StartsidenTips og rådInspirasjon

Funkis ved vannkanten

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Ved havgapet i Brønnøysund finner du en rålekker funkisperle. En familie på fem har realisert husdrømmen og valg av vinduer har vært fundamentalt i prosjektet.

– Bygger du moderne, slik som vi har gjort, gå for store vindusflater, er rådet fra ekteparet Pettersen Benjaminsen som flyttet inn i sin nye drømmebolig i 2017.

Når du skal skape et nytt hjem, hvor ulike behov skal møtes, må valgene du tar være nøye overveid. Pappa Stig Angel har jobbet i seks år som selger av nye hus og hytter, og var derfor ikke helt ukjent med vindusprodusentmarkedet. Huset i Brønnøysund er heller ikke deres første. Tidligere har paret både renovert og bygget nytt.

– Våre vinduer i front er 270 cm høye. Ikke mange leverandører kan levere dette uten sprosse midt på grunnet høyden. Hos Natre fikk vi det akkurat slik vi ønsket, kommenterer det fornøyde oppussingsparet.

Stig Angels erfaring som husselger gjorde han bevisst på at et vindu ikke nødvendigvis bare er et vindu. Derfor valget paret å gå for flere av tilvalgene som Natre tilbyr. Vinduene i huset deres har både 3-lags glass, vedlikeholdsfri aluminiums-kledning utvendig, selvrensende glass og solvarmedempende glass.

– Det er veldig deilig å slippe utvendig vindusvask og solvarmedemping er fantastisk på varme sommerdager. I tillegg er det godt å tenke på alt arbeidet vi sparer oss for siden vi har valgt vedlikeholdsfri utside på vinduene, forteller mamma Cathrine.

Les gjerne mer om det store utvalget til Natre her

Panorama. Har du panoramautsikt, gå for panoramavinduer. Disse flotte vinduene fra Natre er 2.70 m høye. Foto: Natre.

Go big. Store vinduer gir en helt unik romopplevelse som inviterer den spektakulære nordlandske naturen inn i stua. Foto: Natre.

Kjøkkenhøyde. Vinduer i praktisk høyde på kjøkkenet som gir mye naturlig lys og flott matlagingsutsikt. Foto: Natre.

Våre vinduer har dessuten samlet U-verdi på 0,8 som følge av at vi har valgt 3-lags glass.

Dette valget tok vi for å få mest mulig energibesparelse og for å møte kravene i de byggtekniske forskriftene TEK10. - Stig Angel

Store vinduer gir store opplevelser

Det er ingen grunn til å velge små vinduer lengre, istemmer vindusleverandøren Gilje som anbefaler deres nye serie Gilje eXtra. Velger du Giljes eXtra-serie får du vinduer, skyvedører og balkongdører med ekstra god isolering, både mot temperatur og lyd. 

– Store vindusflater og lave strømutgifter er en kombinasjon som er mulig med moderne vinduer. Med tre-lags vindu og ekstra kraftige rammer kan du sitte lunt å skue ut på høststormen og regnet som hamrer på glasset, sier Elin Gilje Jakobsen.

Les mer om Gilje eXtra her 

Store klassiske vinduer med sprosser

Frekhaug Vinduet er kjent for sitt klassiske og tidløse design. Ønsker du et herskapelig preg på huset eller hytta di, kan du skreddersy vinduer av solid norsk håndverk som virkelig tilfører karakter og personlighet.

– Du kan selv bestemme beslag, hasper, hengsler og helt unike sprosseløsninger. Ønsker du kun sprosser på utsiden, er dette også mulig. Vi skreddersyr på fabrikk i Norge etter dine behov, forteller markedskoordinator Helene Sem Henriksen i Inwido.

Les mer om Frekhaug Vinduet her

 

Lurer du på om du skal bytte vinduer?

Byggmakker tilbyr gratis vindussjekk! Bestill her

Link
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører Byggmakker

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører

15.09.2020

Som ekspert på vinduer tilpasset nordiske forhold, har Natre nå utviklet praktiske innadslående vinduer, samt videreutviklet sine klassiske heve- og skyvedører for det moderne hjem.

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på Byggmakker

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på

18.08.2020

Nye vinduer er en investering med mange gevinster hvis du velger riktig produkt. Vi har spurt eksperter fra tre ulike vindusprodusenter om hva som skal til for en vellykket vindusshopping.

Guide: Slik velger du riktig skyvedør  Byggmakker

Guide: Slik velger du riktig skyvedør

16.06.2020

Skyvedører med glass fra gulv til tak gjør underverker for romfølelse og lysforhold. Vi har laget en sjekkliste du bør gå gjennom før du velger løsning.