StartsidenTips og rådInspirasjon

Fargelansering: Bli inspirert av norske naturfarger

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Få land er like heldige som Norge når det gjelder vakker natur, og det er nettopp dette som er inspirasjonen bak det nye fargekartet til Tyrilin. Her finner du tre unike stiler inspirert av fargene i det norske fjellandskapet.

Har du en hytte som skal fargesettes, eller en moderne bolig som trenger litt varme?

Med disse lekre interiørbeisene kan du skape et hjemmekoselig fristed som aldri vil gå ut av trend.

Det nye fargekartet fra Tyrilin kommer også med en praktisk fargekake for hver stil som viser hvordan fargene kan kombineres. Det største kakestykket er perfekt for tak og vegger, det nest-største for gulv, mens de minste representerer detaljfargene som er flotte å bruke til blomsterpotter, lysestaker og annet interiør.

Stil 1: Brunt – lunt og sømløst

Denne stilen er perfekt for deg som søker den rolige, gode følelsen i hjemmet eller på hytta.

Hovedfargen heter Lunt, men fargekartet inneholder mange gode brunfarger i lysere og mørkere fargetoner.

Til gulvet har Tyrilin valgt en litt lysere nyanse – TreStjerner Gulvolje av fargen Dempet Grå. Denne åpner opp rommet og gir en følelse av større gulvplass.

— I denne stilen anbefaler vi å gå for en mørkere gråfarge til vinduskarmene, for eksempel fargen Panter. Du vil da oppleve at oppmerksomheten din blir styrt mot naturen utenfor, samtidig som rommet føles større, sier Gunn Nielsen, produktsjef for Tyrilin.

LYST MEN LUNT: Fargestilen Brunt gir en lun og hyggelig atmosfære.

 

FARGEKAKE BRUNT: Lyse brunnyanser med mørkere detaljer. Foto: Tyrilin.

Stil 2, Lyst – luftig med kontraster

Dette er en ren stil som tilfører en åpen og positiv energi til rommet. Her har Tyrilin lagt vekt på vakkert, naturlig treverk.

— Naturlig treverk er vakkert, men vil gulne over tid. Derfor er det viktig å behandle det så tidlig som mulig for å bremse gulningen. Her har vi beiset veggene og taket med fargen Never og behandlet gulvet med TreStjerner Gulvolje i fargen Hvit for en frisk helhet, forteller Nielsen.

Krukkene og lysestakene på spisebordet har også fått forandring med spraymaling fra Quick Bengalack i fargene Siv, Skinn, Frappe og Krem.

— En stil så lys som denne har godt av å bli strammet opp med sorte detaljer på stolben og vindusinnramminger. Dette gir rommet dybde og kontrast, tipser Nielsen.

LUFTIG MED KONTRASTER: Fargestilen Lyst gir åpne rom med naturlig lyst treverk. Foto: Tyrilin.

FARGEKAKE LYST: Lyst treverk med mørke detaljer for dybde og kontrast. Foto: Scanox.

Stil 3: Grått – tøft og ton-i-ton

Gråtoner minner ofte om det hardføre og robuste i naturen.

I denne stilen har Tyrilin valgt mørke gråtoner for å få frem disse assosiasjonene. På denne veggen er det fargen Tyrilin Interiør Visjon som gjelder, mens gulvet er satt inn med den litt lysere TreStjerner Gulvolje i fargen Fjellgrå som skaper en vakker ton-i-ton-skala.

Nyanser fra mørkgrå til sort går igjen i alle farger på vegg, tak, gulv og kjøkken. Det gir en effektfull fargesetting med mye spill. Den grå fargestilen krydres med hint av gull og den blå fargen Dypt Vann som skaper en balansert helhet.

MØRKT OG VAKKERT: Den robuste fargestilen Grått er sterkt inspirert av norske fjell. Foto: Tyrilin.

FARGEKAKE GRÅTT: Mørke gråtoner med hint av gull og blått. Foto: Tyrilin.

Inspirasjon: Kreative løsninger med interiørbeis

I det nye fargekartet til Tyrilin finner du også råd, tips og inspirasjon til interiør som skaper blikkfang. Kanskje du kan legge panel i fiskebeinsmønster på en vegg? Eller hva med å bygge en sengegavl av spiler?

BEISET FISKEBEIN: Hva med trendy fiskebeinsparkett med hyttepreg på veggen? Foto: Tyrilin.

SPILER PÅ SOVEROMMET: Tidløst design med sengegavl av spiler og ett strøk med Tyrilin interiørbeis. Foto: Tyrilin.

TRENGER DU FLERE IDEER?

DU FINNER MANGE INSPIRERENDE ARTIKLER OM MALING OG INTERIØR HER.

Link
Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv Byggmakker

Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv

23.08.2021

Det er mange gode grunner til å velge laminat: Det er vedlikeholdsfritt, pent å se på, gjør det selv-vennlig og slitesterkt – på noen merker får du til og med livstidsgaranti! Vi viser deg hvordan du enkelt legger laminatgulvet selv.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv Byggmakker

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv

04.03.2021

Høytrykkslamineringen gjør gulvet betydelig sterkere enn vanlig laminat, men det er bare én av mange grunner til å velge høytrykkslaminat.

Årets gulvtrender Byggmakker

Årets gulvtrender

04.02.2021

Vi har entret et nytt år, og som alltid er det mange nye trender som påvirker hvordan vi innreder hjemmet. Dette er våre beste tips til deg som skal legge nytt gulv.