StartsidenTips og rådInspirasjon

Dette er baderomstrendene i 2021

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Badet har mange funksjoner, og en av de viktigste er velvære. Det er på badet du starter og avslutter dagen – og mange bruker badet som frisone når det topper seg i hverdagen. Derfor er vi veldig glade for å se at de naturlige fargene og elementer fra naturen preger baderomstrendene nå.

En av de aller største trendene er marmor og naturstein. Selv om vi i Byggmakker elsker alt som kommer rett fra naturen, vet vi at mange pusser opp bad på budsjett. Heldigvis finnes det løsninger som ikke koster en formue.

Vi har gått gjennom sortimentet til Fibo (baderomspanel) og Cello Wave (møbler). Dette er våre favoritter:

Helsort og geometrisk

Du trenger ikke å legge fliser fra tak til gulv for å skape et vakkert bad. Her har dusjhjørnet fått en lekker sort flisimitasjon med heksagonmønster. Det sorte og matte blandebatteriet skaper en dyp og vakker helhet.

TIDLØST MØTER LUKSURIØST: Nesten sort med subtile betongreferanser. Dette lekre panelet heter Dark Soot 2116 og leveres av Fibo. Foto: Fibo.

— Baderomspanel er et fantastisk alternativ når man vil skape stor forandring på kort tid uten å tømme lommeboken. Går du for panel kan du velge mellom mange stiler, alt fra trestruktur til imitasjoner av marmor, sement, betong og klassiske fliser, forteller Lars Kristiansen, markedssjef i Fibo.

IN MED HEKSAGON: De geometriske «flisene» fra Fibo er også lekre med lyse fuger og kan kombineres med andre modeller fra Fibo. På dette bildet ser du 2126 S Dark Soot M71. Foto: Fibo.

 

Kopier stilen: Steinfliser
Mange drømmer om bad med naturlige materialer i stein og betong. Disse lekre dekorene i gråsjatteringer passer godt sammen med både lyse og mørke baderomsmøbler. Utvalget av baderomspanel som minner om stein er stort, rimeligere og monteres på rekordtid.

SOM SEMENT: Mikrosement er en stor trend. Kopier stilen med 0145 Soft Cement fra Fibo. Foto: Fibo.

STEIN, STEIN PÅ VEGGEN DER: Drømmebadet med naturstein kan gjøres rimelig. Her med designet 1533 Gris Grande fra Fibo. Foto: Fibo.

Tips

Det er ikke bare materialene som koster penger. Du må også regne med arbeidstimer hvis du ikke gjør jobben selv. Baderomspanel er rimeligere enn tradisjonelle fliser og monteres opp til fem ganger så raskt. Det betyr penger spart!

Kopier stilen: marmorbad

Husker du marmorbadene fra 70-tallet? Eller er du en av dem som har siklet på luksusbadene i interiørbladene? Uansett hvilken type marmor-elsker du er, har vi en god nyhet. Nå kan du stjele stilen med naturtro baderomspanel i marmorimitasjon.

I sortimentet til Fibo finnes det noe for alle, enten du liker det klassisk og dempet eller vil gå «all inn» med et design som virkelig synes.

EKSKLUSIVT: Fibo-panelet 2278 Golden Brown Marble er rett og slett nydelig. Foto: Fibo.

DEMPET OG LUKSURIØST: Klassisk og elegant, men med wow-effekt. Designet på bildet hetet 2273 White Marble fra Fibo. Foto: Fibo.

Våtrompanel er både slitesterkt, hygienisk og enkelt å sette opp fordi det kan monteres direkte på bindingsverket. Det betyr at du kan glemme alt som heter gipsplater og membran.

– Alle panelene fra Fibo er godkjent som membran. Det betyr at du kan dusje rett på dem uten å bekymre deg for vannskader, og uten fuger blir også vedlikeholdet lekende lett, forsikrer Kristiansen. 

Flotte baderomsmøbler fra Svedbergs

Svedbergs kan friste med flotte og funksjonelle baderomsmøbler i 2021.

– Når det kommer til trender prates det mye om det nordiske, minimalistiske og grafiske. Formgivning og valgfrihet er fortsatt viktig – og materialene skal føles nytt og eksklusivt, sier Johan Körner, designsjef hos Svedbergs.

GRÅTT MØTER GRØNT: En lekker kombinasjon av farger og teksturer. Servantskapet på bildet finner du i Svedbergs-serien Intro. Foto: Svedbergs.

PUDDERROSA: Denne fargen ser man ikke så ofte på badet, men vi skjønner ikke hvorfor når vi ser dette interiøret. Baderomsmøblene finner du i Svedbergs-serien DK. Foto: Svedbergs.

GYLLENBRUNT: Mørke baderomsmøbler går aldri av moten. Baderomsmøblene er levert av Svedbergs og serien Skapa. Foto: Svedbergs.

SORT-HVITT: Årets baderomstrender inneholder også mye for deg som vil holde det enkelt. Baderomsmøblene her er også levert av Svedbergs. Serien heter Forma. Foto: Svedbergs.

 

 

Klassiske møbler til små og store bad

Cello Wave er vår egen serie med baderomsmøbler og kommer i to farger: hvit matt og antrasitt.

Vasken er i porselen med avlastningsplass på sidene og god dybde i karet. Du velger selv om du ønsker et enkelt speil til eller speilskap med glasshyller og speil også på innsiden av dørene. Miks selv med håndtak i krom, hvitt eller sort. Innredningen kan kombineres med et enkelt veggmontert høyskap.

LITE OG NETT: Baderomsmøblene i serien Cello Wave kommer i ulike størrelser for både små og romslige bad. På bildet ser du designet antrasitt i bredden 60 centimeter. Foto: Byggmakker. Også flisene er fra Cello og fås kjøpt hos Byggmakker. Belgium Stone fliser til gulv og vegg fås i tre ulike farger og størrelser

KLASSISK HVIT: Dette servantskapet fungerer med så å si alle stiler. Her med designet hvit matt i bredden 100 centimeter. Veggflisene Branco Brilhante er også fra Cello og fås kjøpt hos Byggmakker.  Foto: Byggmakker.

Cello Wave kommer i størrelsene 50, 60, 80 og 100 centimeter (bredde) og 39 centimeter dybde.

Mål på høyskap:
137,5 cm (høyde)
25 centimeter (dybde)

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er hagetrendene i 2021 Byggmakker

Dette er hagetrendene i 2021

02.03.2021

Våren er på vei! Les videre og la deg inspirere av årets nyheter til uteplassen.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.