StartsidenTips og rådInspirasjon

Gi uterommet et løft

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Trendene innen hage og uteplass endrer seg stadig, men stein er tidløst og vil til enhver tid skape et unikt særpreg. Og mer enn kanskje noe annet materiale, bidrar belegningsstein til det helt spesielle og eksklusive inntrykket. Her er et utvalg fra Asak Miljøstein som kan gi uterommet et skikkelig løft.


Utelys skaper stemning.

Bygg din egen utelounge.

Bli herre på egen gårdsplass! Akershusstein gir et rustikk og tidløst dekke. Den er lett og legge og er velegnet til alle private gårdsplasser.

LES OGSÅ: HELLER I HAGEN

Varm og rustikk. Denne lekre brunmiksen skaper en varm og rustikk atmosfære på uteplassen din. Asak Brostein brunmix.

Glatt og tradisjonell. Asak Borgstein er en tradisjonell belegningsstein med karakter. Glatt overflate og tydelige faskanter. Kommer i grå, gråmix, rødmix og gyllenmix (avbildet).

 


Lek deg. Herregårdstein har vært gjennom en aldringsprosess hvor kanter og flater slipes for oppnå det klassiske utseende. Finne i mange ulike format slik at du lett kan lage mønstre! Bland ulike farger for en mer levende overflate.

 

Kvadratisk og moderne. Relieff fra Asak har en overflate med struktur som ekstra liv til dekket. Kommer i tromlet og utromlet utgave og to farger: gråmix og Saga. Relieff kan også fås i XL-størrelse (20x20x5). Avbildet: Saga tromlet i XL-utgave.

Legge belegningsstein og heller - slik gjør du det Byggmakker

Legge belegningsstein og heller - slik gjør du det

15.06.2021

Ønsker du en ny og flott uteplass med heller og belegningsstein? Det er enkelt, og du klarer fint å legge det selv – her viser vi deg hvordan.

Dette er hagetrendene i 2021 Byggmakker

Dette er hagetrendene i 2021

02.03.2021

Våren er på vei! Les videre og la deg inspirere av årets nyheter til uteplassen.

Utebelysning: Så enkelt installerer du den selv  Byggmakker

Utebelysning: Så enkelt installerer du den selv

18.08.2020

Når høstmørket kommer sigende, er utebelysning et must. Les videre og se hvor enkelt du kan lyse opp uteplassen med forskjellige lamper og effekter.

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller Byggmakker

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller

15.06.2020

Skal du oppgradere uteplassen i sommer? Vi har vært i arkivet og funnet frem masse inspirasjon om vakre, vedlikeholdsvennlige og kreative uteplasser.