StartsidenTips og rådInspirasjon

Ekslusivt, elegant og ekte

Parkettgulv har en spesiell plass i våre hjem og i våre hjerter. De er vakre å se på og behagelige å gå på. I år lanserer Tarkett en helt ny kolleksjon med eksklusive parkettgulv.

Atelier collection

Atelier Collection inneholder blant annet ekstra brede plankegulv. Med gulvene får du også den rustikke følelsen og kolleksjonen gjenspeiler de fire nordiske årstidene. Den nye kolleksjonen inneholder gulvene Elegance, Seasons og Heritage.

Elegance

Elegance er Tarketts mest eksklusive parkettgulv med brede og ekstra lange eikeplanker. Dette vakre gulvet finnes i fire utførelser; Eik, Eik Lime Stone, Eik Umber Brown og Eik Urban Grey. Overflaten på Elegance er behandlet med hardvoksolje.

Seasons

Seasons tar oss på en reise gjennom de fire nordiske årstidene med ulike diskré uttrykk for hvert skifte. Gulvet har håndlagde faser og en børstet overflate som er mattlakkert. Navnene? Spring, Summer, Autumn og Winter.

Seasons Oak Winter

Heritage

Heritage er et gulv med sterkt og tydelig preg. Det har et rustikt utseende med store kvister, barklommer og sprekker som naturen har skapt og det kommer i seks ulike utførelser. Heritage er også behandlet med hardvoksolje.

Tango

I kolleksjonen Tango finner vi også flere nye vakre hvite parkettgulv. Tango Ask Ivory og Tango Ask Hvit børstet, er årets nyheter i det vakre og harde treslaget ask. Lyse gulv skaper en større romfølelse og er enkelt å kombinere med øvrig innredning, om man vil ha "hvitt i hvitt" eller en mer fargesterk innredning i møbler og tekstiler. Overflaten er behandlet med Proteco Natura, mattlakk.

Tango Ash Ivory