StartsidenTips og rådInspirasjon

Gjør det lunere og koseligere på terrassen

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Levegger eller terrasserekkverk kan gjøre underverker for stemningen.

Hvert eneste år har mange av oss svært optimistiske tanker om hvor flott «den norske sommeren» skal bli: Strålende sol og temperaturer på minst 20 grader fra slutten av mai til langt uti august! Det slår sjelden til, men vi får som regel tilbrakt mange, mange flotte sommerdager på terrassen likevel.

At det kan blåse litt er kanskje det som først og fremst kan sette en demper på utekosen, selv om temperaturen er behagelig. Ved å sette opp en levegg som skjermer for vinden på terrassen, kan du gjøre det deilig og vindstille i solsengen – og sitte ute på koselige sommerkvelder til månen står høyt på himmelen.

I tillegg til – eller i stedet for – levegger, kan du sette opp terrasserekkverk rundt terrassen din. Det vil få uteområdet til å se enda koseligere ut. Både levegger og terrasserekkverk vil også hindre innsyn. Det kan være kjekt hvis du bor veldig tett på naboer eller i nærheten av en vei.

SE VÅRT UTVALG AV LEVEGGER / UTTREKKBARE SKERMVEGGER

Tre, vinyl eller markise?

Hos Byggmakker finner du levegger og rekkverk som er laget av enten tre eller vinyl. De kommer i mange forskjellige design, noe som gir deg muligheten til å finne en løsning som passer utmerket til akkurat din terrasse. Byggmakker har i tillegg en smart markise-levegg som kan være et godt alternativ.

Her ser du noen eksempler på flotte levegger og rekkverk som vil gi terrassen din det lille ekstra:

 Levegg Sunset hvit

Et klassisk design med detaljer som forestiller en soloppgang, som vil passe inn på de fleste steder. Den ferdigmalte utgaven av SUNSET finnes i to forskjellige bredder, i tillegg til en avsluttningsdel. Du får også gjerde i samme serie.

 Levegg Harmoni rett

Denne ferdigmalte serien har et stilig og mer moderne preg. HARMONI finnes i to forskjellige bredder i full høyde, og en avsluttningsdel. Finnes også som gjerde.

 Levegg Sunrise (Nordic)

Leveggen har et trykkimpregnert, klassisk design, med robuste rammer og rustfrie skruer. Pris, kvalitet og 16 mm. vindbord gjør SUNRISE-serien til et populært produkt. Nedre del er tett, noe som gir minimalt med trekk fra vinden og gjør terrassen til et lunt sted å være.

Classic 90 rekkverk

Klassisk hvitmalt rekkverk i elementer som kan monteres i løpet av en helg. Hvert element har en fast lengde på 115,7 cm og en høyde på 87,5 cm. Elementene kan imidlertid kappes og settes sammen for å tilpasses din veranda eller terrasse.

 Terrasserekkverk Vinyl

Dette vedlikeholdsfrie rekkverket er laget av vinyl, og tåler vær, vind og sol. For ekstra stabilitet, har bunnrammen en aluminiumsprofil. På TERRASSEREKKVERK VINYL får du også 10 års garanti. Ferdig rekkverk til terrasse så får du mer tid til sommerkos.

Byggmakker har for øvrig også levegger som er laget av vinyl.

TIPS! På rekkverkskalkulator.no kan du beregne hvor mye- og hvilke materialer du trenger for å bygge et stort nok rekkverk.

 Markise levegg

Hos Byggmakker får du en helt annen type levegg: en markise! Denne kan du trekke ut fra veggen ved behov, og fungerer utmerket til å lage et skjermet hjørne på terrassen. MARKISE LEVEGG er 1,8 x 3 meter i størrelse, og finnes i fargen grå. Kan leveres med motor og fjernstyring.

Vinyl er i vinden på norske terrasser i sommer Byggmakker

Vinyl er i vinden på norske terrasser i sommer

25.04.2019

Disse leveggene krever minimalt med vedlikehold, tåler alle temperaturer, og kan monteres enklere enn du tror.

Terrasseidyll på 1-2-3 Byggmakker

Terrasseidyll på 1-2-3

24.08.2018

Levegger i vinyl er godnyheten for deg som ønsker en oppgradering av terrassen din – uten for mye for- eller etterarbeid. Gjør deg klar for en bekymringsfri hagenyhet fra Arnøy Engros.

Ja til monteringsvennlige rekkverk Byggmakker

Ja til monteringsvennlige rekkverk

29.05.2018

Det er vedlikeholdsfritt, lett å montere og trendy. Nå kan du få rekkverk på terrassen i frostet glass eller vinyl. Utvalget er stort og valget er ditt.

Nå har glassrekkverk blitt rimeligere – og enklere å montere selv Byggmakker

Nå har glassrekkverk blitt rimeligere – og enklere å montere selv

11.07.2017

Et rekkverk i glass kan gi deg spektakulær utsikt fra terrassen, samtidig som du får god beskyttelse mot vinden. Her er fire lekre løsninger for deg som vurderer en utvendig forandring.