget råtner på langt kortere tid.

 Når du bruker Easyfix utendørs blir hverken bjelkene eller treklosser liggende i vann. Det gjør at du forlenger levetiden til bjelkene betraktelig, og dermed også får enda lengre levetid på terrassen din. Løsningen leveres med høydenivå fra 10-50 mm.

Bruksområder Easyfix

  • Takterrasser (ligger flytende oppå membran eller støpte dekker).

  • På grovstøp innendørs for å fore opp gulv (bruk 24 mm så du kan strekke kabler og rør under gulvet – det går lynraskt å jobbe på denne måten).

  • Rette opp vegger.

  • Dempe trinnlyd og vibrasjoner mellom etasjer.

  • Rette opp undergulv på balkonger hvor løsningen kan fjerne sjenerende trinnlyd som oppstår mot underlaget. I tillegg får vannet renne fritt under bjelkene slik at de ikke blir liggende i stående vann.
Gjør det selv: Hvordan bygge utebenk med oppbevaring Byggmakker

Gjør det selv: Hvordan bygge utebenk med oppbevaring

24.05.2018

Her viser vi deg hvordan legge Fiberon kompositt terrassegulv på balkong og ikke minst hvordan du kan lage en plasstilpasset utebenk med plass til oppbevaring. Smart og ikke minst noe som ikke alle andre har. Her er det brukt vedlikeholdsvennlig Fiberon kompositt gulv fra Hardstuff.

Drømmen om en vedlikeholdsfri terrasse Byggmakker

Drømmen om en vedlikeholdsfri terrasse

16.05.2017

Begynner du også å bli lei av å måtte olje eller beise terrassen hvert eneste år? Det finnes et helt vedlikeholdsfritt alternativ.