StartsidenTips og rådInspirasjon

Fire flotte ytterdører: Hvilken stil er du?


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Inngangsparti og ytterdør er det viktige førsteinntrykket når du får besøk. Vi har plukket ut fire av våre favoritter fra Swedoor. Hvilken ville du valgt?

Minimalistisk

Minimalisme står for renhet og enkelhet – og stilen er preget av stramme linjer, moderne løsninger og geometriske former. Fargene som blir brukt er gjerne nøytrale i sort, hvitt og grått. Denne døren har samme lekre design på innsiden og utsiden – og kan fås som pardør.

 

Les mer om PULSE fra Swedoor her.

Det enkle er ofte det beste. Modellen PULSE fra Swedoor er døren for deg som liker rene linjer og moderne design.  

 

Bonderomantisk

Sjarmerende, feminin og søt. Denne lekre ytterdøren fra Swedoor får vi rett og slett godfølelsen av. Dette inngangspartiet har en landlig og nostalgisk stil, men er samtidig utrolig elegant.

 

Les mer om MOZART fra Swedoor her.

Historie i dørene. Denne ytterdøren heter MOZART – og er inspirert av arkitekturen fra det forrige århundreskiftet.

 

Moderne

La minimalismen vike – velg en dør som virkelig synes. Den moderne interiørstilen er preget av dristige valg og farger. Gi inngangspartiet det lille ekstra med en stor og herlig dobbeldør med en sprek farge og kule detaljer. Denne modellen fra Swedoor kommer i en rekke farger og kan tilpasses etter dine behov.

Double trouble. Er du av den praktiske typen, eller er du bare glad i det lille ekstra? På bildet ser du døren IDENTITY Double door fra Swedoor.

 

Funkis

Funkis-stilen blir betegnet som moderne og er populær blant både arkitekter, utbyggere og boligkjøpere. Stilen preges av stramme linjer, store vindusflater og god takhøyde. Denne lekre ytterdøren fra Swedoor kommer i en rekke farger og bidrar til å forsterke stilen.

 

Les mer om ELBE fra Swedoor her.

Arkitektens drøm. Dette inngangspartiet er både enkelt og avansert på samme tid. Døren heter ELBE og har et uttrykk som gir assosiasjoner til funksjonalistisk arkitektur.

 

Kjøp din nye ytterdør hos Byggmakker – se utvalget vårt her

 

Vanskelig å velge? Prøv Swedoor sitt designverktøy!

 

Frisk opp hjemmet med nye innerdører  Byggmakker

Frisk opp hjemmet med nye innerdører

01.07.2019

En dør er ikke bare en dør. Når du skal velge dører hjemme bør du tenke på flere ting, blant annet dørens design, funksjon og kvalitet.

Swedoor lanserer klimasmarte ytterdører Byggmakker

Swedoor lanserer klimasmarte ytterdører

17.09.2018

På samme måte som du velger økologiske matvarer, har du også muligheten til å velge «ECO» som et tilvalg til ytterdøren din. Dette er valget for deg som ønsker å gjøre en ekstra innsats for miljøet samtidig som du sikrer at huset ditt oppfyller fremtidige EU-krav.

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018 Byggmakker

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018

15.03.2018

Swedoor lanserer innerdører med 3D-mønster og vi har falt pladask for trenden. Her har vi plukket ut våre favoritter. Håper du blir inspirert til forandring!

Skyvedører kan frigjøre mye plass som du ikke visste at du hadde Byggmakker

Skyvedører kan frigjøre mye plass som du ikke visste at du hadde

13.02.2018

Kanskje det til og med kan åpne for helt nye romløsninger i boligen din?