StartsidenTips og rådInspirasjon

Gi redskapene dine plassen de fortjener!

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Nå er det tid for å ta fatt på hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter. Men har du god nok plass til alle redskapene dine?

For å skaffe deg arbeidsrom, bør du aller først sørge for å rydde bort vinteren. Det er ingen grunn til å snuble over for eksempel vinterhjul til bilen, snøfreseren eller snøskuffen til langt utpå sommeren. Disse tingene kan stues bort innerst i uteboden eller i garasjen.

Er du som oss, foretrekker du å ha et snev av orden og system blant redskaper og verktøy. Likevel kan det være en utfordring å finne oppbevaringsplass til alt sammen. Fortvil ikke; det finnes nemlig en rekke smarte løsninger for å organisere redskapsboden eller garasjen, som vil gjøre det enklere å få plass til alt.

SE ALLE VÅRE BODER HER

Det er dessuten en enkel sak å sette opp en vedlikeholdsfri, sikker og praktisk redskapsbod på tomten, hvis du trenger mer oppbevaringsplass.

 Orden i rotet. Hos Byggmakker får du kjøpt mange forskjellige kroker egnet til å henge for eksempel vinterdekkene og snøskuffen på veggen – eller skiutstyret i taket – i en garasje eller utebod.

Kroker i alle kriker

Enten du har en garasje, en utebod eller en redskapsbod er det en god idé å utnytte veggplassen på best mulig måte. Og kanskje også taket? Det gjør du ved hjelp av kroker, knagger, spikre og andre typer fester. Det gjør at du kan henge opp redskaper og verktøy på steder hvor du lett kommer til, og hvor de ikke er i veien for noe annet. Invester gjerne i noen ordentlige solide kroker, slik at du kan henge opp større ting som bildekk og sykler.

Til mindre verktøy og redskaper holder gjerne med noen velplasserte spikre. Derimot finnes det også mange kroker og knagger å velge mellom, som vil være bedre til å henge- eller støtte opp større redskaper.

 Ikke noe stress. De nye metallbodene til Arnøy er vedlikeholdsfrie og har 20 års garanti.

Har du plass til redskapsbod i hagen ?

Huseiere flest har i det minste én bod eller litt garasjeplass til oppbevaring av redskaper og utstyr, men vi ser ofte eksempler på at plassen er i minste laget. I verste fall er du kanskje nødt til å trille ut både sykler, høytrykksspyler og trillebår bare for å lirke ut en spade. Og deretter sette alt tilbake i samme rekkefølge for å få plass. Høres det kjent ut?

Hvis du har plass i hagen eller på tomten din, finnes det imidlertid en smart løsning for å få ekstra oppbevaringsplass – og bedre orden i redskapssamlingen din. Vi snakker selvsagt om frittstående redskapsboder.

Redskapsbodene som har vært mest populære til nå, er de som er laget i tre og som ser ut som små hytter. Selv om de er flotte, passer de ikke nødvendigvis like godt til alle typer boliger. Derfor er det en gledelig nyhet at det nå har kommet en helt ny serie solide og vedlikeholdsfrie redskapsboder i metall med innebygget lås.

SE VÅRE HAGEREDSKAPER HER

 

 

Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom  Byggmakker

Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom

28.02.2020

Det er spesielt ett viktig element du bør vurdere dersom du drømmer om en funksjonell og vedlikeholdsfri uteplass.

Rydde garasje og bod: Fra kaos til kontroll på tre steg  Byggmakker

Rydde garasje og bod: Fra kaos til kontroll på tre steg

28.11.2019

Vet du ikke hvor du skal starte? Begynn med å lese denne artikkelen.

Fra utlandet til uteområdet Byggmakker

Fra utlandet til uteområdet

15.08.2019

Mange reiser til utlandet om sommeren. Derfor er det grunn til å bygge et uteområde som også egner seg for den norske sensommeren.

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt Byggmakker

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt

18.06.2019

Anneks Grimstad gir deg skygge for solen, ly for regnet og god utsikt. Kanskje du til og med kan gjøre om annekset til et koselig krypinn for sommergjestene dine?