StartsidenTips og rådInspirasjon

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.

FXA: Bor-/skrutrekker med batteri

Full pakke: Xclick drill, batteri og lader fra FXA hos Byggmakker.

Alle bør ha en god drill i hus. Denne varianten fra FXA kommer komplett med 2,0 Ah Li-ion batteri og en 2,4 A batterilader som er kompatibel med alle FXA XCLICK-batterier. Maskinen har to hastigheter å velge mellom, dreiemoment på 40 Nm, 13 mm hurtigchuck, LED lampe og beltefeste.

 

Ryobi: Batteridrevet spikerpistol

Dropp hammeren: Spikerpistolen er et must under oppussing.

Kjenner du noen som skal pusse opp hjemme? En batteridrevet elektrisk spikerpistol er mer fleksibel, enklere å håndtere og lager mindre støy enn en spikerpistol med kompressorslange.

Denne modellen fra Ryobi har ergonomisk grep, lett vekt og dobbelt LED-lys og en praktisk indikator som gir beskjed når pistolen trenger påfyll.

 

Ryobi: Muttertrekker med batteri

Gjør dekkskiftet lekende lett: Muttertrekker fra Ryobi.


Dette er den perfekte julegaven til verktøyentusiasten som har alt: En ergonomisk muttertrekker med 18 volt, litium-batteri, medfølgende 2.0 Ah-batteri og hurtiglader. Maskinen har også dreiemoment på 400 Nm, tre hastigheter for ulike bruksområder og LED-lys.


Makita: Multiverktøy med 18 volt

Multifunksjonell gave: I denne ligger det mange muligheter.


Denne er alltid en slager under juletreet. DTM51 Ois fra Makita er et effektivt multiverktøy med 18 volt som kan brukes til en rekke kappe- og slipejobber. Den er kompatibel med et stort utvalg sagblader, kniver, slipepapir og adapter som kan brukes med tilbehør fra andre merker. Denne maskinen har verktøyløst bladbytte, soft-start og 3.2° vinkel på bladbevegelsen for økt effektivitet.


Makita: Digital radio som tåler en støyt

 

Røff radio: DAB+ radio, perfekt på byggeplassen.


Denne robuste og sprutsikre byggeplassradioen fra Makita har det meste. God lyd, Bluetooth, DAB+, AUX-IN, mikro-USB og LCD-skjerm. Radioen har IP64 klassifisering på støv, vannbeskyttelse, to høyttalere og bærehåndtak. Denne gir opp til 33 timer spilletid med et 18V 6,0 Ah batteri.

--------------------------

Gavekort fra Byggmakker

Gi oppussing i gave. Bestill på nett i dag!

Link
Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Verktøyene du trenger for å få terrassen ferdig Byggmakker

Verktøyene du trenger for å få terrassen ferdig

18.06.2019

Har du planer om å bygge ny terrasse, og ikke helt vet hva som trengs av verktøy? Her er eksperttipsene som gjør det enkelt og rimelig.