StartsidenTips og rådInspirasjon

Fiffige hageredskaper

For å holde hagen i hevd trenger du diverse spader, river, hakker, sakser, vanningsutstyr og mye annet. Men det er ikke alt! I nyere tid har det nemlig kommet flere geniale hageprodukter på markedet som det kan være verdt å investere i.

Er du så heldig å ha frukttrær i hagen, er Combisystem Fruktplukker fra Gardena ideell. Etter at en kniv i rustfritt stål har skåret over stilken, samles frukten opp i den vaskbare bomullsposen.

Arbeidsvinkelen til fruktplukkeren kan justeres i minste detalj, takket være svingleddet med trinnløs regulering. Dette gjør det enkelt å komme til alle steder på trærne. Fruktplukkeren passer til alle Combisystem-skaft fra Gardena, men for jobb i høyder opptil fem meter er det anbefalt å bruke teleskopskaft.

SE VÅRT UTVALG AV HAGEREDSKAPER HER

 

For effektiv og vannbesparende vanning av busker, bed og hekker er det kun én ting som gjelder, og det er svetteslange. Denne geniale slangen legges langs med plantene, og deretter pipler vannet ut i passende mengder.

Svetteslangen fra Gardena er 15 meter lang og kan kobles til alle Original Gardena System-koblinger. Slangen har i tillegg en ventil for justering av mengde og trykk.

Har du en hage, så trenger du også en hageslange. Mange hageslanger har imidlertid en tendens til å kveile seg rundt på en måte som gjør dem vanskelig å henge opp, og blir isteden liggende i en rotete haug på bakken.

Dette utbredte problemet kan du løse ved å investere i en veggmontert slangeboks fra Gardena. Her får du automatisk oppkveiling av en hageslange på inntil 25 meter.

SE VÅRT UTVALG AV VANNINGSUTSTYR HER

 

Riktig vanning er viktig for all slags hagehold. Derfor kan det være en god idé å investere i et sofistikert vanningshode med tre dusjemønstre til ulike formål:

Classic Multi sprøyte fra Gardena har 9-punkts enkeltstråle for rengjøring, myk stråle med bobler for vanning av potteplanter, og fin dusj for vanning av busker og plen.

 

Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Her er høstens smarteste hageredskaper Byggmakker

Her er høstens smarteste hageredskaper

13.09.2016

Sommeren er kanskje over, men du har fortsatt en liten hagejobb å gjøre før vinteren kommer.

Det er viktig å vanne riktig Byggmakker

Det er viktig å vanne riktig

25.04.2016

For å gi både gressplen og hagevekster gode vekstvilkår, er du nødt til å vanne regelmessig. Heldigvis finnes det mange gode hjelpemidler som kan gjøre vanningsjobben litt enklere for deg.

Gi redskapene dine plassen de fortjener! Byggmakker

Gi redskapene dine plassen de fortjener!

19.04.2016

Nå er det tid for å ta fatt på hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter. Men har du god nok plass til alle redskapene dine?