StartsidenTips og rådInspirasjon

Elegante kombinasjoner

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

På tide å pusse opp badet? Nå får du Svedbergs populære baderomsserie Forma i ny, lekker farge.

Med Forma kan du detaljstyre hvilke løsninger du ønsker på ditt bad. Den nye innredningen i grått design gir et moderne og stilrent uttrykk til badet, og lar seg fint kombinere med de fleste typer interiør.

Ekskusive detaljer

Nå skal detaljene være i gull! Kraner, håndtak og speil med gulldetaljer skaper en elegant kontrast til en grå innredning. Prøv deg frem med ulike fargekombinasjoner på vegger, skap og detaljer og finn din stil.

SE ALLE VÅRE BADEROMSPRODUKTER HER

 

Stilrene linjer

De rene linjene i Forma-serien fra Svedbergs gir deg et perfekt utgangspunkt for å gjøre badet til et attraktivt oppholdsrom. Kombiner ulike former og farger for å gi badet et varmt og personlig uttrykk. Et rundt speil kan være en fin måte å myke opp interiøret på.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Skal du pusse opp et lite bad? Byggmakker

Skal du pusse opp et lite bad?

31.10.2019

Få maksimalt ut av minimal plass! Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Badet – ditt fristed fra julestresset Byggmakker

Badet – ditt fristed fra julestresset

29.11.2018

Nordmenn bruker stadig mer penger på oppgradering av baderommet. Badet er blitt et kjærkomment fristed der vi unner oss litt pleie i en ellers hektisk hverdag. Vi gir deg baderom-ekspertenes hjemmespa-tips før jul.

Miks og match for å få drømmebadet  Byggmakker

Miks og match for å få drømmebadet

05.06.2018

Forma er ikke bare en møbelserie, det er en ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. Du kan mikse og matche stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer som du vil.