StartsidenTips og rådInspirasjon

En hel verden av dører

Nå blir det enklere enn noen gang å finne den perfekte døren!

En dør er så mye mer enn bare en dør. En dør kan diskret matche helheten eller markant vekke følelser.

Glassdører gir lys, tredører gir varme, skyvedører gir mer plass, dobbeltdører skaper rom og med malte dører kan du skape oppmerksomhet. Mulighetene er mange.

Struktur. Dette er det siste på innedørfronten: dører med mønster og struktur som hever elegansenivået på 1-2-3. Her ser du en lekker sort utgave av Charisma D200-modellen fra Swedoor.

Finn riktig dør med smart app

Nå har Swedoor JELD-WEN lansert en ny og genial app som heter Door Designer. Her kan du ta et bilde av din nåværende dør, og deretter prøve deg frem blant hele sortimentet av inner- og ytterdører for å se hva som passer i nettopp ditt hjem.

Bildet trenger ikke å tas direkte forfra, men kan godt være tatt fra en vinkel. Appen har også en kjekk swipe-funksjon som raskt lar deg bla mellom ulike alternativer. Faktisk kan du velge mellom hele 1100 dørkombinasjoner i Door Designer!

Når du har funnet en dør som du er nysgjerrig på, kan du få informasjon om mål, materialer og lydegenskaper direkte i appen. Når du har gjort ditt valg, finner du kart og kontaktinformasjon til nærmeste forhandler.

Last ned: Door Designer er gratis og finnes for iOS og Android

Moro med mønster

  1. Urbant. Denne tøffe døren gjør seg i de fleste interiørmiljø. Sjekk ut Charisma D100 i appen da vel.
  2. Grafisk. Grafiske mønstre er et klassisk designgrep. Nå får du det på døren din! Her ser du Charisma D200.
  3. Naturlig. Tilfeldig bølgestruktur gir liv til døren Charisma D300.
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt   Byggmakker

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt

25.08.2020

Med en «ECO ytterdør» slipper du å fyre for kråkene. Les videre og finn ut hvilke dører ekspertene våre ville lagt i handlekurven.

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta  Byggmakker

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta

25.06.2020

Hva har rorbua til Katrine og hytta til Ann Kristin til felles? Begge har robuste ytterdører med design som matcher nordiske omgivelser.

Slik unngår du innbrudd: Riktig ytterdør kan minske risikoen Byggmakker

Slik unngår du innbrudd: Riktig ytterdør kan minske risikoen

04.06.2020

Alle som har opplevd innbrudd kan skrive under på at det er en guffen følelse. Før du drar på ferie er det heldigvis flere ting du kan gjøre for å forhindre det.