StartsidenTips og rådInspirasjon

Gjør deg klar for farger

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

I 2018 er det store muligheter for å sette farge på tilværelsen – bokstavelig talt. Det nye fargekartet til Beckers bugner av deilige nyanser i blått, grønt, rødt, lilla og oransje.

– Aldri før har vi hatt så mange ulike fargenyanser å velge mellom. Det gjør oss virkelig i stand til å sette et personlig preg på hjemmet. Vi håper at mange tør å male med farger i år, sier Kristin Haug Merkesdal, markedssjef i Beckers.

 

SE VÅRT UTVALG AV INNEMALING HER

 

TRE FARGERETNINGER

I 2018 har du alle forutsetninger for å vise frem din personlighet gjennom farger. Likevel kan det være utfordrende å se for seg hvordan en farge man har i tankene vil passe sammen med andre farger i hjemmet.

 

I det nye fargekartet Mood tilbyr Beckers en hjelpende hånd. De nye fargene er nemlig satt sammen etter tema som består av farger som passer godt sammen.

 

– Fargekartet består av 18 farger, hvorav ti er helt nye, og viser hvordan nye og eksisterende Beckers-nyanser kan kombineres. Kanskje inspirerer det til mer vågale fargevalg og kombinasjoner, sier Merkesdal.

 

SLAPP AV MED PASTELLER

Pastellfarger er på full fart inn i 2018, og en støvete rosa og svale grønn- og gråtoner danner paletten i et av Beckers nye fargetema. Fargene er perfekte for å gi rommet et avslappet og behagelig uttrykk og kan eksempelvis krydres med interiør i svart for et hypermoderne preg.

 

– Grått har lenge vært en favoritt hos nordmenn, mens grønt blir stadig mer populært. Særlig naturlige, duse grønne nyanser er behagelige å omgi seg med, og de passer like godt på kjøkkenet som på soverommet, sier Merkesdal.

Grønne pasteller. Gi soverommet en avslappet atmosfære med duse grønne vegger. Vegg, gavl og dør er malt i Trofast 861 og lister i Harmoni 859.

Klar for vår. De duse pastellfargene Anemon 710 og Lycka 860 gir kjøkkenet en følelse av vår.

 

RUSTIKKE JORDFARGER

De rustikke, jordnære nyansene seiler opp som en av hovedtrendene for året, og er fargesterke og elegante. Med vinrødt, nougat eller svart på veggene vil du få et lekkert og mystisk uttrykk, samtidig som det vil føles lunt og varmt. Fargene kan kombineres med lysere og mer gylne nyanser og med farget glass, skinn eller mørke treslag.

 

Ønsker du deg et hipt 70-tallsuttrykk hjemme, er dette fargetemaet perfekt. Men du kan også skape et mer moderne uttrykk ved hjelp av de nye fargene Impulsiv eller Passion.

Elegant. Fargesterke rødfarger gir det lille ekstra til rommet – lunt og elegant. Vegg malt i Impulsiv 864 og lister i Mohair 653. Veggen i rommet bak er malt med fargen Frid 863.

Retro. Du gjenskaper enkelt 70-tallsstilen med jordfargen Frid 863. Dør malt i Svartpeppar 584.

 

FLØYELSMYKT OG SOFISTIKERT

Er det hotellfølelsen du er ute etter, får du den ved å kombinere fargene i Beckers tredje fargetema. Lavendelinspirert lilla med oransje eller lyse blåtoner gir en følelse av eksklusivitet. Du kan også ta den helt ut og skape en overdådig stil med detaljer i messing og mønster.

 

Om du ikke vil la lilla spille hovedrollen, kan du skape sofistikerte rom med en lysere grunnfarge, men med detaljer i sterkere farger.

Sweet dreams. Rosa er ikke lenger forbeholdt pikerommet. Den nye sotede rosafargen Innerlig 810 passer like godt på ungdoms– eller voksenrommet. Listene i rommet er malt i fargen Kokos 502, mens nattbordet er malt i Tornado 854.

Hotellfølelse. Skap en eksklusiv følelse hjemme med spenstige fargevalg og kontraster. Veggen er malt i Lavendel 726. Gulvlistene er i fargen Kokos 502.

 

NYHET!
EN PRAKTISK ULTRAMATT MALING FRA BECKERS

Fargene i den nye produktserien Mood fra Beckers får du i både supermatt og halvblank finish. Veggmalingen Mood Velvet Color er ultramatt og gir deg nærmest følelse av å ha fløyel på veggene.

 

Den ultramatte malingen gjengir farger svært godt, spesielt om det er mørke eller mettede farger, og er i tillegg avtørkbar.

 

Mood Professional Finish er en halvblank maling til dør, list, tre, panel og metalloverflater innendørs. Den gir et jevnt og slitesterkt resultat som er svært motstandsdyktig mot flekker.

Favoritten. Blåfarger i alle nyanser er populært blant nordmenn. Fargen på veggen er Demin 749 kombinert med Harmoni 859 på sengen.

Petroleum. Den blågrønne petroleumsfargen er fin å kombinere med en dyp blå farge eller en støvete rosa som kontrast. Seksjonen er malt i nettopp Petroleum 790.

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger Byggmakker

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger

11.02.2020

Jotuns vårpalett er inspirert av ny energi, varme og reiselyst. Hvilken av disse fargene er din favoritt?

Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett  Byggmakker

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett

04.07.2019

Du trenger vel ikke kjøpe nytt for å få det nytt og fint?