StartsidenTips og rådInspirasjon

Ett strøk er nok

Den nye fasademalingen fra Beckers er genial når du bare trenger å piffe opp fargen på huset. Med fasademalingen Front Vedlikeholdsfri holder det med ett strøk, noe som reduserer malejobben betraktelig.

I følge Oppussingsindeksen 2018 er det maling av hus som topper prioriteringslisten til oppussingsglade nordmenn. Hele 36 prosent forteller at panelet på boligen bør males eller beises i løpet av de neste tre årene, mens like mange ser behovet for å olje, beise eller male terrassen. En av fem har også et uthus, en garasje eller en utvendig bod som trenger et strøk eller to.

 

Blant disse finnes det helt sikkert tilfeller der det er behov for å male fasaden uten at det er nødvendig å gå igjennom alle stegene fra skraping til grunning og heldekking. Kanskje trenger fasaden kun en lettere oppfriskning, eller du har lyst til å endre fargen på huset. I så fall har Beckers verdens beste nyhet til deg: Front Fasademaling som er utviklet for trefasader som tidligere er malt med alkyd- eller akrylatmaling, og den kan brekkes i alle utendørsfargene til Beckers.

 

Den gode dekkevnen er en av de største fordelene som gjør at ett enkelt strøk er nok. Mal med en rulle med lang lugg og etterstryk med en fasadepensel med myke blandingshår for et optimalt resultat.

Go green. Når fasaden trenger en lettere oppfriskning eller om man ønsker å bytte farge, er det ikke alltid nødvendig å gjennomføre alle steg i prosessen. Med Beckers nye fasademaling Front Vedlikeholdsfri kan du gå rett på og nøye deg med ett strøk. Fra kr 1 799 for 10 liter. Denne fasaden er malt i fargen Sommarnatt 089.

Helmatt, Egon. Fasademalingen Helmatt fra Beckers er en vanntynnbar akrylatmaling for umalt eller tidligere malt treverk utendørs. Det som skiller en helmatt overflate fra en blank, er først og fremst, at den ikke reflekterer like mye lys. Denne forskjellen kommer best til syne ved bruk av mørke nyanser.

Hold fasaden. Når fasaden kun behøver en lettere oppfriskning eller om man bare ønsker en annen farge på veggene, er Beckers’ nye fasademaling Front Vedlikeholdsmaling et godt alternativ.

 

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett  Byggmakker

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett

04.07.2019

Du trenger vel ikke kjøpe nytt for å få det nytt og fint?

Velg riktig farge til ditt hus  Byggmakker

Velg riktig farge til ditt hus

07.06.2019

Dette er ekspertenes favoritter – og noen nyttige tips som gjør fargevalget enklere.

Kjapp og kreativ romfornyelse  Byggmakker

Kjapp og kreativ romfornyelse

08.10.2018

Du trenger ikke male hele rommet for å løfte det personlige uttrykket i rommet. Du kan oppnå en stor effekt ved å male utvalgte detaljer. Tenk rette linjer, kreativitet og fargekombinasjoner.

Lag lekestue for barna på en helg  Byggmakker

Lag lekestue for barna på en helg

25.06.2018

Med en lekestue blir det lettere å dra barna vekk fra skjermen og ut i hagen i frilek med andre barn. Hemmelig piratklubb, butikk eller bare et minihus – her kan barna leke i fred i timevis. Lekestuen Sofie fra Arnøy leveres som et ferdig byggesett du lett setter opp på en helg.