StartsidenTips og rådInspirasjon

En helt ny måte å grille på

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Det er ingen grunn til at grillmat skal være fet, usunn eller uoriginal. Med nye Sunwind Insert System kan du tilberede hva som helst på grillen. Grillristen har et hull i midten hvor du kan sette inn stekepanner, kjeler eller andre typer rister.

Grillmat er godt, raskt og enkelt, og for mange familier blir det grillmat flere ganger i uka gjennom sommeren. Grillpølse og sommerkotelett er alltid godt, men ikke la det være et resultat av en dårlig planlagt middag, eller ren mangel på inspirasjon.

La den tradisjonelle ventepølsen forbli nettopp ventemat og hev standarden på grillingen flere hakk med vår nye grilløsning, oppfordrer Marianne Haug Emblemsvåg i Sunwind.


Grillwok. Grillmat kan godt være sunt, og med en grill-wokpanne blir det enda enklere.

Utekjøkken. Det er ikke grenser for hva du kan lage på grillen med Sunwind sitt nye Insert System. Gjør det enkelt å imponere venner og familie i sommer!

Slik fungerer det

Kjøper du grillen Opal Deluxe fra Sunwind medfølger den smarte grillristen som standard.

Risten fungerer som en vanlig rist du er kjent med fra før, men med en rund rist i midten som du enkelt bytter ut med annet tilbehør.

– Det praktiske håndtaket som følger med er designet slik at du enkelt fester det i delen du vil sette inn eller ta ut av grillristen. Dette gjør at du slipper å være redd for å brenne deg på varme håndtak, forklarer Emblemsvåg.

NB! Du kan også bytte ut den gamle risten i grillen med den nye Insert System grillristen. Insert System passer i hovedsak for Sunwind-griller med 4 brennere som måler 41 cm x 67 cm. Systemet kan også benyttes i større griller med en grillrist-dybde på 41 cm.

Ny gassgrill? Skal du kjøpe ny grill bør valget helt klart falle på Opal Deluxe-modellen til Sunwind. Den har den smarte grillristen som standard. 

 

Tilbered hva som helst på grillen

Med ditt nye Sunwind Insert System kan du tilberede hva som helst på grillen. Grillristen har det gjenkjennelige «hullet» midten, hvor du kan sette inn en rekke andre typer rister, stekeplater, kjeler eller pizzastein.

Oppgrader grillmåltidet med noen sprø grønnsaker tilberedet i grillkurven, en spennende wok i wok-pannen eller lag en deilig gryterett i den solide støpejernskjelen. Med Insert System får du et komplett utekjøkken hvor du kan tilberede alle slags retter. Med en støpejernskjele kommer du betydelig nærmere varmekilden enn du vanligvis kan. Dette betyr at du kan tilberede et større utvalg av mat og lage mat raskere.

Grillpizza. Grillpizzaen er blitt superpopulær fordi det smaker like godt som ekte steinovnspizza. Men en pizzastein blir du pizzamester på «uno, due, tre».

 

En Sunwind-favoritt er spagetti a la Vongole – en klassisk italiensk pastarett laget med englehårpasta og Vongole-skjell, eller hjerteskjell som er mer vanlig å finne her i Norge, forteller Emblemsvåg.

Sjekk ut Vongole-oppskriften og andre inspirerende oppskrifter her.Spagetti på grillen. Ja, det er faktisk fullt mulig med det smarte nye grillsystemet fra Sunwind.

 

Mindre rydding, mer utetid

Grillmat er kjent for å være lettvint og enkelt. Med Insert System kan du lage mer mat, flere retter på en gang og heve nivået på grillmaten slik at du virkelig imponerer venner og familie.

– I tillegg blir det enda mindre å rydde opp enn om du skulle lagd mat både inne på kjøkkenet og ute på grillen. Og det er jo mye bedre å nyte det deilige været ute ved grillen i stedet for å måtte løpe mellom grillen og kjøkkenet, avslutter hun.  

Se en demonstrasjon av grillnyheten her

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Også du kan bygge terrassen din selv! Byggmakker

Også du kan bygge terrassen din selv!

25.05.2021

Selvgjort er velgjort, heter det – og få ting er mer velgjort enn en selvgjort terrasse. Men hvordan skal du klare å bygge terrasse når du har ti tommeltotter, få eller ingen kunnskaper om snekring, ikke vet opp ned på en hammer og tror at drill kun er noe garden gjør? Det er da Byggmakker kommer med en hjelpende hånd – eller håndverker, hvis du ønsker det.

Glassrekkverk på terrassen? Kast deg på trenden! Byggmakker

Glassrekkverk på terrassen? Kast deg på trenden!

21.05.2021

Med glassrekkverk føles hjemmet ditt mer åpent, det blir lysere, naturen kommer nærmere og utsikten blir bedre. Samtidig bidrar det til å øke romfølelsen – både ute og inne.

De 9 hotteste terrassebordene denne sommeren Byggmakker

De 9 hotteste terrassebordene denne sommeren

19.05.2021

Skal du bygge ny terrasse i år? I så fall har du flere varianter av terrassebord å velge mellom enn noensinne, så hvilket skal du gå for? Det kommer an på hva som er viktigst for deg – er det pris, utseende, farge, byggemateriale eller vedlikehold?