StartsidenTips og rådInspirasjon

Ekslusivt, elegant og ekte

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Parkettgulv har en spesiell plass i våre hjem og i våre hjerter. De er vakre å se på og behagelige å gå på. Parkettgulv fra Tarkett er produsert for nordisk klima og kultur.

Elegance

Elegance er Tarketts mest eksklusive parkettgulv med brede og ekstra lange eikeplanker. Dette vakre gulvet finnes i tre ulike fargenyanser; Eik Champagne, Eik Nature og Eik Sterling. Overflaten på Elegance er behandlet med hardvoksolje.

Heritage

Heritage er et gulv med sterkt og tydelig preg. Det har et rustikt utseende med store kvister, barklommer og sprekker som naturen har skapt og det kommer i seks ulike utførelser. Heritage er også behandlet med hardvoksolje.

Play

I kolleksjonen Play finner vi flere vakre hvite parkettgulv. Play Ask Ivory og Play Eik Winter, er i det vakre og harde treslaget ask. Lyse gulv skaper en større romfølelse og er enkelt å kombinere med øvrig innredning, om man vil ha "hvitt i hvitt" eller en mer fargesterk innredning i møbler og tekstiler. Overflaten er behandlet med Proteco Natura, mattlakk.

Play Eik Winter

Et godt stykke håndverk

Gulvene passer for oss skandinaver og vårt lidenskapelige forhold til naturlige materialer og skogen der Tarkett henter ut råmaterialene.

Årets gulvtrender Byggmakker

Årets gulvtrender

17.02.2020

Det er mange nye spennende gulvtrender som vil påvirke hvordan vi innreder våre hjem i 2020.

Den populære parketten Byggmakker

Den populære parketten

27.06.2019

Parkettgulvets autentiske og naturtro materiale gjør dette til et populært valg blant dem som skal legge nytt gulv.

Dette må du vite før montering av gulv Byggmakker

Dette må du vite før montering av gulv

14.02.2019

Vi ønsker selvsagt at du skal bli fornøyd med ditt nye gulv. Så hvis du skal legge det selv, er det viktig å følge disse retningslinjer og være klar over hva som skjer med tregulv ved lav luftfuktighet.

Tarkett vinylgulv! Byggmakker

Tarkett vinylgulv!

27.08.2018

Starfloor Click - vinylgulv med klikksystem