StartsidenTips og rådInspirasjon

Grunnmur uten sprekker og avskalling

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Når vi bygger eller renoverer hus, leter vi etter løsninger som varer år etter år uten at man trenger å gjøre så mye for at materialene skal holde seg pene. Slike løsninger finnes også for grunnmuren i form av plater som monteres utenpå.

Platene består av knust naturstein som gir et pent og varig utseende i lang tid. De passer like godt til huset som til garasjen, uthuset, levegger og skur. Det er ikke nødvendig med en håndverker for å montere grunnmursplatene. De er enkle å montere for alle som ikke har ti tommeltotter. Be om tips hos Byggmakker før du går i gang, slik at du har riktig utstyr og verktøy.


Kan males

Platenes overflate av knust naturstein gjør at de ikke trenger noe vedlikehold utover eventuelt vask, hvis platene blir møkkete. De tåler blant annet høytrykksspyling. Skulle du bli lei den hvite eller grå grunnmuren, kan du gjerne male platene senere. Steni Terra kan males med alle typer utvendig murmaling. Platen er et glimrende underlag for maling, fordi den er 100 % diffusjonstett slik at det ikke kommer fukt inn fra baksiden, og fordi steinen i overflaten er en kalkstein med porøs overflate som gir god heft.
 

 

Vakker og varig grunnmur Byggmakker

Vakker og varig grunnmur

11.07.2017

Et vakkert hjem starter med en solid grunnmur.