StartsidenTips og rådInspirasjon

Dette er den raskeste veien til slette vegger

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Skal du montere vegger? Denne smarte nyheten fra Huntonit er en slett, grunningsmalt klikkvegg som gir deg perfekt resultat på rekordtid.

Det er mange grunner til å velge den nye proffveggen fra Huntonit. De trebaserte veggplatene kan monteres tidligere i byggeprosessen enn andre tilsvarende produkter, og trenger verken sparkling eller pussing.

Huntonit Proff Vegg kan monteres uten kubbing og egner seg for listefrie løsninger. Platene kan med fordel monteres på horisontal utlekting og er svært enkle i bruk. Det eneste du trenger er standard verktøy.


DETTE TRENGER DU:
Vater, håndsag, bor-/skrumaskin eller krampepistol skruer eller kramper og lim.

Platene kan også monteres med kramper. I tillegg trenger du PVAc vinterlim eller tilsvarende lim. Etter at platene er satt opp trenger de kun å behandles med to til tre strøk maling eller tapet.  Resultatet er en robust vegg med godt skruefeste.

EFFEKTIV MONTERING: Bruk en krampepistol for rask og enkel montering av veggplatene.

Skal platene skrus opp anbefaler vi Huntonit-skruer

som er skreddersydd for akkurat denne veggplaten.

Giftfritt og klimavennlig

Mange er opptatt av et helsevennlig inneklima i takt med at allergier, astma og overfølsomhet rammer stadig fler. Forskningsresultater viser at årsakene til økningen kan knyttes til miljøfaktorer, både utendørs og innendørs1.

Vil du ta klimavennlige valg, kan du trygt velge Huntonit Proff Vegg. De nye veggplatene har ingen skadelige kjemiske tilsetninger og avgir ingen skadelige avgasser. Veggplatene inneholder ikke lim og limstoffer og anbefales av Norges Astma- og allergiforbund. Platene er laget av solid, kortreist og bærekraftig Norsk skog.

KLIMAVENNLIG NYHET: Huntonit Proffvegg anbefales av Norges Astma- og allergiforbund.

Funksjonelle og anvendelige

Huntonit Proff Vegg er godkjent som klimaklasse 2. Det betyr at platene tåler variasjoner i fukt og temperatur meget godt.

Klikkveggene kan monteres på både vertikale stål- og trestendere eller på horisontal utlekting med CC 60 cm. Dette er rett og slett en pen og solid løsning som spiller på lag med både inne- og utemiljøet.   

Kilde: NAAF (Norges Astma- og allergiforbund)

Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3 Byggmakker

Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3

28.01.2021

Drømmer du om slette listefrie vegger? Disse geniale løsningene trenger verken sparkling eller pussing og er enkle å montere.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.

Nye hyttevegger på en helg  Byggmakker

Nye hyttevegger på en helg

20.04.2020

Drømmer du om å fornye hytta eller skape hyttestemning hjemme? Da bør du sjekke ut denne smarte nyheten.