StartsidenTips og rådInspirasjon

En skikkelig ytterdør skal stenge kulden ute

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Den nye lavenergidøren fra Swedoor holder på varmen, kutter strømregningen din og er i tillegg produsert på en bærekraftig og miljøvennlig måte.

– I Norge har vi mange gamle hus som krever etterisolering. En ytterdør med god isolasjonsevne sikrer at inngangspartiet er like godt isolert som resten av boligen, forklarer Tara Hall i Swedoor Norge.

Artic ytterdører fra swedoor har ekstra god isolasjonsevne og kommer i en rekke ulike modeller og design. Dørene er cirka 30 millimeter tykkere enn vanlige ytterdører og har stilrene uttrykk som preger boligtrendene akkurat nå.

 

Se alle våre ytterdører her

Varm velkomst. Med en lavenergidør blir inngangspartiet godt og varmt på vinteren.

 

Blikkfang. Arctic Nile fra JW Swedoor

TENKER PÅ MILJØET

Arctic ytterdører kjennetegnes av spesielt lav U-verdi, som betyr at døren isolerer svært godt. Kort fortalt forteller U-verdien hvor stor temperaturgjennomgang en flate har, og hvor varmeisolerende døren er. Jo lavere verdi, jo bedre.

 Lavenergidørene fra Swedoor har eksempelvis en u-verdi fra 0,59 til 0,75 avhengig av glassåpningens størrelse.

 – En lavenergidør bidrar til et lunere og mer behagelig inngangsparti. Alle monner drar, og i de kalde årstidene blir prinsippet ekstra viktig med tanke på velvære og lommebok, sier Hall.  

 – Dagens store fokus på energibesparing er svært positivt. I Swedoor jobber vi aktivt med bærekraftig produktutvikling og velger miljøvennlige prosesser og fornybare materialer der det lar seg gjøre, avslutter hun. 

 

Fargeglad og "varm" ytterdør fra JW Swedoor.

 

 

Kampanje Swedoor ytterdører Byggmakker

Kampanje Swedoor ytterdører

30.06.2020

Tilbudet gjelder i perioden 1. juli - 4. august. En dør er ikke bare en dør, valget er ditt og når du velger en kvalitetsdør fra Swedoor får du så mye mer.

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta  Byggmakker

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta

25.06.2020

Hva har rorbua til Katrine og hytta til Ann Kristin til felles? Begge har robuste ytterdører med design som matcher nordiske omgivelser.

Slik unngår du innbrudd: Riktig ytterdør kan minske risikoen Byggmakker

Slik unngår du innbrudd: Riktig ytterdør kan minske risikoen

04.06.2020

Alle som har opplevd innbrudd kan skrive under på at det er en guffen følelse. Før du drar på ferie er det heldigvis flere ting du kan gjøre for å forhindre det.

Frisk opp hjemmet med nye innerdører  Byggmakker

Frisk opp hjemmet med nye innerdører

01.07.2019

En dør er ikke bare en dør. Når du skal velge dører hjemme bør du tenke på flere ting, blant annet dørens design, funksjon og kvalitet.