StartsidenTips og rådInspirasjon

Få nabolagets kuleste hage!

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Ønsker du en hage som virkelig innbyr til lek og moro? Både barn og de mest lekne voksne vil garantert få en morsommere sommer med disse gøyale apparatene.

Lasse- huskestativ

Huskestativet Lasse kan fort bli nabolagets samlingspunkt. Her er det flere husker og tau så mange kan leke samtidig. Leveres komplett med to husker og klatretau. Rutsjebanen må kjøpes i tillegg og heter Pernille.

Aurora - lekestue

Den lille lekestuen Aurora er perfekt for de minste barna. Lekestuen er 170x180 cm med en terrasse på 50 cm. Leveres med alt av festemateriell, med eksludert taktekke og maling.

Cancan - huskestativ

Cancan huskestativ leveres med to enkle husker og en dobbelhuske. Her kan du velge mellom fargene turkis og lilla, i tillegg kan man også få med en teltduk med sommermotiv som er spesialtilpasset Cancan stativet.

 

 

Morsomt ekstrautstyr for store og små

Det finnes masse morsomt ekstrautstyr som ekstra husker, sklier eller klatrevegger som kan monteres på lekestativene eller lekestuer.

Babyhuske for barn under 3 år. Leveres med belte og tau for trygg festing av barnet.

 

Sykkelstativ

Et solid sykkelstativ er smart å ha, så barna i nabolaget trygt kan låse fast sykkelen med mindre risiko for at den blir stjålet.

 

Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom  Byggmakker

Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom

28.02.2020

Det er spesielt ett viktig element du bør vurdere dersom du drømmer om en funksjonell og vedlikeholdsfri uteplass.

Fra utlandet til uteområdet Byggmakker

Fra utlandet til uteområdet

15.08.2019

Mange reiser til utlandet om sommeren. Derfor er det grunn til å bygge et uteområde som også egner seg for den norske sensommeren.

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt Byggmakker

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt

18.06.2019

Anneks Grimstad gir deg skygge for solen, ly for regnet og god utsikt. Kanskje du til og med kan gjøre om annekset til et koselig krypinn for sommergjestene dine?

Gjør det selv: Hvordan bygge pergola Byggmakker

Gjør det selv: Hvordan bygge pergola

13.11.2018

Gjør-det-selv med Snekker Niklas: Drømmer du om pergola på terrassen eller i hagen? Her viser Snekker Niklas deg hvordan du selv kan bygge din egen pergola, og enkelt oppfylle drømmen. Her er det brukt miljøvennlige terrassebord fra Møre Royal. Minst mulig vedlikehold er jo også et pluss.