StartsidenTips og rådInspirasjon

Ekslusivt, elegant og ekte

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Parkettgulv har en spesiell plass i våre hjem og i våre hjerter. De er vakre å se på og behagelige å gå på. Parkettgulv fra Tarkett er produsert for nordisk klima og kultur.

Elegance

Elegance er Tarketts mest eksklusive parkettgulv med brede og ekstra lange eikeplanker. Dette vakre gulvet finnes i tre ulike fargenyanser; Eik Champagne, Eik Nature og Eik Sterling. Overflaten på Elegance er behandlet med hardvoksolje.

Heritage

Heritage er et gulv med sterkt og tydelig preg. Det har et rustikt utseende med store kvister, barklommer og sprekker som naturen har skapt og det kommer i seks ulike utførelser. Heritage er også behandlet med hardvoksolje.

Play

I kolleksjonen Play finner vi flere vakre hvite parkettgulv. Play Ask Ivory og Play Eik Winter, er i det vakre og harde treslaget ask. Lyse gulv skaper en større romfølelse og er enkelt å kombinere med øvrig innredning, om man vil ha "hvitt i hvitt" eller en mer fargesterk innredning i møbler og tekstiler. Overflaten er behandlet med Proteco Natura, mattlakk.

Play Eik Winter

Et godt stykke håndverk

Gulvene passer for oss skandinaver og vårt lidenskapelige forhold til naturlige materialer og skogen der Tarkett henter ut råmaterialene.

Årets gulvtrender Byggmakker

Årets gulvtrender

04.02.2021

Vi har entret et nytt år, og som alltid er det mange nye trender som påvirker hvordan vi innreder hjemmet. Dette er våre beste tips til deg som skal legge nytt gulv.

Byggebransjen tar miljøansvar  Byggmakker

Byggebransjen tar miljøansvar

28.01.2021

Byggenæringen er blant bransjene som har størst klimafotavtrykk, og trenger å bli mer bærekraftig. Slik tar Byggmakker og deres leverandører ansvar.

Gode grunner til å velge et miljøvennlig gulv  Byggmakker

Gode grunner til å velge et miljøvennlig gulv

13.11.2020

Skal du legge nytt gulv? Hvis du er opptatt av mer komfort og mindre vedlikehold har du minst to gode grunner til å velge et grønt alternativ.

Guide til valg av tregulv: Tre er tilbake i trendbildet Byggmakker

Guide til valg av tregulv: Tre er tilbake i trendbildet

28.08.2020

Bruken av tre gir oss følelsen av noe ekte og ærlig. Det er et varmt og levende materiale som bare blir finere med tiden. Vi ser lyst ubehandlet tre, ja til og med furu vender tilbake. Da gjerne i kombinasjon med mørke treslag som eik og valnøtt.