StartsidenTips og rådInspirasjon

Design din egen innerdør!

Hvordan innerdørene ser ut kan ha stor betydning for helhetsinntrykket av boligen din, for eksempel om du ønsker dører med- eller uten glass, eller hvor store gerikter du synes passer best. I tillegg kan du velge mellom flere ulike glasstyper, og hvorvidt geriktene skal være glatte eller ha en tydelig profil.

Ikke minst har du en rekke forskjellige fargevalg for dørene. Fargen på døren kan enten skape spennende kontraster i rommet eller harmonere med de øvrige fargene på vegger, tak og gulv.

SE VÅRT UTVALG AV INNERDØRER HER

STABLE GW – STILREN OG NORDISK DESIGN
En av dørprodusent Sweedors mest populære innerdører heter Stable – en dør med stilrent, nordisk og minimalistisk design med rene linjer. Takket være den massive kjernen i disse dørene, får du i tillegg en lydreduserende effekt.

I denne serien har du for eksempel modellen som heter GW. Denne kvalitetsdøren er uten glass og passer perfekt til de fleste rom, fra barneværelser og soverom til kjøkken. Stable GW finnes i flere flotte farger, som Hvit, Mørkgrå, Eik, Sort, Rød og Valnøtt. Du kan også velge mellom glatte eller profilerte gerikter, som finnes i både 65- og 92 mm bredde.

Stable GW får du også som dobbeltdør eller skyvedør. Den samme døren finnes også i flere varianter med glass, og fungerer med det geniale SmartClose-tilbehøret til Sweedor.

OM SWEDOOR STABLE:
Stable er en produktserie som står for enkelthet og nordisk minimalisme.

• Massiv glatt dør
• Massiv konstruksjon
• Støydempende
• Slitesterk overflate
• Malt i topp og bunn
• Enkel å holde ren
• Kan fås i valgfri NCS S-farge

SMART DESIGNVERKTØY
Noen ganger kan det være vanskelig å forestille seg hvordan det vil se ut med en ny dør i hjemmet. Kanskje du for eksempel ønsker deg en ny farge eller en annen utforming på døren enn den du skal bytte ut?

På nettsidene til Swedoor finner du heldigvis et designverktøy som kan være til stor hjelp!

Med dette verktøyet kan du teste ut hvordan forskjellige typer dører vil se ut i forskjellige rom. Du kan velge mellom stue, kjøkken, soverom og bad for innerdører, og i hver setting får du muligheten til å se hvor godt de ulike dørene passer inn. Designverktøyet fungerer for øvrig også for ytterdører.

I tillegg kan du gjerne laste ned Swedoors nye mobil-app (Android/iOS). Med denne appen kan du ta bilde av den gamle døren din, eller av rommet der du har tenkt til å plassere døren, og markere hvor du vil ha den nye døren. Deretter kan du bla deg igjennom Swedoors store utvalg av dører for å se hva som vil passe best. Appen «Door Designer» fungerer utmerket til å vurdere ulike farger og stiler. (Merk at du først får informasjon om hvilken dør du har valgt når du lagrer bildet på mobilen).

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt   Byggmakker

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt

25.08.2020

Med en «ECO ytterdør» slipper du å fyre for kråkene. Les videre og finn ut hvilke dører ekspertene våre ville lagt i handlekurven.

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta  Byggmakker

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta

25.06.2020

Hva har rorbua til Katrine og hytta til Ann Kristin til felles? Begge har robuste ytterdører med design som matcher nordiske omgivelser.

Slik unngår du innbrudd: Riktig ytterdør kan minske risikoen Byggmakker

Slik unngår du innbrudd: Riktig ytterdør kan minske risikoen

04.06.2020

Alle som har opplevd innbrudd kan skrive under på at det er en guffen følelse. Før du drar på ferie er det heldigvis flere ting du kan gjøre for å forhindre det.

Frisk opp hjemmet med nye innerdører  Byggmakker

Frisk opp hjemmet med nye innerdører

01.07.2019

En dør er ikke bare en dør. Når du skal velge dører hjemme bør du tenke på flere ting, blant annet dørens design, funksjon og kvalitet.