StartsidenTips og rådInspirasjon

En skikkelig ytterdør skal stenge kulden ute


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Den nye lavenergidøren fra Swedoor holder på varmen, kutter strømregningen din og er i tillegg produsert på en bærekraftig og miljøvennlig måte.

– I Norge har vi mange gamle hus som krever etterisolering. En ytterdør med god isolasjonsevne sikrer at inngangspartiet er like godt isolert som resten av boligen, forklarer Tara Hall i Swedoor Norge.

Artic ytterdører fra swedoor har ekstra god isolasjonsevne og kommer i en rekke ulike modeller og design. Dørene er cirka 30 millimeter tykkere enn vanlige ytterdører og har stilrene uttrykk som preger boligtrendene akkurat nå.

 

Se alle våre ytterdører her

Varm velkomst. Med en lavenergidør blir inngangspartiet godt og varmt på vinteren.

 

Blikkfang. Arctic Nile fra JW Swedoor

TENKER PÅ MILJØET

Arctic ytterdører kjennetegnes av spesielt lav U-verdi, som betyr at døren isolerer svært godt. Kort fortalt forteller U-verdien hvor stor temperaturgjennomgang en flate har, og hvor varmeisolerende døren er. Jo lavere verdi, jo bedre.

 Lavenergidørene fra Swedoor har eksempelvis en u-verdi fra 0,59 til 0,75 avhengig av glassåpningens størrelse.

 – En lavenergidør bidrar til et lunere og mer behagelig inngangsparti. Alle monner drar, og i de kalde årstidene blir prinsippet ekstra viktig med tanke på velvære og lommebok, sier Hall.  

 – Dagens store fokus på energibesparing er svært positivt. I Swedoor jobber vi aktivt med bærekraftig produktutvikling og velger miljøvennlige prosesser og fornybare materialer der det lar seg gjøre, avslutter hun. 

 

Fargeglad og "varm" ytterdør fra JW Swedoor.

 

 

Frisk opp hjemmet med nye innerdører  Byggmakker

Frisk opp hjemmet med nye innerdører

01.07.2019

En dør er ikke bare en dør. Når du skal velge dører hjemme bør du tenke på flere ting, blant annet dørens design, funksjon og kvalitet.

Swedoor lanserer klimasmarte ytterdører Byggmakker

Swedoor lanserer klimasmarte ytterdører

17.09.2018

På samme måte som du velger økologiske matvarer, har du også muligheten til å velge «ECO» som et tilvalg til ytterdøren din. Dette er valget for deg som ønsker å gjøre en ekstra innsats for miljøet samtidig som du sikrer at huset ditt oppfyller fremtidige EU-krav.

Fire flotte ytterdører:  Hvilken stil er du? Byggmakker

Fire flotte ytterdører: Hvilken stil er du?

04.04.2018

Inngangsparti og ytterdør er det viktige førsteinntrykket når du får besøk. Vi har plukket ut fire av våre favoritter fra Swedoor. Hvilken ville du valgt?

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018 Byggmakker

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018

15.03.2018

Swedoor lanserer innerdører med 3D-mønster og vi har falt pladask for trenden. Her har vi plukket ut våre favoritter. Håper du blir inspirert til forandring!