StartsidenTips og rådInspirasjon

«Easy fix» på baderommet

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Du har kanskje sett det på Sinnasnekker’n? Veggpanel istedenfor fliser på badet er både stilfullt og superenkelt å montere.

– Med veggpanel fra Fibo-Trespo kan du eksperimentere med flisstørrelser, farger og design for å skape et spennende og lekkert rom. I tillegg er det et produkt som er enkelt å montere og holde rent, sier produktsjef Kevin Hægeland i Fibo-Trespo.

Panelene er godkjent for bruk i våtsonene, og er akseptert som membran. Det betyr at du kan bruke veggpanelene til å lage dusjhjørne.

SE VÅRT UTVALG AV BADEROMSPANEL HER

Nå skal det være matt

Trendekspertene mener at mange kommer til å velge en ekstra matt veggoverflate på badet fremover, og her finnes det flere gode alternativer:

– Vi lanserte nylig tolv farger som kan leveres i ni forskjellige flisstørrelser i en ekstra matt overflate med hvite fuger, som gir rommet ro og en følelse av velvære, forteller Hægeland.

Dette gir deg muligheten til å slippe fantasien løs, enten du skal lage nytt bad eller rehabilitere badet du har fra før. Ved å kombinere flisstørrelser og farger kan du sette ditt personlige preg på ditt nye bad.'

Sjakk matt. Bruk fargen Hanoi for å lage en lekker kontrastvegg på badet. Hanoi er fra den nye Colour Collection, med ekstra matt overflate og hvite fuger på 1,8 mm.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.