StartsidenTips og rådInspirasjon

Gardiner med skreddersøm

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Med dagens utvalg av gardiner finnes det nesten uendelige muligheter til å understreke din stil i hjemmet. Hver gardin er unik, med ulike farger, utførelser, mønstre, individuelt tilpassede mål, og funksjoner - alt etter dine ønskemål.

Sofistikert avskjerming

Reguler innsyn og lysinnslipp samtidig som du gir rommet eleganse og personlig stil. Smakfulle Facette balanserer nemlig avskjerming og lys, når som helst på døgnet.

Kolleksjonen finnes i en eksklusiv fargsekala, i flere lyse og mørke nyanser, og mange spennende trendfarger.

Skjønne linjer

En eksklusiv gardin for deg som krever moderne fleksibilitet og en følelse av luksus i hjemmet ditt. Nyskapende Silhouette bygger nemlig på en konstruksjon av mykt roterende tekstillameller mellom to svakt gjennomskinnelige vev.

Skap uendelige, varierende stemninger gjennom å vinkle tekstillamellene for å slippe inn mer eller mindre lys i rommet, som en persienne. De to svakt gjennomskinnelige vevene myker opp lyset på en pen og behagelig måte før det når rommet. Er mulig å få i fargeskalaens alle vakre basisfarger.

Behagelig og vakkert innemiljø

Duette er mulighetenes gardin som med sin unike konstruksjon gir deg en fleksibel, vakker, holdbar og samtidig energieffektiv avskjerming som hjelper til å holde varmen ute om sommeren og inne på vinteren.

Mulighetens gardin

Uansett hvilken form vinduet ditt har, og uansett hvor det er plassert, så finnes det en løsning. Det betyr at du kan plassere en plisségardin i både skråvindu, takvindu og trekantvindu.
Med eksakt presisjon kan du bestemme hvor gardinen skal skjerme for. En plisségardin kan du nemlig dra ned på tradisjonelt vis, eller dra ned fra toppen om du ønsker å skjerme for nysgjerrige blikk uten å stenge alt lys ute.

Moderne klassiker

De stramme, enkle linjene passer til alle hjem og kan skape kontrastfylte uttrykk i dine vinduer eller tvert imot diskré understreke stilen i hjemmet ditt. Rullegardiner er en moderne klassiker som aldri går ut på dato.

Twist rullegardin

Gir vakkert og varierende lysinnslipp som du selv regulerer for å skape en behagelig følelse innendørs. Twist rullgardin finnes i et stort antall vev og farger som kan tilpasses ditt ønske.

Enkel eleganse og funksjonalitet

Lamellgardiner kombinerer funksjonelt solbeskyttelse med dekorasjon og gir de store vinduspartiene, som vi i dag ser i mange moderne hjem, en herlig tekstilfølelse. Lyset regulerer du ved å vri de loddrette lamellene, som kan stilles inn helt presist, slik at kun ønsket lys slipper inn.

Gardinens store variasjon gjør at ditt vindusparti kan være inndelt i flere mindre vinduer og hvert vindu kan ha sin separate skinne med lameller. Dessuten kan vinduet være skrått. Lamellgardiner fungerer også utmerket som romdeler. Du kan dessuten kombinere lameller i forskjellige farger.

Alle gardiner er fra Luxaflex, og kan tilpasses til dine mål og behov.

Lag en interiørplan Byggmakker

Lag en interiørplan

15.03.2018

Spørsmålene står i kø når vi skal gi boligen en oppgradering. Hvor begynner vi? Hva skal vi gjøre først og sist? Hvordan skal vi se helheten? Og hva vil det koste? – Litt hjelp med planlegging i forkant gjør det enklere å se muligheter og få en fornuftig progresjon i prosessen, mener interiørkonsulent Liv Bente Øyehaug i Indigo Interiør og Idé AS.

Inspirasjon Byggmakker

Inspirasjon

13.03.2018

Byggmakker hjelper deg å få ting gjort. Her finner du guider, kunnskapsartikler, eksperthjelp og et helt eget inspirasjonsunivers!

Seks stoler ble til ny førsteetasje Byggmakker

Seks stoler ble til ny førsteetasje

19.08.2016

Oppussingseventyret startet da Øydis arvet syv antikke spisestuestoler etter sin mormor. Nå er hele første etasje i eneboligen på Bjørndal totalrenovert med elementer fra ulike årstall på 1900-tallet og frem til i dag.

Ti tips til personlig interiør Byggmakker

Ti tips til personlig interiør

10.11.2014

Det å skape et interiør som er en tro kopi av midtsideoppslaget i en møbelkatalog er verken originalt eller spennende. Det er hyggelig at interiøret ditt sier noe om hvem du er. Det er også noe vi ser gjenspeiler seg i dagens trender hvor nettopp personlighet er en viktig ingrediens. Her kan du se hvordan du kan sette ditt særpreg på interiøret.