StartsidenTips og rådInspirasjon

Har du takvinduer? Slik får du friskere luft inne

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Ett nytt ventilasjonssystem fra Velux skifter ut luft samtidig som det gjenvinner varmen. Systemet er ikke synlig, knapt hørbart fra innsiden og befinner seg i en smart boks som monteres på utsiden av takvinduet.

Nå har Velux tatt innovasjonen av sine takvinduer nok ett skritt lenger og lanserer VELUX Smart Ventilation.

– Alle liker frisk luft, spesielt hvis den leveres uten kald trekk og varmetap. Med VELUX Smart Ventilation gjenvinnes hele 75 prosent av varmen. Dette betyr at du unngår unødig varmetap, kaldras og høye strømregninger, forteller Siri Sundby i Velux.

Velux tar oss med dette enda ett skritt nærmere et 100 prosent sunt hjem. Beskrivelsen av den tekniske løsningen er vel så fasinerende som fordelene for sluttbruker. For det er mye kraft og smart teknologi puttet inn i en beskjeden innpakning. Systemet er utstyrt med to kanaler. Hver kanal inneholder to ventilatorer som sikrer konstant utskiftning av luften, samt en regenerator som lagrer varmen. Det vil si at varmen som er på vei ut brukes til å varme opp luften som er på vei inn.

Folkehelse i en liten boks. Velux er med denne nyvinningen sitt ansvar bevisst som leverandør av lys og luft. Dette supplementet til takvinduer hever trivselsfaktoren til husets beboere betraktelig.

Enkel å bruke

Først og fremst kan boksen monteres raskt og enkelt av en profesjonell snekker. Alt du trenger å gjøre for å aktivere VELUX Smart Ventilation er å åpne lufteklaffen og stille inn dine personlige preferanser. Deretter er det bare å sjekke om filteret må byttes en gang i mellom (dette varsles tydelig med et gult lys).

Enkel å bruke. Still inn dine preferanser og nyt et bedre inneklima.

Økt livskvalitet med frisk luft

Om du ennå ikke er overbevist, er de positive effektene du opplever hver dag hele året en imponerende liste. VELUX Smart Ventilation lar deg lufte trygt uten åpne vinduer som inviterer til ubudne gjester.

Mange lever med dårlig luftkvalitet uten å være klar over det. Dette er usunt og kan påvirke livskvaliteten. Helsen din påvirkes i stor grad av søvnkvalitet, med frisk luft som utslagsgivende faktor også her. Derfor er det avgjørende å sikre konstant ventilasjon i hele huset.

VELUX Smart Ventilation er svært stillegående selv på høyeste nivå. Viften ikke overstiger lydnivået på et stille soverom så det vil ikke forstyrre søvnen din. Og som en bonus reduserer ventilasjonssystemet lydene utenfra.

Slik får du dagslys i hele huset Byggmakker

Slik får du dagslys i hele huset

19.10.2020

Hus med flate tak får ofte mørke soner midt i huset. Med disse vinduene får du muligheten til godt dagslys uansett hvor du befinner deg.

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu  Byggmakker

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu

16.06.2020

Få panoramautsikt, mer dagslys og romfølelse på 1-2-3. Med denne smarte nyheten får du tre takvinduer i samme karm - for prisen av to - og det holder med én installering.

Takvindu: Dette er de største fordelene  Byggmakker

Takvindu: Dette er de største fordelene

23.04.2020

Bedre helse, økt trivsel og verdistigning kan bli resultatet av å slippe inn mer lys i hjemmet – og det er alltid plass til et ekstra vindu på taket. Les videre og bli inspirert.

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer Byggmakker

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer

23.09.2019

Med takvinduer på kjøkkenet, gangen, soverommet eller i gangen kan du på magisk vis endre hele helhetsinntrykket av rommet.