StartsidenTips og rådInspirasjon

Ferdige veggpanel gir et proft resultat


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Tid for litt forandring? Med ferdigmalte- eller tapetserte veggpanel kan du forvandle hjemmet ditt på rekordtid.

Mange har allerede forelsket seg i panelplatene fra Arbor og Walls4You. Disse platene har en eksklusiv stil som ligner på vanlig panel og kommer i mange flotte farger. Platene er dessuten svært enkle å sette opp og krever ikke vedlikehold.

 

Her kan du lese mer om våre nye favoritter!

FERDIGMALT FRA ARBOR

Nordmenn flest ønsker fortsatt å omgi seg med farger fra naturen. Det er nok også grunnen til at den nordiske fargepaletten består i stor grad av blå- og grønntoner, kornfargede nyanser og hvitt, hentet fra det stedet vi nordboere finner ro og påfyll: Naturen.

De nordiske trendfargene kommer virkelig til sin rett i de ferdigmalte veggplatene fra Arbor:

Svalt på varme dager. Linblå fra Arbor er en dempet og litt grønnlig blåtone som fungerer godt i kombinasjon med hvite toner på interiør og kontrastfarger.

Årets store trendfarge. Arbors Cashmere er en dempet og elegant okertone mye personlighet og som fremhever andre materialer og farger. Arbors Cashmere er spesielt lekker sammen med sort interiør eller mørke fargekontraster.

Skjønn pastellgrønn. Denne nydelige grønnfargen fra Arbor er en av vårens store trender og går igjen i alt fra tekstiler til maling og nå også i Arbors kolleksjon. Fargen Pale Green gir et friskt pust til ethvert rom, uansett årstid.

Populær blåtone. St. Pauls Blue er en perfekt kombinasjon av blått, undertoner av grått og et lite hint av grønt.

TAPETSERING PÅ DEN ENKLE MÅTEN
Ferdigtapetserte vegger sparer deg for arbeidet med å sparkle, pusse og lekke tapet – noe som ofte kan være en utfordring. Den største ulempen med vanlig tapet er likevel at den kun kan legges på slette flater.

Veggplatene Walls4You, derimot, kan monteres direkte på eksisterende vegg, så lenge veggen er avrettet. Platene er enkle å montere selv og leveres for øvrig med en smart låseprofil som skjuler skjøtene.

Walls4You finnes i en rekke spennende farger og dekorer. En av kolleksjonene som flere har fått øynene opp for de siste månedene er Classic. Denne kolleksjonen består av klassiske design med mange fine kombinasjonsmuligheter.

Lyst og fint. Kanskje ikke spesielt dristig, men offwhite plain 14213 fra Walls4you er til gjengjeld et stilsikkert og trygt valg.

Kombiner striper. Horisontale striper i ulike størrelser er perfekt for deg som liker den koselige Home and Cottage-stilen. Her ser du 14213 Plain offwhite, 14219 Plain light beige i kombinasjon med 14214 Stripes offwhite/beige.

Gangbart. De horisontale blå stripene (Narrow Stripes 14217) egner seg godt i alle rom – inkludert gangen. Gi gjestene dine et godt førsteinntrykk med et lett og lystig stripete preg.

Bygger du nytt hus? Byggmakker

Bygger du nytt hus?

22.05.2019

Fabrikkmalt kledning er en smart løsning som gjør valget enkelt.

Gjør det selv: Slik lager du et skrivebord Byggmakker

Gjør det selv: Slik lager du et skrivebord

22.03.2018

Det er mange som ønsker en løsning for hjemmekontor. Her viser Snekker Niklas deg hvordan du kan lage et smart skrivebord med fine detaljer. Se også montering av Walls2paint.

Smart og trendy med panel Byggmakker

Smart og trendy med panel

26.06.2017

Noen liker det lunt og koselig, andre vil ha et lekent uttrykk. Med veggpanel er det superenkelt å skape forandring.

Lekkert bad på budsjett Byggmakker

Lekkert bad på budsjett

07.04.2017

Med veggpanel kan du raskt og enkelt gi badet et realt løft – uten at det trenger å koste skjorta.