StartsidenTips og rådInspirasjon

Funkis ved vannkanten

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Ved havgapet i Brønnøysund finner du en rålekker funkisperle. En familie på fem har realisert husdrømmen og valg av vinduer har vært fundamentalt i prosjektet.

– Bygger du moderne, slik som vi har gjort, gå for store vindusflater, er rådet fra ekteparet Pettersen Benjaminsen som flyttet inn i sin nye drømmebolig i 2017.

Når du skal skape et nytt hjem, hvor ulike behov skal møtes, må valgene du tar være nøye overveid. Pappa Stig Angel har jobbet i seks år som selger av nye hus og hytter, og var derfor ikke helt ukjent med vindusprodusentmarkedet. Huset i Brønnøysund er heller ikke deres første. Tidligere har paret både renovert og bygget nytt.

– Våre vinduer i front er 270 cm høye. Ikke mange leverandører kan levere dette uten sprosse midt på grunnet høyden. Hos Natre fikk vi det akkurat slik vi ønsket, kommenterer det fornøyde oppussingsparet.

Stig Angels erfaring som husselger gjorde han bevisst på at et vindu ikke nødvendigvis bare er et vindu. Derfor valget paret å gå for flere av tilvalgene som Natre tilbyr. Vinduene i huset deres har både 3-lags glass, vedlikeholdsfri aluminiums-kledning utvendig, selvrensende glass og solvarmedempende glass.

– Det er veldig deilig å slippe utvendig vindusvask og solvarmedemping er fantastisk på varme sommerdager. I tillegg er det godt å tenke på alt arbeidet vi sparer oss for siden vi har valgt vedlikeholdsfri utside på vinduene, forteller mamma Cathrine.

Les gjerne mer om det store utvalget til Natre her

Panorama. Har du panoramautsikt, gå for panoramavinduer. Disse flotte vinduene fra Natre er 2.70 m høye. Foto: Natre.

Go big. Store vinduer gir en helt unik romopplevelse som inviterer den spektakulære nordlandske naturen inn i stua. Foto: Natre.

Kjøkkenhøyde. Vinduer i praktisk høyde på kjøkkenet som gir mye naturlig lys og flott matlagingsutsikt. Foto: Natre.

Våre vinduer har dessuten samlet U-verdi på 0,8 som følge av at vi har valgt 3-lags glass.

Dette valget tok vi for å få mest mulig energibesparelse og for å møte kravene i de byggtekniske forskriftene TEK10. - Stig Angel

Store vinduer gir store opplevelser

Det er ingen grunn til å velge små vinduer lengre, istemmer vindusleverandøren Gilje som anbefaler deres nye serie Gilje eXtra. Velger du Giljes eXtra-serie får du vinduer, skyvedører og balkongdører med ekstra god isolering, både mot temperatur og lyd. 

– Store vindusflater og lave strømutgifter er en kombinasjon som er mulig med moderne vinduer. Med tre-lags vindu og ekstra kraftige rammer kan du sitte lunt å skue ut på høststormen og regnet som hamrer på glasset, sier Elin Gilje Jakobsen.

Les mer om Gilje eXtra her 

Store klassiske vinduer med sprosser

Frekhaug Vinduet er kjent for sitt klassiske og tidløse design. Ønsker du et herskapelig preg på huset eller hytta di, kan du skreddersy vinduer av solid norsk håndverk som virkelig tilfører karakter og personlighet.

– Du kan selv bestemme beslag, hasper, hengsler og helt unike sprosseløsninger. Ønsker du kun sprosser på utsiden, er dette også mulig. Vi skreddersyr på fabrikk i Norge etter dine behov, forteller markedskoordinator Helene Sem Henriksen i Inwido.

Les mer om Frekhaug Vinduet her

 

Lurer du på om du skal bytte vinduer?

Byggmakker tilbyr gratis vindussjekk! Bestill her

Link

Guide: Slik velger du riktig skyvedør  Byggmakker

Guide: Slik velger du riktig skyvedør

16.06.2020

Skyvedører med glass fra gulv til tak gjør underverker for romfølelse og lysforhold. Vi har laget en enkel sjekkliste du bør gå gjennom før du velger løsning.

Er du klar for vinteren? Hold kulda ute og varmen inne Byggmakker

Er du klar for vinteren? Hold kulda ute og varmen inne

26.10.2018

En tredjedel av alt varmetap i boligen din skjer gjennom vinduer og dører. Det riktige vindusvalget kan derfor bli en mer lønnsom investering enn du hadde trodd.

Bekymringsfrie vinduer Byggmakker

Bekymringsfrie vinduer

04.04.2018

Trodde du at et vindu bare var et vindu? I dag kan man oppgradere et vindu til å øke innekomforten, sikkerheten, boligverdien, begrense lyd eller solstråler, spare strømutgifter – eller rett og slett ta vindusvasken selv.

Innadslående vinduer kan være akkurat det alternativet kunden din leter etter Byggmakker

Innadslående vinduer kan være akkurat det alternativet kunden din leter etter

02.03.2018

Natres smarte toveisvindu er først og fremst myntet på prosjektmarkedet, hvor det ofte kan være en enkel løsning for å kunne oppfylle strenge byggekrav og særskilte ønsker fra oppdragsgiveren.