StartsidenTips og rådInspirasjon

Få nabolagets kuleste hage!

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Ønsker du en hage som virkelig innbyr til lek og moro? Både barn og de mest lekne voksne vil garantert få en morsommere sommer med disse gøyale apparatene.

Lasse- huskestativ

Huskestativet Lasse kan fort bli nabolagets samlingspunkt. Her er det flere husker og tau så mange kan leke samtidig. Leveres komplett med to husker og klatretau. Rutsjebanen må kjøpes i tillegg og heter Pernille.

Aurora - lekestue

Den lille lekestuen Aurora er perfekt for de minste barna. Lekestuen er 170x180 cm med en terrasse på 50 cm. Leveres med alt av festemateriell, med eksludert taktekke og maling.

Cancan - huskestativ

Cancan huskestativ leveres med to enkle husker og en dobbelhuske. Her kan du velge mellom fargene turkis og lilla, i tillegg kan man også få med en teltduk med sommermotiv som er spesialtilpasset Cancan stativet.

 

 

Morsomt ekstrautstyr for store og små

Det finnes masse morsomt ekstrautstyr som ekstra husker, sklier eller klatrevegger som kan monteres på lekestativene eller lekestuer.

Babyhuske for barn under 3 år. Leveres med belte og tau for trygg festing av barnet.

 

Sykkelstativ

Et solid sykkelstativ er smart å ha, så barna i nabolaget trygt kan låse fast sykkelen med mindre risiko for at den blir stjålet.

 

Terrassebeis – slik gjør du det Byggmakker

Terrassebeis – slik gjør du det

12.05.2021

Lengter du etter deilige kvelder på terrassen sammen med familie og gode venner? Nå er det heldigvis ikke lenge igjen. I mellomtiden kan du vaske og legge på et strøk terrassebeis, slik at du snart kan invitere til en ren og nybeiset terrasse.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

Dette er hagetrendene i 2021 Byggmakker

Dette er hagetrendene i 2021

02.03.2021

Våren er på vei! Les videre og la deg inspirere av årets nyheter til uteplassen.

Utebelysning: Så enkelt installerer du den selv  Byggmakker

Utebelysning: Så enkelt installerer du den selv

18.08.2020

Når høstmørket kommer sigende, er utebelysning et must. Les videre og se hvor enkelt du kan lyse opp uteplassen med forskjellige lamper og effekter.