StartsidenTips og rådInspirasjon

En dør er ikke lenger bare en dør, den er interiør

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se de kreative tipset til hvordan du kan gjøre boligen din enda mer funksjonell og trendy med nøye utvalgte innerdører.

Før hadde døren én enkel oppgave – å være romdeler. Den var gjerne anonym og hvitmalt med glatt overflate, og skulle helst ikke stjele noe oppmerksomhet.

Slik er det ikke lenger: Stadig flere ønsker å bruke døren som et aktivt element i interiøret, gjerne i form av kontrastfarger eller med store glassflater for å slippe inn mer lys.

Tenk funksjonelt. Kombiner en eller flere dører med whiteboard eller speil.

Unique

– De siste årene har vi sett en tydelig tendens til at folk ønsker individuelle, funksjonelle og kreative løsninger. Akkurat som for vegger og gulv, vil forbrukerne i større grad velge overflate, tresort og farge selv, forteller Lydie Soares i Swedoor Norge.

Derfor har Swedoor utviklet serien UNIQUE, som lar deg designe dine egne dører med moderne overflater – eller innovative løsninger som tavle, whiteboard og speil.

Ifølge Soares er svart- og hvitimpregnert eik med matchende karmer og listverk den største trenden akkurat nå. De nye karmene fra Swedoor kommer med dempelist som øker lydtetthetet for en behagelig følelse når dørene åpnes og lukkes. Hun tror også at valg av dører er i ferd med å bli like viktig som resten av interiøret – både i nye og eldre hus.

Helt ukomplisert. Klassiske hvite dører med lister og karmer i samme farge går aldri av moten. Alle dørene i UNIQUE-serien kan leveres som enkeltdør, dobbeltdør og skyvedør.


Det lille ekstra. Match en sort dør med karm i samme farge.

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt   Byggmakker

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt

25.08.2020

Med en «ECO ytterdør» slipper du å fyre for kråkene. Les videre og finn ut hvilke dører ekspertene våre ville lagt i handlekurven.

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta  Byggmakker

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta

25.06.2020

Hva har rorbua til Katrine og hytta til Ann Kristin til felles? Begge har robuste ytterdører med design som matcher nordiske omgivelser.

Slik unngår du innbrudd: Riktig ytterdør kan minske risikoen Byggmakker

Slik unngår du innbrudd: Riktig ytterdør kan minske risikoen

04.06.2020

Alle som har opplevd innbrudd kan skrive under på at det er en guffen følelse. Før du drar på ferie er det heldigvis flere ting du kan gjøre for å forhindre det.

Frisk opp hjemmet med nye innerdører  Byggmakker

Frisk opp hjemmet med nye innerdører

01.07.2019

En dør er ikke bare en dør. Når du skal velge dører hjemme bør du tenke på flere ting, blant annet dørens design, funksjon og kvalitet.