StartsidenTips og rådInspirasjon

Tidsriktig fornyelse: Nå kan du male over glassfiberstrien

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Et nytt malingsprodukt fra Jotun forvandler ujevne underlag til trendy betongaktige vegger. Nå kan du endelig bli kvitt glassfiberstrien!

– Vi har utviklet et produkt for malte glassfiberstrier, og andre ujevne underlag, som gir veggene et mineralsk utseende. Kort fortalt gjør LADY Minerals Revive det enklere å få det veldig fint, forteller Anne Favretto, Regional Brand Manager i Jotun.

Nyhet! Se etter dette spannet hos din nærmeste Byggmakker-butikk. Foto: Jotun.

Tilfører rommet dybde og karakter

LADY Minerals Revive er et naturlig tilskudd til LADY Minerals Kalkmaling som allerede er godt mottatt og blitt veldig populært blant oss nordmenn på kort tid. Felles for LADY Minerals-produktene er den naturlige overflaten. LADY Minerals Revive påføres med rull og sparkelspade, og resultatet er vakre, betongaktige vegger med et unikt fargeuttrykk.

Tidsriktig fornyelse

­– Produkt og påføring er nøye testet av både profesjonelle malere og private huseiere. Tilbakemeldingene er veldig positive og mange har falt for dette litt rustikke utseendet, informerer Favretto.

Før du setter i gang er det viktig å ta en titt på instruksjonsvideoen som Jotun har laget her. 

Velg mellom 16 flotte farger

Fargeekspertene i Jotun har satt sammen fire vakre paletter med gode og populære LADY-farger, spesielt utvalgt for LADY Minerals Revive. Alle fargene har naturlige referanser som kommer til liv sammen med LADY Minerals Revive.

– Fargene spiller på lag med den rustikke overflaten som veggene får med LADY Minerals Revive, sier Nina Klæboe Mørkve som er skandinavisk fargesjef i Jotun.

– Fargene vi har valgt gir et vakkert bakteppe som lar interiøret komme til sin rett. Med denne tidsriktige fornyelsen kan rom som før var lite i bruk, raskt bli husets nye favorittrom, tror hun.

Fargene presenteres i et eget fargekart med inspirerende bilder og gode tips fra Jotuns fargeeksperter. Sjekk ut fargekartet her.

– Vår anbefaling er å velge farge med tanke på hva du skal bruke rommet til, eller den stemningen du ønsker å skape, tipser Mørkve.  

 

Jungelgrønn. Harmoniske matte vegger som gir perfekt bakteppe for grønne planter og tremøbler. Her ser du lekre LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony. Foto: Jotun.

 

Myke vegger. Hva med soveromsvegger som minner om fersken? LADY Minerals Revive 20047 Blushing Peach er en nydelig soveromsfarge med beroligende tekstur. Foto: Jotun.

 

Double up. Bestselgeren 7163Minty Breeze fås i mange malingsvarianter og  du finner den selvfølgelig på fargekartet til LADY Minerals Revive. Se hvor elegant og sømløst du kan få det med vegger og hyller i samme flotte grønnfarge. Foto: Jotun.

 

Semsket vegg. Hvorfor ikke gå for LADY Minerals Revive 10965 Hipster Brown for en tøff semsket skinn-look på veggene? Den som våger, vinner. Foto: Jotun.

 

Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Terrassebeis – årets farger og trender Byggmakker

Terrassebeis – årets farger og trender

14.05.2021

Nå er det endelig tid for å nyte det gode liv utendørs. Terrassebeis i en lekker farge gir deg en god basis for å skape din egen stil på uterommet.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

Velg riktig maling til dine rom Byggmakker

Velg riktig maling til dine rom

24.02.2021

Bruken og utformingen av et rom har mye å si for hvilken type maling du bør velge. Les videre og la deg inspirere av de flotte og slitesterke produktene til Jotun.