StartsidenTips og rådInspirasjon

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.

Har du en uteplass, gårdsplass, terrasse, hage eller garasje der du bor, vil du utvilsomt kunne få bruk for en god høytrykkspyler. Den kan spare deg for mye tid og ergrelse. Med en høytrykkspyler kan du for eksempel rengjøre alt fra terrasser og fasader til redskaper og kjøretøy.

Høytrykkspyleren får skitt og smuss til å forsvinne fra de aller fleste overflater, noe som er utrolig praktisk når du skal rengjøre utendørs. I tillegg finnes det flere forskjellige typer tilbehør som kan gjøre både terrassevask og rengjøring av garasje eller utebod til en lek!

SE VÅRT UTVALG AV HØYTRYKKSPYLERE OG TILBEHØR HER

Ny lanse, nye funksjoner

Hos Byggmakker finner du et stort utvalg av høytrykkspylere fra Kärcher med forskjellige funksjoner og kapasitet.

Nyheten i år er den oppgraderte «3-i-1 Multi Jet»-lansen på de nye Full Control Plus-modellene, som gjør at du slipper å bytte lanse for hvert gjøremål. I tillegg har den nye høytrykkpistolen elektronisk justering av trykk, samt enkel tilpasning av såpemengde og valg av program direkte fra håndtaket. Flere av toppmodellene har også fått nytt og bedre design.

De beste modellene fra Kärcher

Høytrykkspylere fra Kärcher får du i flere varianter og størrelser. Det som i hovedsak skiller maskinene fra hverandre når det gjelder ytelse er arbeidstrykk (bar), vannmengde (liter per time), effekt (kW) og maksimal tilførselstemperatur (40- eller 60 grader).

Ikke minst er det verdt å merke seg at det kun er de nye modellene K5 Premium FC Plus Flex og K7 Premium FC Plus Flex som leveres med den nye høytrykkpistolen (G 180 Q Full Control Plus). Lengden på høytrykkslangen kan det også være verdt å merke seg, da den kan variere fra 6- til 10 meter, avhengig av modell.

I oversikten under ser du hva som skiller de fire toppmodellene

 I tillegg til disse, har Kärcher for eksempel de kompakte , samt flere varianter som – i likhet med sistnevnte – også inkluderer en terrassevasker.

Smart tilbehør til tøffe jobber

Du kan utvide bruksområdene til høytrykkspyleren din ved å koble på forskjellige typer tilbehør. I tillegg finnes det flere enkeltstående rengjøringsprodukter som er beregnet på bestemte oppgaver.

I sortimentet til Kärcher finner vi blant annet en smart teleskoplanse for rengjøring av overflater i høyden, inklusive fasader og skodder. Lengden på teleskoplansen kan justeres mellom 1,2- og 4 meter. Med bajonettkobling kan den også kobles til annet tilbehør, for eksempel vaskebørste og vaskesvamp. Teleskoplansen har i tillegg et bærehåndtak og lav vekt (2 kg.), noe som gjør den veldig enkel i bruk.

Et annet tilbehør til høytrykkspyler som det er verdt å få med seg er den praktiske Bilshampo FJ 10 C Connect 'n' Clean skumdyse, som gjør det forbløffende enkelt å vaske bil, motorsykkel, båt og campingvogn. Dysen klipses fast til både høytrykkspyleren og beholderen med rengjøringsskum eller bilshampoo, og så er det bare å spyle i vei med lavt trykk. Du kan også bruke samme dyse med andre kompatible rengjøringsmidler til å vaske blant annet terrasse, hagemøbler, steinheller og steinmur.

En høytrykkspyler er imidlertid ikke like godt egnet til vindusvask. Derfor har Kärcher utviklet en egen liten maskin til akkurat denne jobben; Vindusvaskeren WV 2 Plus er en batteridrevet vannsuger som sørger for stripefri rengjøring av vinduer og glassflater. Med i pakken får du også en smart sprayflaske med klut og et konsentrert rengjøringsmiddel.

Andre eksempler på tilbehør fra Kärcher er for eksempel T450 Terrassevasker, Terrasserens 4l, Felgbørste, Bilvaskesett, Roterende vaskebørste og Kraftvask 4l. Årets høytrykkspylernyheter, med tilbehør, finner du hos din nærmeste Byggmakker!

 

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler Byggmakker

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

10.05.2021

Det er endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere og raskere.

Kickstart vårrengjøringen med en vindusvask Byggmakker

Kickstart vårrengjøringen med en vindusvask

26.03.2020

Våren er her, og det synes på rutene. Gi vinduene en omgang med såpe, vann og rengjøringsteknologi.

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat Byggmakker

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat

06.03.2020

Mange bekymrer seg for at trykket blir for sterkt og at husmalingen slites bort – men bruker du riktig utstyr har du ingen grunn til bekymring.

Så enkelt vasker du bilen, huset og terrassen med høytrykkspyler Byggmakker

Så enkelt vasker du bilen, huset og terrassen med høytrykkspyler

05.04.2019

Det er ikke til å unngå at overflater blir skitne og trenger en real vask. Her er de beste tipsene for hvordan du kan bruke høytrykkspyleren din trygt og effektivt!