StartsidenTips og rådInspirasjon

Tidsriktig fornyelse: Nå kan du male over glassfiberstrien

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Et nytt malingsprodukt fra Jotun forvandler ujevne underlag til trendy betongaktige vegger. Nå kan du endelig bli kvitt glassfiberstrien!

– Vi har utviklet et produkt for malte glassfiberstrier, og andre ujevne underlag, som gir veggene et mineralsk utseende. Kort fortalt gjør LADY Minerals Revive det enklere å få det veldig fint, forteller Anne Favretto, Regional Brand Manager i Jotun.

Nyhet! Se etter dette spannet hos din nærmeste Byggmakker-butikk. Foto: Jotun.

Tilfører rommet dybde og karakter

LADY Minerals Revive er et naturlig tilskudd til LADY Minerals Kalkmaling som allerede er godt mottatt og blitt veldig populært blant oss nordmenn på kort tid. Felles for LADY Minerals-produktene er den naturlige overflaten. LADY Minerals Revive påføres med rull og sparkelspade, og resultatet er vakre, betongaktige vegger med et unikt fargeuttrykk.

Tidsriktig fornyelse

­– Produkt og påføring er nøye testet av både profesjonelle malere og private huseiere. Tilbakemeldingene er veldig positive og mange har falt for dette litt rustikke utseendet, informerer Favretto.

Før du setter i gang er det viktig å ta en titt på instruksjonsvideoen som Jotun har laget her. 

Velg mellom 16 flotte farger

Fargeekspertene i Jotun har satt sammen fire vakre paletter med gode og populære LADY-farger, spesielt utvalgt for LADY Minerals Revive. Alle fargene har naturlige referanser som kommer til liv sammen med LADY Minerals Revive.

– Fargene spiller på lag med den rustikke overflaten som veggene får med LADY Minerals Revive, sier Nina Klæboe Mørkve som er skandinavisk fargesjef i Jotun.

– Fargene vi har valgt gir et vakkert bakteppe som lar interiøret komme til sin rett. Med denne tidsriktige fornyelsen kan rom som før var lite i bruk, raskt bli husets nye favorittrom, tror hun.

Fargene presenteres i et eget fargekart med inspirerende bilder og gode tips fra Jotuns fargeeksperter. Sjekk ut fargekartet her.

– Vår anbefaling er å velge farge med tanke på hva du skal bruke rommet til, eller den stemningen du ønsker å skape, tipser Mørkve.  

 

Jungelgrønn. Harmoniske matte vegger som gir perfekt bakteppe for grønne planter og tremøbler. Her ser du lekre LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony. Foto: Jotun.

 

Myke vegger. Hva med soveromsvegger som minner om fersken? LADY Minerals Revive 20047 Blushing Peach er en nydelig soveromsfarge med beroligende tekstur. Foto: Jotun.

 

Double up. Bestselgeren 7163Minty Breeze fås i mange malingsvarianter og  du finner den selvfølgelig på fargekartet til LADY Minerals Revive. Se hvor elegant og sømløst du kan få det med vegger og hyller i samme flotte grønnfarge. Foto: Jotun.

 

Semsket vegg. Hvorfor ikke gå for LADY Minerals Revive 10965 Hipster Brown for en tøff semsket skinn-look på veggene? Den som våger, vinner. Foto: Jotun.

 

Skal du male? Byggmakker har utvalget

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger Byggmakker

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger

11.02.2020

Jotuns vårpalett er inspirert av ny energi, varme og reiselyst. Hvilken av disse fargene er din favoritt?

Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.