StartsidenTips og rådInspirasjon

Har du takvinduer? Slik får du friskere luft inne


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Ett nytt ventilasjonssystem fra Velux skifter ut luft samtidig som det gjenvinner varmen. Systemet er ikke synlig, knapt hørbart fra innsiden og befinner seg i en smart boks som monteres på utsiden av takvinduet.

Nå har Velux tatt innovasjonen av sine takvinduer nok ett skritt lenger og lanserer VELUX Smart Ventilation.

 

– Alle liker frisk luft, spesielt hvis den leveres uten kald trekk og varmetap. Med VELUX Smart Ventilation gjenvinnes hele 75 prosent av varmen. Dette betyr at du unngår unødig varmetap, kaldras og høye strømregninger, forteller Siri Sundby i Velux.

 

Velux tar oss med dette enda ett skritt nærmere et 100 prosent sunt hjem. Beskrivelsen av den tekniske løsningen er vel så fasinerende som fordelene for sluttbruker. For det er mye kraft og smart teknologi puttet inn i en beskjeden innpakning. Systemet er utstyrt med to kanaler. Hver kanal inneholder to ventilatorer som sikrer konstant utskiftning av luften, samt en regenerator som lagrer varmen. Det vil si at varmen som er på vei ut brukes til å varme opp luften som er på vei inn.

Folkehelse i en liten boks. Velux er med denne nyvinningen sitt ansvar bevisst som leverandør av lys og luft. Dette supplementet til takvinduer hever trivselsfaktoren til husets beboere betraktelig.

 

Enkel å bruke

Først og fremst kan boksen monteres raskt og enkelt av en profesjonell snekker. Alt du trenger å gjøre for å aktivere VELUX Smart Ventilation er å åpne lufteklaffen og stille inn dine personlige preferanser. Deretter er det bare å sjekke om filteret må byttes en gang i mellom (dette varsles tydelig med et gult lys).

Enkel å bruke. Still inn dine preferanser og nyt et bedre inneklima.

 

Økt livskvalitet med frisk luft

Om du ennå ikke er overbevist, er de positive effektene du opplever hver dag hele året en imponerende liste. VELUX Smart Ventilation lar deg lufte trygt uten åpne vinduer som inviterer til ubudne gjester.

 

Mange lever med dårlig luftkvalitet uten å være klar over det. Dette er usunt og kan påvirke livskvaliteten. Helsen din påvirkes i stor grad av søvnkvalitet, med frisk luft som utslagsgivende faktor også her. Derfor er det avgjørende å sikre konstant ventilasjon i hele huset.

 

VELUX Smart Ventilation er svært stillegående selv på høyeste nivå. Viften ikke overstiger lydnivået på et stille soverom så det vil ikke forstyrre søvnen din. Og som en bonus reduserer ventilasjonssystemet lydene utenfra.

 

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer Byggmakker

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer

23.09.2019

Med takvinduer på kjøkkenet, gangen, soverommet eller i gangen kan du på magisk vis endre hele helhetsinntrykket av rommet.

Smarthusløsning for lufting og solskjerming: Ta kontroll over inneklimaet  Byggmakker

Smarthusløsning for lufting og solskjerming: Ta kontroll over inneklimaet

08.07.2019

Tenk så deilig å alltid ha perfekt temperatur, frisk luft og akkurat passe med sol i hjemmet ditt – helt av seg selv.

Solskjerming for takvinduer Byggmakker

Solskjerming for takvinduer

22.05.2019

Sol er deilig, men kan fort gjøre det plagsomt varmt og lyst innendørs. Fleksibel solskjerming lar deg få kontroll over lys og temperatur i hjemmet ditt – også på de mest solrike dagene.

Sunne hjem med smarthusløsning Byggmakker

Sunne hjem med smarthusløsning

13.09.2018

Vi tilbringer de fleste av døgnets timer innendørs. Enten det er lekselesing, se film eller søvn – vår helse og livskvalitet påvirkes i stor grad av hvordan luften vi oppholder oss i er. Det er fort gjort å ikke tenke på hvor mye vi selv påvirker inneklimaet der vi er.