StartsidenTips og rådInspirasjon

Elegante kombinasjoner

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

På tide å pusse opp badet? Nå får du Svedbergs populære baderomsserie Forma i ny, lekker farge.

Med Forma kan du detaljstyre hvilke løsninger du ønsker på ditt bad. Den nye innredningen i grått design gir et moderne og stilrent uttrykk til badet, og lar seg fint kombinere med de fleste typer interiør.

Ekskusive detaljer

Nå skal detaljene være i gull! Kraner, håndtak og speil med gulldetaljer skaper en elegant kontrast til en grå innredning. Prøv deg frem med ulike fargekombinasjoner på vegger, skap og detaljer og finn din stil.

SE ALLE VÅRE BADEROMSPRODUKTER HER

 

Stilrene linjer

De rene linjene i Forma-serien fra Svedbergs gir deg et perfekt utgangspunkt for å gjøre badet til et attraktivt oppholdsrom. Kombiner ulike former og farger for å gi badet et varmt og personlig uttrykk. Et rundt speil kan være en fin måte å myke opp interiøret på.

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass  Byggmakker

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass

31.10.2019

Har du et lite bad som skal fornyes? Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Badet – ditt fristed fra julestresset Byggmakker

Badet – ditt fristed fra julestresset

29.11.2018

Nordmenn bruker stadig mer penger på oppgradering av baderommet. Badet er blitt et kjærkomment fristed der vi unner oss litt pleie i en ellers hektisk hverdag. Vi gir deg baderom-ekspertenes hjemmespa-tips før jul.

Miks og match for å få drømmebadet  Byggmakker

Miks og match for å få drømmebadet

05.06.2018

Forma er ikke bare en møbelserie, det er en ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. Du kan mikse og matche stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer som du vil.

Skandinavisk stil på badet Byggmakker

Skandinavisk stil på badet

22.03.2018

Nøytrale farger kombinert med tidløst design vil alltid være en klassiker. Formgivning og funksjon går hånd i hånd i den nyeste møbelserien DK fra Svedbergs.