StartsidenTips og rådInspirasjon

Farger som gir balanse i hverdagen

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Denne høsten står balanse og harmoni I fokus. Farger kan berike hverdagene våre med sitt harmoniske samspill og vakre nyanser. Blant høstens malingsnyheter finner du farger som utfyller hverandre - farger det ganske enkelt er godt å leve med.

Minttoner

Denne sesongen vil vi se mengder av mintaktige toner; duse, nedtonende og avslappende grønntoner i ulike varianter. De skjøreste nyanser spiller på lag med mer markante toner i samme sjanger. Sammen skaper de en perfekt balanse av ro, eleganse og friskhet. Her vil nok mange finne høstens favoritter!

Hudtoner

Nytt er også møtet med sarte pudrede hudtoner i kombinasjon med lekre rustaktige rødtoner. Et uttrykk som gir et varmt og moderne uttrykk. Her vil du oppdage rødlige beigetoner som nesten skifter over mot rosa, - delikate nyanser med en helt særegen karakter.

Hverdagens enkelhet

For de som liker sofistikerte gultoner, finnes det også små, gledelige drypp i hverdagen. Vi snakker om de dempede gultonene som vakkert finner sin plass blant de minimalistiske hvite, grå og sorte nyansene. Uttrykket blir stilrent og moderne. Enkelt, men akk så vakkert.

Nyhet!

Jotun lanserer denne høsten et helt nytt produkt, nemlig LADY Balance. En matt og helsevennlig maling med minimal lukt som er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold, Lady Balance gir en perfekt balansen i hverdagen; de matte veggflatene gir et nedtonet, elegant og rolig uttrykk, mens fargenes tilfører den riktige og avstemte atmosfæren.

Se mer på www.jotun.no eller ta deg en tur innom en av våre Byggmakker butikker.

Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Terrassebeis – årets farger og trender Byggmakker

Terrassebeis – årets farger og trender

14.05.2021

Nå er det endelig tid for å nyte det gode liv utendørs. Terrassebeis i en lekker farge gir deg en god basis for å skape din egen stil på uterommet.

Terrassebeis – slik gjør du det Byggmakker

Terrassebeis – slik gjør du det

12.05.2021

Lengter du etter deilige kvelder på terrassen sammen med familie og gode venner? Nå er det heldigvis ikke lenge igjen. I mellomtiden kan du vaske og legge på et strøk terrassebeis, slik at du snart kan invitere til en ren og nybeiset terrasse.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.