StartsidenTips og rådInspirasjon

Ferdig tapetvegg på 1-2-3

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Vurderer du å legge ny tapet, men vegrer deg for å slåss med lim og luftbobler? Nå kommer det ferdigtapetserte veggplater som kan monteres rett på veggen med et fantastisk resultat.

Det nye konseptet heter Walls4you og er ganske enkelt sponplater for vegg med ferdig pålagt fibertapet. Du trenger ikke en gang lim.
- Vi har store forventninger til denne nye veggplaten og mener den vil være et godt supplement til alle andre ferdigbehandlede veggplater, sier produktsjef Harvey Rønningen i Forestia, som leverer veggplatene.

Mange valgmuligheter

Den nye sponplaten leveres i 40 forskjellige design og lanseres i tre forskjellige kolleksjoner som kombinerer ulike stiler og farger. I følge leverandøren vil kolleksjonene være levende og under utvikling ettersom trender i overflater, struktur og farger endrer seg både i interiør og trender.
Trend-kolleksjonen er for deg som vil ha det nyeste og består av et uttall av variasjonsmuligheter med lekker design. For den som ønsker en mer klassisk stil er Classic-kolleksjonen et naturlig valg. Den består av klassiske dekorer og overflater med mange ulike kombinasjonsmuligheter hvor de klassiske stripetapetene har ensfargede tapeter som matcher. Det gir et eksklusivt og varig resultat. Basic-kolleksjonen innehar enklere dekorer med diskret overflate som gir delikate, lyse og tidløse rom, som er like velegnet i privat rom som i offentlig miljø.

Enkel montering

Monteringen er svært enkel. Sponplatene har en spesielle låseprofil som skal gi en tilnærmet usynlig skjøt og sikre et pent resultat. Det er utarbeidet forskjellige typer ferdig grunnede hjørnelister slik at du kan spare både tid og arbeid. De ferdigtapetserte veggplatene leveres i format 12x620x2390mm og kommer i to-pack for enklere håndtering.

Ferdige veggpanel gir et proft resultat Byggmakker

Ferdige veggpanel gir et proft resultat

11.07.2017

Tid for litt forandring? Med ferdigmalte- eller tapetserte veggpanel kan du forvandle hjemmet ditt på rekordtid.

Tapetser som en proff Byggmakker

Tapetser som en proff

03.01.2017

Vegrer du deg for å slåss med lim og luftbobler? Her er tre ferdigtapetserte veggplater som fungerer i alle rom.

Få en tidsriktig tapetvegg på 1-2-3 Byggmakker

Få en tidsriktig tapetvegg på 1-2-3

16.09.2015

Med ferdigtapetserte veggplater kan du fornye husets rom helt uten å tenke på utstyr som lim, tapetkniv og tapetsletter. Jobben er gjort. Alt du må gjøre er å velge din favorittapet, og sette opp veggplatene i ønsket rom.

Nye vegger på 1-2-3! Byggmakker

Nye vegger på 1-2-3!

03.06.2013

Den nye veggplaten Walls2Paint og er en ferdig grunnet og tapetsert sponplate beregnet for maling. Platene monteres enkelt og males deretter i ønsket farge. Du trenger verken sparkle eller pusse og sparer masse tid, samtidig som du får et bedre arbeidsmiljø når du slipper alt støvet