StartsidenTips og rådInspirasjon

Gi redskapene dine plassen de fortjener!

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Nå er det tid for å ta fatt på hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter. Men har du god nok plass til alle redskapene dine?

For å skaffe deg arbeidsrom, bør du aller først sørge for å rydde bort vinteren. Det er ingen grunn til å snuble over for eksempel vinterhjul til bilen, snøfreseren eller snøskuffen til langt utpå sommeren. Disse tingene kan stues bort innerst i uteboden eller i garasjen.

Er du som oss, foretrekker du å ha et snev av orden og system blant redskaper og verktøy. Likevel kan det være en utfordring å finne oppbevaringsplass til alt sammen. Fortvil ikke; det finnes nemlig en rekke smarte løsninger for å organisere redskapsboden eller garasjen, som vil gjøre det enklere å få plass til alt.

SE ALLE VÅRE BODER HER

Det er dessuten en enkel sak å sette opp en vedlikeholdsfri, sikker og praktisk redskapsbod på tomten, hvis du trenger mer oppbevaringsplass.

 Orden i rotet. Hos Byggmakker får du kjøpt mange forskjellige kroker egnet til å henge for eksempel vinterdekkene og snøskuffen på veggen – eller skiutstyret i taket – i en garasje eller utebod.

Kroker i alle kriker

Enten du har en garasje, en utebod eller en redskapsbod er det en god idé å utnytte veggplassen på best mulig måte. Og kanskje også taket? Det gjør du ved hjelp av kroker, knagger, spikre og andre typer fester. Det gjør at du kan henge opp redskaper og verktøy på steder hvor du lett kommer til, og hvor de ikke er i veien for noe annet. Invester gjerne i noen ordentlige solide kroker, slik at du kan henge opp større ting som bildekk og sykler.

Til mindre verktøy og redskaper holder gjerne med noen velplasserte spikre. Derimot finnes det også mange kroker og knagger å velge mellom, som vil være bedre til å henge- eller støtte opp større redskaper.

 Ikke noe stress. De nye metallbodene til Arnøy er vedlikeholdsfrie og har 20 års garanti.

Har du plass til redskapsbod i hagen ?

Huseiere flest har i det minste én bod eller litt garasjeplass til oppbevaring av redskaper og utstyr, men vi ser ofte eksempler på at plassen er i minste laget. I verste fall er du kanskje nødt til å trille ut både sykler, høytrykksspyler og trillebår bare for å lirke ut en spade. Og deretter sette alt tilbake i samme rekkefølge for å få plass. Høres det kjent ut?

Hvis du har plass i hagen eller på tomten din, finnes det imidlertid en smart løsning for å få ekstra oppbevaringsplass – og bedre orden i redskapssamlingen din. Vi snakker selvsagt om frittstående redskapsboder.

Redskapsbodene som har vært mest populære til nå, er de som er laget i tre og som ser ut som små hytter. Selv om de er flotte, passer de ikke nødvendigvis like godt til alle typer boliger. Derfor er det en gledelig nyhet at det nå har kommet en helt ny serie solide og vedlikeholdsfrie redskapsboder i metall med innebygget lås.

SE VÅRE HAGEREDSKAPER HER

 

 

Terrassebeis – slik gjør du det Byggmakker

Terrassebeis – slik gjør du det

12.05.2021

Lengter du etter deilige kvelder på terrassen sammen med familie og gode venner? Nå er det heldigvis ikke lenge igjen. I mellomtiden kan du vaske og legge på et strøk terrassebeis, slik at du snart kan invitere til en ren og nybeiset terrasse.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

Dette er hagetrendene i 2021 Byggmakker

Dette er hagetrendene i 2021

02.03.2021

Våren er på vei! Les videre og la deg inspirere av årets nyheter til uteplassen.

Høstdugnad: Få orden i hagen med en redskapsbod Byggmakker

Høstdugnad: Få orden i hagen med en redskapsbod

07.10.2020

Trenger du ekstra lagringsplass? Da kan en frittstående redskapsbod være den perfekte løsningen for deg. Vi har funnet tre flotte modeller som du kan montere selv.