StartsidenTips og rådInspirasjon

Full frihet på badet

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Baderomsmøblene og detaljene i den nye baderomsserien fra Svedbergs. SiD - Svedbergs individual Design er for kunder som stiller ekstra høye krav til form og funksjon, men som likevel vil ha ubegrensede muligheter. Deler som de selv kombinerer for et unikt og personlig uttrykk.

Uansett hvem man er og hva man gjør, så starter hver dag på baderommet og avsluttes der. Det er på badet man forbereder seg og samler energi til en ny spennende dag. Med denne baderomsserien har Svedbergs hatt arkitekter, innredere og mennesker som forstår baderommets betydning for hjemmet i tankene.

– Baderommet spiller rett og slett en sentral rolle i våre liv. Uansett om man skal på jobb, treffe sin første kjærlighet, få nobelprisen, møte til et jobbintervju, reise på ferie, gå på fest. Det handler å fortelle en interessant historie som målgruppen liker og kjenner seg igjen i, ifølge Stefan Svensson, administrerende direktør i Svedbergs.Konseptet er bygget på det enkle, men produseres med omsorg og genuin følelse for håndverket. Benkeplatene kan skreddersys i den lengde og form du ønsker. Benkeplatene er av naturstein eller Dekton, et materiale som både er ripestandig og motstandsdyktig mot flekker. Her finnes også fronter, håndtak, servanter, sideoppbevaring, overdeler og speil. Alt produsert med omsorg og følelse for håndverket.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Skal du pusse opp et lite bad? Byggmakker

Skal du pusse opp et lite bad?

31.10.2019

Få maksimalt ut av minimal plass! Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Badet – ditt fristed fra julestresset Byggmakker

Badet – ditt fristed fra julestresset

29.11.2018

Nordmenn bruker stadig mer penger på oppgradering av baderommet. Badet er blitt et kjærkomment fristed der vi unner oss litt pleie i en ellers hektisk hverdag. Vi gir deg baderom-ekspertenes hjemmespa-tips før jul.

Miks og match for å få drømmebadet  Byggmakker

Miks og match for å få drømmebadet

05.06.2018

Forma er ikke bare en møbelserie, det er en ny måte å kjøpe baderomsmøbler på. Du kan mikse og matche stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer som du vil.