StartsidenTips og rådInspirasjon

«Easy fix» på baderommet


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Du har kanskje sett det på Sinnasnekker’n? Veggpanel istedenfor fliser på badet er både stilfullt og superenkelt å montere.

– Med veggpanel fra Fibo-Trespo kan du eksperimentere med flisstørrelser, farger og design for å skape et spennende og lekkert rom. I tillegg er det et produkt som er enkelt å montere og holde rent, sier produktsjef Kevin Hægeland i Fibo-Trespo.

Panelene er godkjent for bruk i våtsonene, og er akseptert som membran. Det betyr at du kan bruke veggpanelene til å lage dusjhjørne.

SE VÅRT UTVALG AV BADEROMSPANEL HER

Nå skal det være matt

Trendekspertene mener at mange kommer til å velge en ekstra matt veggoverflate på badet fremover, og her finnes det flere gode alternativer:

– Vi lanserte nylig tolv farger som kan leveres i ni forskjellige flisstørrelser i en ekstra matt overflate med hvite fuger, som gir rommet ro og en følelse av velvære, forteller Hægeland.

Dette gir deg muligheten til å slippe fantasien løs, enten du skal lage nytt bad eller rehabilitere badet du har fra før. Ved å kombinere flisstørrelser og farger kan du sette ditt personlige preg på ditt nye bad.'

Sjakk matt. Bruk fargen Hanoi for å lage en lekker kontrastvegg på badet. Hanoi er fra den nye Colour Collection, med ekstra matt overflate og hvite fuger på 1,8 mm.

Kjøkken på budsjett: Våre beste tips  Byggmakker

Kjøkken på budsjett: Våre beste tips

03.12.2019

Et nytt kjøkken trenger ikke å koste skjorta. Les videre og bli inspirert av smarte og rimelige løsninger.

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass  Byggmakker

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass

31.10.2019

Har du et lite bad som skal fornyes? Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk Byggmakker

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!

Nå vil vi ha spa hjemme Byggmakker

Nå vil vi ha spa hjemme

10.12.2018

Kanskje er det tidsklemma, småbarnsliv eller overtrening som er årsakene. Men trenden er klar: Nordmenn bruker stadig mer penger på innrette baderommet som et avslappende spa.