StartsidenTips og rådInspirasjon

Dette er baderomstrendene i 2020

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Badet har mange funksjoner, og en av de viktigste er velvære. Det er på badet du starter og avslutter dagen – og mange bruker badet som frisone når det topper seg i hverdagen. Derfor er vi veldig glade for å se at de lyse fargene og elementer fra naturen preger baderomstrendene nå.

En av de aller største trendene er marmor og naturstein. Selv om vi i Byggmakker elsker alt som kommer rett fra naturen, vet vi at mange pusser opp bad på budsjett. Heldigvis finnes det geniale løsninger som ikke koster en formue.

Baderomspanel er et fantastisk alternativ man vil skape stor forandring på kort tid uten å tømme lommeboken. Går du for panel kan du velge mellom mange stiler, alt fra trestruktur til imitasjoner av marmor, sement, betong og klassiske fliser, forteller Kevin Hægeland, markedssjef i Fibo.

Vi har gått gjennom sortimentet og plukket ut våre våtromfavoritter:

Grønt møter grått

Du trenger ikke å legge fliser fra tak til gulv for å skape et vakkert bad.

Her har den ene veggen fått en lekker grå flisimitasjon, mens veggen bak servanten er et slett baderomspanel i en fresh olivengrønn farge. Det sorte servantskapet og blandebatteriet er en fin kontrast til de lyse veggene.

MATT OLIVEN: Denne freshe grønnfargen passer perfekt på badet. Det grønne panelet heter 5206 Extra Matt Olivegreen og det grå går under navnet 2145 S Grey Cement. Begge leveres av Fibo.

Kopier stilen: Steinfliser
Mange drømmer om bad med grove steinfliser og skifer. Disse lekre dekorene i forskjellige gråsjatteringer passer godt sammen med hvite fliser og gir et tøft og moderne look på badet. Panelet minner om stein, men er mye rimeligere og monteres på rekordtid.

SOM SEMENT: Mikrosement er en stor trend. Kopier stilen med 0145 Soft Cement fra Fibo.

STEIN, STEIN PÅ VEGGEN DER: Drømmebadet med naturstein kan gjøres rimelig. Her med designet 1533 Gris Grande fra Fibo.

 

Bad inspirert av stranden

Duse toner i beige og sand preger trendbildet i 2020 men er også tidløse favoritter som aldri går av moten.

Denne klassiske og innholdsrike fargepaletten passer like godt til lyst og mørkt interiør og fungerer til så å si alle interiørstiler. Her er to fine eksempler – ett med elementer av trenden og ett der baderomspanelet virkelig dominerer.

SYDLIGE VIBBER: 4746 STN Grey Sahara i hjørnet og 5091 HG Athen White bak servant.

FRITT FOR FLIS: Du trenger verken fliser på vegger eller gulv på badet. Resultatet blir både eksklusivt og praktisk med baderomspanel og vinyl. Her med Fibo-designet 5746 Grey Sand på veggene.

Kopier stilen: marmorbad
Husker du marmorbadene fra 70-tallet? Eller er du en av dem som har siklet på luksusbadene i interiørbladene? Uansett hvilken type marmor-elsker du er, har vi en god nyhet. Nå kan du stjele stilen med naturtro baderomspanel i marmorimitasjon.

I sortimentet til Fibo finnes det noe for alle, enten du liker det klassisk og dempet eller vil gå «all inn» med et design som virkelig synes.

MARMOR FRA GULV TIL TAK: Har du stort bad? Kle hele rommet i en lekker marmorimitasjon. Her med 2279 Silver Grey Marble fra Fibo.

EKSKLUSIVT: Fibo-panelet 2278 Golden Brown Marble er rett og slett nydelig.

DEMPET OG LUKSURIØST: Dette designet er en av våre favoritter. Klassisk og elegant, men med wow-effekt. Designet på bildet heter 2273 White Marble fra Fibo.

HVA MED EN AV DISSE? Fra venstre ser du designet 5200 Warm grey, 2145 Grey Cement og 2272 Black Marble fra Fibo.

Det er ikke bare materialene som koster penger.

Du må også regne med arbeidstimer hvis du ikke gjør jobben selv. Baderomspanel er rimeligere enn tradisjonelle fliser og monteres opp til fem ganger så raskt. Det betyr penger spart!

Rask og enkel montering

Våtrompanel er både slitesterkt, hygienisk og enkelt å sette opp fordi det kan monteres direkte på bindingsverket. Det betyr at du kan glemme alt som heter gipsplater og membran.

– Alle panelene fra Fibo er godkjent som membran. Det betyr at du kan dusje rett på dem uten å bekymre deg for vannskader, og uten fuger blir også vedlikeholdet lekende lett, forsikrer Hægeland.  

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3 Byggmakker

Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3

28.01.2021

Drømmer du om slette listefrie vegger? Disse geniale løsningene trenger verken sparkling eller pussing og er enkle å montere.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.