StartsidenTips og rådInspirasjon

Puss opp badet selv!

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!

Badet brukes hver dag av alle som bor i husstanden. Derfor er det for viktig at det er både er enkelt å holde rent og praktisk i bruk. Mange drømmer om å skifte ut badet sitt, med totalrenovering som inkluderer nye rør, nye fliser og nytt møblement. Kostnadene knyttet til disse prosjektene er derimot ofte større enn hva folk flest ønsker å ta seg råd til. Materialer og møbler er kostbart, samtidig som den nødvendige bruken av fagfolk gjør at regningen ofte blir langt større enn du kanskje hadde regnet med.

– Det mange ikke tenker over, er at det ikke skal så mye til for å gjøre en synlig oppgradering av baderommet. Ofte kan noen enkle grep være nok til å få følelsen av et nytt bad. Nye baderomsmøbler og kanskje en ny dusj vil gjøre opplevelsen mer tidsriktig og praktisk, sier Anita Meian, som har jobbet med baderomsløsninger i nærmere 20 år.

Ikke alle boliger i Norge har plass til et flott og digert baderom. Derfor er det flott at det finnes smarte løsninger som kan tilpasses ditt bad, slik at du slipper overfylle plassen med store vasker, skuffer og skap. Ifølge eksperten velger nordmenn flest ofte nøytrale produkter og farger på badet, slik at det tidløst kan fungere i mange, mange år.

– Noen ønsker bare å gi badet «et lite løft». Da vil en grundig rengjøring og noen enkle malestrøk utgjøre stor forskjell. Hvis du i tillegg bytter ut baderomsmøblene og dusjløsningen, vil du få en følelse av et nyoppusset bad uten de store kostnadene. Og er du en av dem som våger å sette litt farge på interiøret, så kan du sette din egen design og personlige stil på badet som ingen andre har, fortsetter Meian.Her er våre tips til en rimelig, enkel og stilfull oppgradering av badet:

Baderomsmøbler fra Cello Wave

Byggmakkers egen baderomsserie, Cello Wave, finnes i to farger og fire forskjellige størrelser.

PLASS TIL ALT: Med en dyp vask og store skuffer gir Cello Wave-serien deg det du trenger.

Byggmakkers egen baderomsserie, Cello Wave, finnes i to farger og fire forskjellige størrelser. Den er priset lavt, og er enkel å montere. I denne serien finner du en heldekkende porselensvask med skuffer, hvor du kan få speil, speilskap og belysning til de ulike størrelsene. I tillegg finnes et tilhørende høyskap, som er smal i dybden, og som passer inn selv på små og trange bad.

Selve vasken er i porselen og har en dyp og stor kulp, i tillegg til en avlastningsplass på begge sider av vasken. Skuffene har et lite tomrom på baksiden, slik at du kan bruke møbelet utenpå eventuelle synlige rør.

Håndtakene i serien finnes i krum, hvit eller sort. 

Ønsker du å bytte ut møblementet på badet ditt?

Dusjkabinett fra Tyrifjord

Ny dusjløsning er gjerne noe som står høyt oppe på mange ønskelister i forbindelse med oppussing av bad.

EGET MØBEL: Dusjkabinettet fra Tyrifjord glir pent inn med resten av badet.

En av fordelene med å velge dusjkabinett er at du kan unngå fukt- og sliteskader på fliser, og dermed kunne dusje uten å være bekymret for vannskader og dyre reparasjonskostnader.

Dusjkabinettet fra Tyrifjord-serien til Byggmakker er et praktisk og prisvennlig dusjkabinett, og som kommer uten skruer. Kabinettet kommer flatpakket, og settes sammen med en enkel klikkløsning. Kabinettet er et stødig og godt dusjkabinett som er enkelt å montere for hvem som helst. Bakveggene er frostet, slik at du ikke får øye på eventuelle rør og slanger på baksiden.

Oppgradert bad

En utskiftning av baderomsmøblene vil gi badet ditt en «helt ny look».

Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv Byggmakker

Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv

23.08.2021

Det er mange gode grunner til å velge laminat: Det er vedlikeholdsfritt, pent å se på, gjør det selv-vennlig og slitesterkt – på noen merker får du til og med livstidsgaranti! Vi viser deg hvordan du enkelt legger laminatgulvet selv.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.