StartsidenTips og rådInspirasjon

Få en tidsriktig tapetvegg på 1-2-3

Med ferdigtapetserte veggplater kan du fornye husets rom helt uten å tenke på utstyr som lim, tapetkniv og tapetsletter. Jobben er gjort. Alt du må gjøre er å velge din favorittapet, og sette opp veggplatene i ønsket rom.

Tapet er i trendbildet som aldri før. Vi ser mye mønster, både dominerende og blomster og ornamenter, samt ensfargede tapet, gjerne med svake metalliske effekter, sier interiørstylist Signe Schineller, kjent fra bl.a Sinnasnekkern og Herlige hjem. Hun anbefaler de ferdigtapetserte veggplatene Walls4You.

Se vårt utvalg av veggplater her


Glem sparkling, grunning og maling

Ferdigtapesterte vegger sparer deg for mye arbeid! Her slipper du jobben med å sparkle, pusse og tapetsere, og det er et stort pluss for mange å slippe unna dette støvete og krevende arbeidet.

Rask og enkel å montere

Ulempen med vanlig tapet er at den kun kan settes på slette vegger. De ferdigtapetserte veggplatene Walls4You kan derimot monteres rett på eksisterende vegg, enten den er slett, har panel eller en annen type struktur, bare veggen er avrettet.

Monteringen av platene er enkel og rask. Du trenger verken håndverkere eller forhåndskunnskap for å få jobben gjort. Du er garantert et flott sluttresultat fordi en smart låseprofil gjør at skjøtene blir lite synlige. Veggplatene har også god skrufasthet, noe som betyr at de både er enkle å montere og feste ting på, sier produktsjef Oddvar Grønsberg.

Se animasjonsfilm: Hvordan montere walls4you

 

Se film: Hvordan montere walls4you

 

Forestia Walls4You Crusoe

Forestia Walls4You Classic White Deco

Forestia Walls4You Classic Grey Deco.

Forestia Walls4You Driftwood.

Forestia Walls4You Winebox light grey.

Personlig stil med tapet

Tapet byr på mange muligheter, gir veggene særpreg, samtidig som tapet kan oppleves som mykere enn malte vegger

Tapet kan brukes i alle rom, men skal du bruke tapet bør den kle rommet. For mye mønster på alle vegger i et lite rom vil skape kaos for øyet. Du bør derfor velge mønster ut ifra rommet som skal tapetseres. Mønstrete tapet gir masse liv til et rom,
og passer derfor best i et rom med en viss størrelse – dette for at du faktisk skal kunne oppleve mønsteret, anbefaler Schineller.

Du kan fint mikse og matche ensfarget og mønstrete tapet om du vil, og det passer uansett hvilken stil du har. Mønstret tapet kan brukes i alle rom, men et ruvende mønster på alle vegger i alle rom anbefales uansett å lage en
gjennomgående plan
 FØR du går i gang.
 Stripete tapet passer
fint til en maritim,
stram og konservativ
stil, men stripete tapet passer også inn i andre stilretninger. Striper er et mønster uten at det egentlig er det, så her kan du eksperimentere

Du kan velge din favorittapet blant over 40 ulike tapetdesign, fra tre ulike kolleksjoner:

Trend

Kolleksjonen for deg som vil ha det nyeste. Tapetene i kolleksjonen er lekre både som fondvegg og i hele rommet. Her er variasjonsmulighetene mange.

Classic

Kolleksjonen består av klassiske dekorer og overflater. Kombinasjonsmulighetene er mange, fordi kolleksjonen består av klassiske stripetapeter som kan matches med ensfargede tapeter. Tapetene i Classic-kolleksjonen gir et eksklusivt og varig resultat.

Basic

Kolleksjonen har enklere dekorer med en diskré overflate som gir delikate, lyse og tidløse rom.

Veggplatene er 12 mm tykke, 60 cm brede og 239 cm høye.

Slik gjør du det:

  1. Velg din favorittapet
  2. Montér platene
  3. Vips, så har du en ferdig tapetsert vegg!
Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3 Byggmakker

Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3

28.01.2021

Drømmer du om slette listefrie vegger? Disse geniale løsningene trenger verken sparkling eller pussing og er enkle å montere.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Nå skal treverket synes Byggmakker

Nå skal treverket synes

24.10.2018

Nå er det trendy med kryssfiner! Kryssfiner er et materiale med mange gode egenskaper, det er enkelt å jobbe med og det er blitt et populært interiørelement. Litt lenger ned finner du DIY-tips til hvordan du kan leke deg med kryssfiner.