StartsidenTips og rådInspirasjon

En dør er ikke lenger bare en dør, den er interiør


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Se de kreative tipset til hvordan du kan gjøre boligen din enda mer funksjonell og trendy med nøye utvalgte innerdører.

Før hadde døren én enkel oppgave – å være romdeler. Den var gjerne anonym og hvitmalt med glatt overflate, og skulle helst ikke stjele noe oppmerksomhet.

Slik er det ikke lenger: Stadig flere ønsker å bruke døren som et aktivt element i interiøret, gjerne i form av kontrastfarger eller med store glassflater for å slippe inn mer lys.

Tenk funksjonelt. Kombiner en eller flere dører med whiteboard eller speil.

– De siste årene har vi sett en tydelig tendens til at folk ønsker individuelle, funksjonelle og kreative løsninger. Akkurat som for vegger og gulv, vil forbrukerne i større grad velge overflate, tresort og farge selv, forteller Lydie Soares i Swedoor Norge.

Derfor har Swedoor utviklet serien UNIQUE, som lar deg designe dine egne dører med moderne overflater – eller innovative løsninger som tavle, whiteboard og speil.

Ifølge Soares er svart- og hvitimpregnert eik med matchende karmer og listverk den største trenden akkurat nå. De nye karmene fra Swedoor kommer med dempelist som øker lydtetthetet for en behagelig følelse når dørene åpnes og lukkes. Hun tror også at valg av dører er i ferd med å bli like viktig som resten av interiøret – både i nye og eldre hus.

Helt ukomplisert. Klassiske hvite dører med lister og karmer i samme farge går aldri av moten. Alle dørene i UNIQUE-serien kan leveres som enkeltdør, dobbeltdør og skyvedør.

 


Det lille ekstra. Match en sort dør med karm i samme farge.

 

Frisk opp hjemmet med nye innerdører  Byggmakker

Frisk opp hjemmet med nye innerdører

01.07.2019

En dør er ikke bare en dør. Når du skal velge dører hjemme bør du tenke på flere ting, blant annet dørens design, funksjon og kvalitet.

Swedoor lanserer klimasmarte ytterdører Byggmakker

Swedoor lanserer klimasmarte ytterdører

17.09.2018

På samme måte som du velger økologiske matvarer, har du også muligheten til å velge «ECO» som et tilvalg til ytterdøren din. Dette er valget for deg som ønsker å gjøre en ekstra innsats for miljøet samtidig som du sikrer at huset ditt oppfyller fremtidige EU-krav.

Fire flotte ytterdører:  Hvilken stil er du? Byggmakker

Fire flotte ytterdører: Hvilken stil er du?

04.04.2018

Inngangsparti og ytterdør er det viktige førsteinntrykket når du får besøk. Vi har plukket ut fire av våre favoritter fra Swedoor. Hvilken ville du valgt?

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018 Byggmakker

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018

15.03.2018

Swedoor lanserer innerdører med 3D-mønster og vi har falt pladask for trenden. Her har vi plukket ut våre favoritter. Håper du blir inspirert til forandring!