StartsidenTips og rådInspirasjon

Farger som gir balanse i hverdagen

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Denne høsten står balanse og harmoni I fokus. Farger kan berike hverdagene våre med sitt harmoniske samspill og vakre nyanser. Blant høstens malingsnyheter finner du farger som utfyller hverandre - farger det ganske enkelt er godt å leve med.

Minttoner

Denne sesongen vil vi se mengder av mintaktige toner; duse, nedtonende og avslappende grønntoner i ulike varianter. De skjøreste nyanser spiller på lag med mer markante toner i samme sjanger. Sammen skaper de en perfekt balanse av ro, eleganse og friskhet. Her vil nok mange finne høstens favoritter!

Hudtoner

Nytt er også møtet med sarte pudrede hudtoner i kombinasjon med lekre rustaktige rødtoner. Et uttrykk som gir et varmt og moderne uttrykk. Her vil du oppdage rødlige beigetoner som nesten skifter over mot rosa, - delikate nyanser med en helt særegen karakter.

Hverdagens enkelhet

For de som liker sofistikerte gultoner, finnes det også små, gledelige drypp i hverdagen. Vi snakker om de dempede gultonene som vakkert finner sin plass blant de minimalistiske hvite, grå og sorte nyansene. Uttrykket blir stilrent og moderne. Enkelt, men akk så vakkert.

Nyhet!

Jotun lanserer denne høsten et helt nytt produkt, nemlig LADY Balance. En matt og helsevennlig maling med minimal lukt som er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold, Lady Balance gir en perfekt balansen i hverdagen; de matte veggflatene gir et nedtonet, elegant og rolig uttrykk, mens fargenes tilfører den riktige og avstemte atmosfæren.

Se mer på www.jotun.no eller ta deg en tur innom en av våre Byggmakker butikker.

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger Byggmakker

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger

11.02.2020

Jotuns vårpalett er inspirert av ny energi, varme og reiselyst. Hvilken av disse fargene er din favoritt?

Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.