StartsidenTips og rådInspirasjon

Få bedre inneklima med romventilator

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

Vi tilbringer 90 prosent av tiden vår innendørs. Romventilatorer med varmegjenvinning er en smart investering i god helse for hele familien.

Dårlig ventilasjon hjemme kan forårsake allergier, svekkede lunger og generelt gi dårlig helse. Slik trenger det ikke å være. Mange gamle norske hus er utstyrt med klaffeventiler, men de gir ujevn ventilasjon og høyt varmetap. Løsningen kan være enkel: Bytt dem ut med en romventilator.

Med en romventilator fra Flexit tilfører du enkeltrom ren, filtrert og frisk luft – samtidig som du fjerner forurenset luft. Romventilatorene gjenvinner opp mot 80 prosent av varmen, og gir temperert luft uten kald trekk.

I hvilke rom kan du bruke ventilator?

Det finnes flere ulike typer romventilatorer på markedet. Hvilken du velger kommer an på hvilket rom du skal ventilere og størrelsen på rommet. Eksempel på romtyper der du bør vurdere å installere en eller flere romventilatorer er stue, oppholdsrom, kjøkken, bod, garasje, toalett og bad.

Slik fungerer en romventilator

Gammel og forurenset luft trekkes ut, varmen i luften fanges opp. Frisk uteluft trekkes inn, filtreres og varmes opp.

Sjekk ut denne videoen som forklarer hvordan en Flexit romventilator fungerer. 

 

Styr inneklimaet med en app

Mange av romventilatorene fra Flexit har innebygd wifi slik at de lett kan styres fra en app. Sjekk utvalget hos din lokale Byggmakker her.

Bytt ut klaffeventilen med en moderne romventilator og styr ditt inneklima via en app på telefonen din. Foto: Flexit.

 

 

 

 

Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet Byggmakker

Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet

11.02.2020

God ventilasjon på kjøkkenet er avgjørende for et sunt inneklima. Det finnes flere løsninger, men en av dem skiller seg tydelig fra de andre.

Slipp vinteren inn! Byggmakker

Slipp vinteren inn!

27.11.2019

Åpne vinduer er ikke det første du ønsker en kald vintersdag. Samtidig kan mangel på ventilasjon være faretruende for helse og trivsel dersom det ikke tas på alvor.

Synes du inneklimaet er for dårlig der du bor? Byggmakker

Synes du inneklimaet er for dårlig der du bor?

04.07.2019

Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder oppussing av bolig, men mange glemmer å ta hensyn til ventilasjon. Her er løsningen som kan gi deg friskere luft og et friskere liv.