StartsidenTips og rådInspirasjon

Ett strøk er nok

Den nye fasademalingen fra Beckers er genial når du bare trenger å piffe opp fargen på huset. Med fasademalingen Front Vedlikeholdsfri holder det med ett strøk, noe som reduserer malejobben betraktelig.

I følge Oppussingsindeksen 2018 er det maling av hus som topper prioriteringslisten til oppussingsglade nordmenn. Hele 36 prosent forteller at panelet på boligen bør males eller beises i løpet av de neste tre årene, mens like mange ser behovet for å olje, beise eller male terrassen. En av fem har også et uthus, en garasje eller en utvendig bod som trenger et strøk eller to.

 

Blant disse finnes det helt sikkert tilfeller der det er behov for å male fasaden uten at det er nødvendig å gå igjennom alle stegene fra skraping til grunning og heldekking. Kanskje trenger fasaden kun en lettere oppfriskning, eller du har lyst til å endre fargen på huset. I så fall har Beckers verdens beste nyhet til deg: Front Fasademaling som er utviklet for trefasader som tidligere er malt med alkyd- eller akrylatmaling, og den kan brekkes i alle utendørsfargene til Beckers.

 

Den gode dekkevnen er en av de største fordelene som gjør at ett enkelt strøk er nok. Mal med en rulle med lang lugg og etterstryk med en fasadepensel med myke blandingshår for et optimalt resultat.

Go green. Når fasaden trenger en lettere oppfriskning eller om man ønsker å bytte farge, er det ikke alltid nødvendig å gjennomføre alle steg i prosessen. Med Beckers nye fasademaling Front Vedlikeholdsfri kan du gå rett på og nøye deg med ett strøk. Fra kr 1 799 for 10 liter. Denne fasaden er malt i fargen Sommarnatt 089.

Helmatt, Egon. Fasademalingen Helmatt fra Beckers er en vanntynnbar akrylatmaling for umalt eller tidligere malt treverk utendørs. Det som skiller en helmatt overflate fra en blank, er først og fremst, at den ikke reflekterer like mye lys. Denne forskjellen kommer best til syne ved bruk av mørke nyanser.

Hold fasaden. Når fasaden kun behøver en lettere oppfriskning eller om man bare ønsker en annen farge på veggene, er Beckers’ nye fasademaling Front Vedlikeholdsmaling et godt alternativ.

 

Dette er fargetrendene i 2022 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2022

27.09.2021

Det knytter seg alltid stor spenning til hva som er årets fargetrender. Jotun og Beckers har lansert sine fargekart for 2022, og begge har valgt tre paletter som skal inspirere deg til å sette farge på hjemmet ditt. Stikkordene for årets fargetrender er natur, rustikk, kreativitet, refleksjon, energi, moderne og klassisk – og ditt personlige preg.

Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett  Byggmakker

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett

04.07.2019

Du trenger vel ikke kjøpe nytt for å få det nytt og fint?

Velg riktig farge til ditt hus  Byggmakker

Velg riktig farge til ditt hus

07.06.2019

Dette er ekspertenes favoritter – og noen nyttige tips som gjør fargevalget enklere.