StartsidenTips og rådInspirasjon

Ferdige veggpanel gir et proft resultat

Tid for litt forandring? Med ferdigmalte- eller tapetserte veggpanel kan du forvandle hjemmet ditt på rekordtid.

Mange har allerede forelsket seg i panelplatene fra Arbor og Walls4You. Disse platene har en eksklusiv stil som ligner på vanlig panel og kommer i mange flotte farger. Platene er dessuten svært enkle å sette opp og krever ikke vedlikehold.

 

Her kan du lese mer om våre nye favoritter!

FERDIGMALT FRA ARBOR

Nordmenn flest ønsker fortsatt å omgi seg med farger fra naturen. Det er nok også grunnen til at den nordiske fargepaletten består i stor grad av blå- og grønntoner, kornfargede nyanser og hvitt, hentet fra det stedet vi nordboere finner ro og påfyll: Naturen.

De nordiske trendfargene kommer virkelig til sin rett i de ferdigmalte veggplatene fra Arbor:

Svalt på varme dager. Linblå fra Arbor er en dempet og litt grønnlig blåtone som fungerer godt i kombinasjon med hvite toner på interiør og kontrastfarger.

Årets store trendfarge. Arbors Cashmere er en dempet og elegant okertone mye personlighet og som fremhever andre materialer og farger. Arbors Cashmere er spesielt lekker sammen med sort interiør eller mørke fargekontraster.

Skjønn pastellgrønn. Denne nydelige grønnfargen fra Arbor er en av vårens store trender og går igjen i alt fra tekstiler til maling og nå også i Arbors kolleksjon. Fargen Pale Green gir et friskt pust til ethvert rom, uansett årstid.

Populær blåtone. St. Pauls Blue er en perfekt kombinasjon av blått, undertoner av grått og et lite hint av grønt.

TAPETSERING PÅ DEN ENKLE MÅTEN
Ferdigtapetserte vegger sparer deg for arbeidet med å sparkle, pusse og lekke tapet – noe som ofte kan være en utfordring. Den største ulempen med vanlig tapet er likevel at den kun kan legges på slette flater.

Veggplatene Walls4You, derimot, kan monteres direkte på eksisterende vegg, så lenge veggen er avrettet. Platene er enkle å montere selv og leveres for øvrig med en smart låseprofil som skjuler skjøtene.

Walls4You finnes i en rekke spennende farger og dekorer. En av kolleksjonene som flere har fått øynene opp for de siste månedene er Classic. Denne kolleksjonen består av klassiske design med mange fine kombinasjonsmuligheter.

Lyst og fint. Kanskje ikke spesielt dristig, men offwhite plain 14213 fra Walls4you er til gjengjeld et stilsikkert og trygt valg.

Kombiner striper. Horisontale striper i ulike størrelser er perfekt for deg som liker den koselige Home and Cottage-stilen. Her ser du 14213 Plain offwhite, 14219 Plain light beige i kombinasjon med 14214 Stripes offwhite/beige.

Gangbart. De horisontale blå stripene (Narrow Stripes 14217) egner seg godt i alle rom – inkludert gangen. Gi gjestene dine et godt førsteinntrykk med et lett og lystig stripete preg.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Dette er den raskeste veien til slette vegger  Byggmakker

Dette er den raskeste veien til slette vegger

27.05.2020

Skal du montere vegger? Denne smarte nyheten fra Huntonit er en slett, grunningsmalt klikkvegg som gir deg perfekt resultat på rekordtid.

Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.

Nye hyttevegger på en helg  Byggmakker

Nye hyttevegger på en helg

20.04.2020

Drømmer du om å fornye hytta eller skape hyttestemning hjemme? Da bør du sjekke ut denne smarte nyheten.